Verslag Ladies Ride in Raalte

Verslag Ladies Ride in Raalte

Het bezorgt me weer een lach op m’n gezicht. Wat een feest, wat een plezier en wat een vrolijkheid. Als er iemand het niet naar d’r zin heeft gehad, mag ze nu haar vinger opsteken.

Ik kijk dan ook met ongelooflijk veel voldoening terug op de dag. Met een speciaal woord van dank aan onze weergoden, die ook zeker hun beste (wieler)beentjes hebben voorgezet!

En wat te denken van de nieuwe formule, met de vier rustpunten, en de ‘open start’  lekker beginnen op een zelf gekozen moment. Schitterend zoals Lierderholthuis, Heino, Luttenberg en Marienheem in de rol van gastheer op de routes zijn gekropen en een koninklijke ontvangst hebben georganiseerd voor al die duizenden fietssters.

Er hing overal een onvergetelijke sfeer. Precies zoals we ons hadden voorgesteld. En dan te bedenken dat er liefst vijfduizend deelneemsters de routes bevolkten: een record voor Raalte. Het mooie was natuurlijk de geste van onze trouwe partner C&A Foundation die per inschrijfster 2,5 euro heeft gedoneerd aan de Leontien Foundation; geld dat uitstekend gebruikt kan worden voor het Inloophuis. Dan is een bedrag van 12.500 euro, plus de vrijwillige donaties van deelneemsters, bijna 1100 euro in totaal, een fantastisch resultaat waar we met z’n allen supertrots op mogen zijn.

Ik ben blij dat ik met m’n voortreffelijke team al tien jaar ‘on the road’ ben en nog altijd kan constateren dat Leontien Ladies Ride een synoniem is voor het Grote Genieten. Fietsen, relaxen, ontdekken en beleven, het zijn allemaal sleutelwoorden die zo van toepassing waren op deze aflevering. Daarvoor hartelijk dank aan allen, en hopelijk tot de volgende Ladies Ride.

En waarom niet die van Rotterdam Alexander, op ZONDAG 21 september? Die wil je toch niet missen? Ik kan bijna niet wachten...

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?