Op de foto met de sterren

Op de foto met de sterren

Monique van de Ree koppelt de plicht aan het aangename. Een trainingsvakantie in de buurt van Annecy greep de wielrenster van Leontien.nl aan om wat leuke plaatjes te scoren met de sterren van de Tour. Van Oscarito Freire tot the Boss uit Texas.

“Ze is erg, erg knap. Zulke mooie wielrensters hebben we niet in Italië”, zegt de man van middelbare leeftijd verheugd in gebroken Engels, terwijl hij poseert met Monique van de Ree. Hij straalt van geluk, Monique weet zich niet zo goed raad met de aandacht. “Is toch gek? Ik sta hier alleen maar te wachten om zelf op de foto te kunnen met de Tourrenners en nu sta ik in het middelpunt van de belangstelling. Dat zullen die coureurs leuk vinden…haha.”

Het is ook niet zo raar dat de vele buitenlanders de lange blondine in haar Leontien.nl-outfit in het vizier krijgen. Ze volgde de voorbije dagen de Ronde van Frankrijk van dichtbij. Met een vriendin verbleef ze op een camping in Annecy; van daaruit trokken de twee dagelijks op de fiets naar de start en finish van de etappes. “Vakantie vieren en gelijk wat trainen is een prima combinatie. Die Toursfeer is zoiets prachtigs. Ik zou wel willen dat wij bij onze wedstrijden ook zoveel publiek trokken”, merkt Monique op.
Vol trots tonen ze hun ‘veroveringen’, digitale plaatjes waarop ze met de toppers van het profpeloton samen staan. Fabian Cancellara moet nog worden gestrikt, maar Thor Hushovd en Oscar Freire voldeden wat graag aan het verzoek van de twee meiden. Er zit zelfs een foto bij met Lance Armstrong. “Die reden we in Bourg-Saint-Maurice net zolang achterna totdat hij stopte en ons vroeg of we hem achtervolgden om op de foto te kunnen. Geweldig toch?”

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?