Waan je weer in je kindertijd

Waan je weer in je kindertijd

Dat bewegen niet altijd saai en repetitief hoeft te zijn, weet niet iedereen. Veel mensen denken dat je alleen in de sportschool of langs de bosrand fitheid kunt opdoen. Toch zijn er genoeg vrijetijdsbestedingen die niet zo zeer met zweten gepaard gaan. Een daarvan is vliegeren.

Wat is er leuker dan met het hele gezin een dagtripje naar het strand maken. Lekker windje door het haar en –eventueel met de hond- wandelen langs de kustlijn. De zeelucht is fris en gezond en en de zoute geur van de zee prikkelt het reukvermogen. Wanneer je toch in een badplaats bent, kun je informeren of er de mogelijkheid is om een vlieger te huren. In veel strandplaatsen is dit mogelijk. Een leuke, en gezonde bezigheid voor jong en oud. Want wanneer die vlieger in de lucht hangt en je de spanning op het snoer voelt, wanen ook ouders zich weer in hun kindertijd. Wedden?!

In Scheveningen is een bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van allerlei soorten vliegers. Van groot tot klein. Klik hier als je meer informatie wilt, of je kunt natuurlijk ook zelf op onderzoek uitgaan.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?