Met Bracamonte smullen op het rustpunt

Met Bracamonte smullen op het rustpunt

Lekker gezond, daar gaat het om in Leontien Ladies Ride. Geen wonder dat ze zo blij is met de overheerlijke ‘driehoekjes’ van Bracamonte, de sandwich waarvoor deelneemsters zelfs een stukje om fietsen…Vandaag heeft Leontien de nieuwe smaken uitgeprobeerd. “Ze zijn voortreffelijk!”

 

Bij Bracamonte weten ze hoe ze van een gewone boterham een bijzonder broodje maken. Daar is Leontien al langer van op de hoogte, en met haar ongetwijfeld heel veel Ladies Ride-deelneemsters. Want de firma uit Weesp levert voor het derde achtereenvolgende jaar de lunchversnapering tijdens de fietstocht.
En omdat Leontien van gevarieerde voeding houdt, staat ze erop dat er alle jaren andere creaties worden uitgedeeld op de rustpunten. Bracamonte, dat wekelijks ruim 40.000 sandwiches  aan de man brengt, stelt dan ook alles in het werk een geslaagde combinatie te vinden.

Vandaag was het dus de grote proefdag op het kantoor van Bracamonte. Wanneer Leontien rond de middag in Weesp arriveert, liggen er al zes voorgeselecteerde varianten klaar. Directeur Sandrijn Poortman: “Omdat we al wat langer samenwerken met Leontien, is haar voorkeur min of meer bekend.” Het is niet overdreven: in vier of vijf happen is de keuze al bepaald. Leontien bijt in een sandwich die de naam Indian Chicken draagt en roept tussen de kauwen door: “Deze is echt geweldig! Wat zit erin?”

Dat is gauw verteld. Kip Tikka met zoete aardappel zijn de ingrediënten. “Superlekker”, herhaalt Leontien nog eens, terwijl ze haar tanden alweer zet in een dubbel belegd meergranen sneetje met kaas, honing en mosterd. Een slok koffie en een ander broodje, ook met kaas, wordt geprobeerd. “Ja, dit past perfect bij die kip”, meldt Leontien voldaan. “Nou, we zijn er wel uit hoor. Ik ben ervan overtuigd dat al die vrouwen straks een heerlijk lunchpakket staat te wachten.”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik werk er nu al 2 jaar als teamleider en het is wel een beetje waar wat broodjesexpert zegt. Wat op de grond heeft gelegen en onder je schoen heft geplakt verdwijnt vaak gewoon weer op het broodje. dat is ook logisch gevolg van hoe wij met ons personeel omgaan binnen bracamonte. Eet smakelijk, Jayme

Jayme, 10 januari 2015

Wat een onzin. Het bedrijf is erg hygienisch, en men gaat erg zorgzaam met de broodjes om. Dus waar haal je die onzin vandaan. En van de gene die deze broodjes gegeten heeft. Hoe smaakte ze?

Shiver, 04 mei 2010

Niet te vreten goedkoop brood gebruiken ze en als je ziet hoe het klaargemaakt word heb je al gegeten

BroodjesExpert, 01 mei 2010

Doe al diverse malen mee met de toertochten ze zijn prima verzorgd. Maar 1 puntje ik ben vegetarisch en er zit in het luchpakket altijd iets bij met vlees/worst. Dus ik moet altijd met een vriendin een sandwich ruilen. Nu ga ik dit jaar alleen fietsen, vriendin is verhinderd. Met wie moet ik nu ruilen.??? Met vriendelijk groet.

Toos, 19 april 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?