Jukari combineert fitness en acrobatiek

Jukari combineert fitness en acrobatiek

Het bekende sportmerk Reebok heeft, samen met de acrobaten van Cirque du Soleil, een nieuwe fitnessworkout bedacht speciaal voor vrouwen. Het heet Jukari Fit to Fly en dat vliegen kun je wel heel letterlijk nemen.

Jukari is namelijk een mix van acrobatiek, cardio en powertraining waarbij je door de lucht vliegt met behulp van een soort trapeze. Jukari Fit to Fly, zoals de officiële naam luidt, draait om fun en inspiratie. Veel vrouwen zeggen dit in in hun dagelijkse work-out te missen. Sportmerk Reebok ontdekte in een zelf gehouden onderzoek namelijk dat 61 procent van de vrouwen haar work-out na een tijdje beu raakt en saai vindt.

Met deze nieuwe sport 'Jukari Fit to Fly' wil het merk aan je conditie werken leuk maken. Cirque du Soleil hielp bij het uitwerken van de verschillende routines. De bedoeling is dat je in een groepsles op een speciaal ontworpen trapeze, 'de Flyset', traint. Zo werk je aan je acrobatie en doe je aan cardio- en krachttraining en stretchoefeningen. Het belooft een volledige en effectieve work-out te zijn die je hele lichaam traint. Liefhebbers beweren dat het zo leuk is omdat het lijkt alsof je vliegt.

Jukari is zeker niet de eerste hype in fitnessland en zal ook niet de laatste zijn. Maar is deze vorm van sporten nu werkelijk zo afwisselend en uitdagend? Zijn er vrouwen onder jullie die al ervaring met Jukari hebben en hoe beviel het? Laat het ons weten, we zijn zeer benieuwd!


 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Zie vandaag een promo van Jukari en dacht meteen dat ziet er leuk uit,probeer er iets over te vinden waar dit gegeven word.Maar aan voorgaande reacties van bijna 3 jaar terug blijkt wel dat het hier niet loopt....Jammer

Johanna, 13 november 2012

Ben benieuwd waar het in NL komt, zou graag weten of er mogelijkheid is tot opleiding hiervan om erin les te kunnen gaan geven...

marloes Gaillard, 22 december 2009

Geinig.... Alleen de TRX van Meijers.com is net zo, behalve dat je dan kan vliegen. Maar met een stang is dit ook zo opgelost. Wij werken al weer een tijdje met de TRX en bevalt ons prima.

Esther, 17 december 2009

Supertof!!!! Heeft iemand dit al gedaan, of weet iemand waar je het kan. Ik zou me hier zo voor opgeven. Das nou nog eens leuk sporten!

Jose, 04 december 2009
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?