Aangenaam…ik ben Leolijntje!!

Aangenaam…ik ben Leolijntje!!

'Langs de lijn om aan te moedigen!!! Als je veel fietst, krijg je een mooi (slank) lijntje!!!! Veel Succes!' Aldus de woorden in het mailtje dat Yolanda van Tartwijk uit Vlaardingen op 1 april verzond, om toe te lichten waarom Leolijntje de gedroomde naam voor de mascotte van Leontien Ladies Ride is. En Leontien is het daar van harte mee eens!

“Ja, ik ben erg blij met Yolanda’s ingeving. Er zit een leuke gedachte achter die precies bij mijn beleving aansluit. Fietsen is niet alleen heerlijk, je krijgt er – als je het regelmatig doet, en dan hoef je heus niet hard te trappen – bovendien een lekker sportief lijntje door. Dat neemt niet weg dat ik ontzettend blij ben dat er zoveel mensen een duit in het zakje hebben gedaan en hun fantasie hebben gebruikt. Er zaten nog veel meer geweldige namen tussen de ruim duizend reacties, en daar wil ik iedereen sowieso voor bedanken”, zegt Leontien.

In Vlaardingen is Yolanda compleet overdonderd door de mededeling dat zij op 21 juni aan boord stapt van een gloednieuw cruiseschip voor een korte trip naar Noorwegen. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Cruise Travel. “Is dit van Leontien Ladies Ride?”, klinkt het in eerste instantie schuchter. Ze begint te lachen. “Nou zeg, ik doe nooit mee aan prijsvragen. Vorige week las ik de oproep op de website en het leek me wel aardig een naam te verzinnen. Maar eh… ga ik nu mee op een cruise?”, vraagt ze nog eens voor de zekerheid. “Nou, da’s niet verkeerd dan, haha.”

Yolanda, 47 en medewerkster bij de Bijenkorf in hartje Rotterdam, ‘debuteert’ trouwens dit jaar in de Ladies Ride. Vorig jaar had ze zich ingeschreven voor de editie Rotterdam, maar door ziekte moest ze verstek laten gaan. “Ik probeer nu in Zwolle mee te doen, als ik een gezellig maatje vind. De power en conditie keren langzamerhand terug, ook omdat ik vorige week al twee keer op de fiets naar m’n werk ben gegaan. Die 35 kilometer moet daarom wel lukken.”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?