Fiets reistips

Fiets reistips

Lekker weg in eigen land? Maak er meteen een lekker actieve fietsvakantie van! Of toch liever genieten van de Oostenrijkse natuur? Dat kan ook. We zochten twee leuke fietsvakanties voor je uit.

6 of 7 dagen Fietsen Rondom het IJsselmeer

Lekker fietsen in eigen land. Zeg nou zelf is dat niet een leuke manier van vakantie vieren. Met het hele gezin, met je vriendinnengroep of gewoon gezellig met je partner.

Het IJsselmeer is veruit de mooiste “binnenzee” van Nederland. Met prachtige bezienswaardige historische dorpjes en stadjes als o.a. Volendam, Enkhuizen, Makkum en Giethoorn die elke buitenlandse toerist doen verbazen en overal die echte Hollandse gezelligheid. Sportief, comfortabel met veel luxe; het kan allemaal. Leeftijd speelt geen rol bij deze tocht want fietsen kunnen we allemaal. En meer hoeft u niet te doen want uw bagage wordt comfortabel vervoerd van hotel naar hotel. En als er één reden is om een keer schaamteloos chauvinistisch te mogen zijn, dan heet die wel het IJsselmeer. U heeft de keuze uit een kort rondje van 6 dagen en een langer rondje van 7 dagen waarbij u zelfs over de Afsluitdijk fietst.

Dagelijks vertrek mogelijk tussen 01/04 en 31/10 v.a. € 420 p.p.

8 dagen Zell am See, Oostenrijk All Inclusive Familie fietsvakantie  

Ontdek op de fiets het prachtige Oostenrijk. Fietsen langs de riviertjes de Saalach- en de Salzach is genieten pur sang. Overal fietst u door gezellige toeristenplaatjes en door de brede en vlakke dalen is inmiddels een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd. En met de Zell am See Kaprun Card die inclusief is heeft u gratis toegang of korting op vele attracties, bergbanen, boottochten , zwembaden etc. Kortom de geschikte plaats voor een afwisselende actieve vakantie voor het hele gezin! En dat genieten wordt voortgezet in het all-inclusive arrangement van het **** Vitalhotel Glocknerhof met verwarmd buiten zwembad.

Aankomst op zaterdag of zondag van  24/05 t/m 21/09 v.a. € 399 p.p. 

1 kind tot 12 jaar gratis op kamer ouders!

Hoge kinderkortingen voor meerdere kinderen check de website van Fital.

 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?