Leontien krijgt nóóit genoeg van Ride

Leontien krijgt nóóit genoeg van Ride

Leontien Ladies Ride is niet zomaar een fietstocht door een mooi stukje Nederland. De rit staat ook voor pure gezelligheid, creativiteit, humor, genieten én voor onnavolgbare, emotionele, ja dikwijls hartverscheurende verhalen uit het boezem van het steeds groter wordende vrouwenpeloton. Lees en kijk maar mee.

Dit is iedere keer opnieuw hét moment waarop de magie tot leven komt: de start van Leontien Ladies Ride. Dat fietsen, natuurlijk is het een peulenschil voor de vrouw die jarenlang het wielrennen domineerde. Maar de dag bestaat uit zoveel meer zaken voor degene met nummer 1.

Al ruim voor de meute vanaf de Hoofdweg in Rotterdam Alexander was vertrokken, poseerde Leontien 357 keer voor een gezellige foto met een of meer fietsvriendinnen, krabbelde ze op lappen textiel haar handtekening en was ze een en al oor voor de mensen met bijzondere verhalen.

De peddelrit door, zeg maar, groot-Rotterdam, gebeurde vanzelfsprekend in het kader van ‘Lekker gezond bezig’, waarna ‘Tinus’ terug op het thuishonk opnieuw honderden blij maakte met een paar minuutjes persoonlijke aandacht. En dat niet alleen; Leontien ging voorop in de polonaise, reikte felbegeerde prijzen uit en stak menigeen een hart onder de riem.

“Kleine moeite, groot geluk. Ik word helemaal gelukkig wanneer ik zie hoeveel plezier we iedereen doen met dit evenement. Wat mij betreft gaan we hier nog jaren mee door”, zei ze vanavond laat, lekker thuis met de beentjes op de bank. Want ook een voormalig kampioene is wel eens moe.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Voor de tweede keer de Ladies Ride, helaas kreeg ik 2 maal een lekke band dus ben uiteindelijk gestopt. Het ergste vond ik dat ik, terwijl ik met mijn fiets aan de kant stond en op manlief stond te wachten die mijn band zou plakken, ik Leontien voorbij zag fietsen...Helaas besefte ik dit pas toen ze al voorbij was! In september hoop ik in Den Bosch met frisse moed weer een nieuwe poging te doen de 65 km uit te rijden! Ik heb een blogje geschreven over mijn Ladies Ride , deze is hier te lezen: http://kakelbonte.web-log.nl/mijn_weblog/2009/05/hell-of-a-ride.html

Marielle van Heteren, 19 mei 2009

leontien het was weer uitstekend en fantastisch hoe je al die vrouwen aan het fietsen krijgt op naar de volgende edities ik rij ze allemaal

gonnie van wijk-kapteijn, 19 mei 2009

Leontien ik vind je een super vrouw je gaat zo leuk om met al die mensen die dag fietsen en gewoon tussen ons in fietsen echt heel tof.OP naar volgend jaar? Monique

monique, 18 mei 2009
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?