De perfecte omelet

De perfecte omelet

Een eitje bakken kunnen we allemaal. Maar hoe zorg je dat de omelet net zo smaakt als in een duur restaurant?

Zorg dat je de juiste ingrediënten hebt
Om de perfecte proportie te serveren, moet je twee eetlepels water toevoegen aan twee eieren.

Gloeiend heet
Als je dit mengsel in de pan gooit, zorg dan dat deze gloeiend heet is. Dit zorgt ervoor dat de eieren en het water onmiddellijk mixen in een zachte substantie.

Verdelen
Als je de omelet bakt, zorg dan dat je de pan af en toe optilt en het ei verplaatst. Hierdoor bakt de omelet nergens aan.

Timing is belangrijk
Het perfecte moment om de ingrediënten (champignons, uien, paprika etc.) toe te voegen aan de omelet, is als deze nog wel vochtig eruit ziet, maar niet meer vloeibaar is.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?