Regen? De enige verliezer van de Ladies Ride

Regen? De enige verliezer van de Ladies Ride

Regen, en niet een beetje ook, is er vandaag uit de hemel gevallen. Nou en?, hebben de deelneemsters aan de eerste Leontien Ladies Ride van 2010 gedacht. Daar laten we ons niet door verjagen. “Bikkels zijn het, die vrouwen”, zegt Leontien volkomen terecht in Amsterdam. “Vandaag is weer het bewijs geleverd dat ze zijn gemaakt om de grootste ontberingen het hoofd te bieden. Ik ben waanzinnig trots!”

 

Terwijl de laatste, doorweekte maar nog glimlachende dametjes enthousiast welkom worden geheten door de speakers (‘Supervrouwen, dat zijn jullie na het volbrengen van deze Ladies Ride!’), steekt Leontien haar net opgedroogde koppie onder haar paraplu om de passage van de diehards beter te kunnen zien. “Is toch ongelooflijk”, spreekt ze vol bewondering over de vrouwen die langsrijden in de schaduw van het Olympisch stadion in Amsterdam. Verlepte katjes zijn ze, al dan niet beschermd door kleurige poncho’s of op maat gefabriceerde regenpakken. “Ze zullen steenkapot zijn en toch zijn ze nog blij. Van wat ik hier zie, krijg ik het gewoon weer warm van binnen. Ik heb voor een keer de 65 kilometer ingewisseld voor de korte route, maar had ik het al koud toen ik vanmiddag finishte. Kun je nagaan hoe de meiden het moeten hebben als ze er 65 hebben weggetrapt. Wat me nog het meest opvalt, is dat ik geen wanklank heb gehoord. Iedereen is vol lof over de organisatie. En dat weer…’Tja’, zeggen ze dan, ‘daar kunnen jullie ook niets aan doen, hè…”

En zo is het maar net. Op alles kun je voorbereid zijn, maar als de hemelpoorten onophoudelijk lekken en de sluiswachters boven een dag vrijaf nemen, ben je kansloos. Je kunt moeilijk een traject van 65 respectievelijk 35 kilometer overkappen en een feestterrein waterdicht maken, toch? Fietsen in de buitenlucht, genieten van de omgeving en gezelligheid onder elkaar, dat zijn de ingrediënten van Leontiens jaarlijkse tochten voor de Ladies van Nederland. Met als leuk extraatje: de prachtigste varianten van de hedendaagse regenmode onder fietsende vrouwen.
Wie goed heeft opgelet, heeft opnieuw kunnen constateren dat deze formule de gouden is. Misschien wel juist dankzij het beroerde weer – de hele dag amper tien graden Celsius en pakweg 57 liter hemelwater dat per kwartier op straat klettert – bewijzen de duizenden vrouwen dat niets of niemand een spelbreker kan zijn op dit evenement. Lekker gezond bezig zijn staat aanzienlijk hoger in het vaandel van velen.

“Vrouwen zijn doorzetters, en zeker deze menigte”, oordeelt ‘Tinus’. ,,Natuurlijk is er een aantal geweest dat niet is komen opdagen, maar degenen die er wel zijn overtreffen dat met gemak. Stel je voor dat ik met dit weer een mannentocht zou hebben georganiseerd, dan zou ik hier nu alleen met een handvol schaatssters als speciale gasten, en Erica Terpstra en Ruud de Wild hebben gestaan. Vrouwen zijn echt anders; ze hebben karakter. Het is niet voor niets dat vrouwen de kinderen krijgen, want zij beschikken over een veel groter incasseringsvermogen dan mannen.”

Regendruppels duiken dansend op het ritme van de muziek in de levensgrote plassen die er door vijf uur onophoudelijke hoosbuien op het nagenoeg verlaten feestterrein zijn ontstaan. Zangeres Louisa vertolkt nog maar een heerlijk swingend nummer. Haar publiek is niet talrijk, maar overwint wel de vermoeidheid en slaagt er in de ongetwijfeld stramme beentjes opnieuw in beweging te krijgen. Een blonde knaap in een blauwkleurig regenjack met de opdruk ‘Crew’ jongleert als een professionele paaldanser met een parasolstang tussen het vrouwvolk door. Het moet gezegd: hij oogst applaus van een paar verbaasd kijkende omstanders.

“Gelukkig”, besluit Leontien, “heb ik een gigantisch leger van geweldige meiden die zich nergens door van de wijs laten brengen. Regen, wind en kou, het interesseert hen geen donder. Ze willen fietsen en plezier hebben. Stel je voor dat er vrijwel niemand komt opdagen omdat het zulk pokkenweer is. Dan zou het vandaag de laatste keer zijn geweest dat ik de Ladies Ride organiseer. Maar nu, dankzij al die positieve reacties krijg ik de kick om er gewoon mee te blijven doorgaan. Vandaar dat ik nu zeg tegen alle aanwezige meiden: BEDANKT!” 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

halo mijn naam is bianca en heb met mijn zus meegedaan voor de achtste keer maar hebben noch nooit zon slecht weer gehad en zo veel pech gehad in het vondelpark ging mijn trapper eraf die werdt er na een kwartier wachten weer opgezet maar na een kilometer viel hy er op de prinsengracht weer af toen hebben weer een half uur gewacht maar er kwam niemand opdagen dus zijn we vanwege de kou maar gaan lopen toen kwamen we weer een jongen van tegen en heef hy weer mijn trapper er opgezet alles ging goed totdat er onverwachts een hond de weg overstak en ik met mijn gezicht over de amsterdams keitjes ging einde verhaal want ik zat vol met schaafwonden ik hoop in rotterdam meer plezier te hebben

bianca, 08 mei 2010

Wat was het nat, wij waren veel te vroeg in Amsterdam toen was het nog droog, maar helaas de start was nat en bleef nat. Waarom geen droog plekje om te lunchen en ook de stop na 30 km was wel ver? En ook de laatste 35km langs water met alleen maar water was zwaar. Wat ook tegen viel was de aankomst ,op het terrein waren ze alles al aan het afbreken en daar wij toch om hals vijf binnen waren. Dus wij hebben Amsterdam mee gemaakt maar gaan toch weer voor gezellig Brabant of Rotterdam.

Bep en Diny, 06 mei 2010

Het was zeker nat maar het was ook een erg leuke dag! Vooral het rondje in het Olympisch Stadion maakte veel indruk. De tocht zelf (65 km) was een beetje saai, vooral dat erg lange stuk langs het water. De andere routes (Den Bosch, Rotterdam en Zwolle) zijn mooier en gevarieerder. Wordt het trouwens niet tijd voor een ietsje 'heuvelachtige' Ladies Ride? Voor de stoere ladies onder ons? De organisatie was zoals altijd dik in orde, een dikke pluim!

Jetta Hulshoff, 05 mei 2010

Had al eerder gereageerd maar ik heb me gisteren ook voor Zwolle opgegeven, tot nu toe nog samen met een vriendin maar zij gaat proberen meer ladies te vragen en zit er ook aan te denken om mee te doen in Den Bosch....... YOU GO GIRL !!!!

Patricia van Aalst, 05 mei 2010

Ja inderdaad de regen hield ons niet tegen, mijn twee dochters en ikzelf. We gingen voor de 65 km. Ondanks het weer voelde bij ieder het sportieve en positieve gevoel. Ja we mogen van start en weg waren we, in het vondelpark stonden de eerste al met lekken banden (zwaar pech)dacht ik nog. Op de Prinsengracht rijdt ik zelf lek net 7 km onderweg, een nieuwe band erin en gaan, neeee, nieuwe band breekt fentiel af tweede band erom en rijden maar 1 km. verder weer lek, weer achter, toen hebben we aan de verkeersbegleiders de korste weg naat het stadion gevraagd en deze 6 km lopend afgelegd.maar we heben ondanks deze pech toch een goed doel gesteunt. Petra ,Manon & Krista

Petra van den Bos, 05 mei 2010

Wij 4 collega's/vriendinnen deden dit jaar voor het eerst mee. We besloten om met 35km te beginnen. Fietsen gehuurd, zodat we daar niet mee hoefden te slepen. We stapten de auto uit en de druppels kwamen al naar beneden. Jammer. Ondanks de regen en de kou was het geweldig.Na aankomst fietsen ingeleverd en naar het feestterrein. Daar was niemand te bekennen. Iedereen ging huiswaards. Wij zijn maar de kroeg(rood) ingegaan waar het ook erg gezellig was. Al met al een hele leuke en gezellige dag. Volgend jaar zijn wij er weer bij. Oja, de organisatie was dik voor elkaar. Ook de foto's zijn erg leuk. Groeten uit Hippolytushoef

Anita Hoekstra, 05 mei 2010

Lieve mams, het was erg gezellig om samen Amsterdam te fietsen, volgend jaar fietsen we hem in het zonnetje. (krijg je het kado voor je 71ste verjaardag) Leotien we vonden het erg leuk dat je even naast ons kwam fietsen en de tijd nam om met ons te praten. En absoluut door de vele regen was de happening bij aankomst minder maar ik heb zeker genoten. Ook wij bleven hierdoor niet bij de afsluiting, terwijl de pasta heerlijk was. Leotien ik hoop dat je wat met de tip doet en als ik hem in Zwolle fiets nog meer plezier heb van het luxe arrangement. Bedankt iedereen die op welke manier een steentje heeft bijgedragen aan de leotienladiesride te Amsterdam.

Sonja, 04 mei 2010

Geweldig was het weer!!! Voor 2e maal A'dam gereden. Regen????? wanneer????. Wij het "Oranje team" hebben het toch weer geflikt. Leontien, leuk dat je ons opwachtte bij de finish om 16.00 uur, jij was samen met de ladyspeaker de enige nog ( bedoeld of onbedoeld) die daar waren. Jammer dat er bij de koffie/lunchplaats geen grote tent was neer gezet, volgens het weerbericht van donderdag werd er al veel regen voorspelt,was er werkelijk niets te regelen????.

Wilma, 04 mei 2010

Wederom in mn eentje deze tocht gefietst, laatste tijd niet zoveel gefietst en net een vermoeiende trektocht (ook alleen) door griekenland achter de rug koos ik zondag voor de 35 al voor het ging regenen ... het regende ja maar maakt dat wat uit? neeeeeeeejjjjjjj heerlijk was het weer ff een lekker stuk fietsen en de route van de 35 was ook weer prachtig zo langs de amstel, volgende keer vast weer de 65 :) Groetjes Manon

Manon, 04 mei 2010

Leontine HELEMAAL TOP! Wij waren met 17 dames, een leuke gekke groep. Het weer was de grote spelbreker maar als je daar doorheen kijkt zie je een leuke fietstocht met leuke stops, lekkere broodjes en hebbedingetjes. Top was ook dat ik onddanks dat ik mijn enveloppe met polsbandje en startkaart vergeten was (hmm was een beetje dom) er niet moeilijk werd gedaan en ik alsnog gewoon kon starten. Kortom een goeie organisatie en leuke ontspannen sfeer, het straalde de liefde voor het fietsen absoluut uit. TOP ook dat jij me juigend hebt binnen gehaald, was echt nodig want ik zat er helemaal doorheen... Volgende keer gaan we voor de 65 km !!!!!

patricia, 04 mei 2010

Voor de eerste keer deed ik samen met mijn vriendin mee aan deze tocht. We hebben samen de 65 km gereden. De route was zeer goed aangegeven en de organisatie vooraf en onderweg was prima. De verkeersregelaars onderweg waren aardig. Al met al een en al complimenten voor de organisatie. Over het weer zal ik het niet hebben, want daar kon niemand iets aan doen. Ik vond alleen de finish een enorme domper. Je komt koud, nat en moe aan bij de finish en dan is het meteen afgelopen. Er staat niemand om je in te halen. We hebben uit armoe met een paar andere dames een rondje door het stadion gereden. Jammer hopelijk is de finish volgend jaar feestelijker. Manja

Manja, 03 mei 2010

Met twaalf dames van de sportschool doen we voor de eerste keer mee we hebben ondanks de regen veel lol gehad volgend jaar zijn we weer van de partij,Groetjes Tineke Lou Betty Marja Priscilla Marjan Irma Amanda Eveline Leni Wendy en Nel,Dames Klasse ik ben trots op jullie,

nel hogenhout, 03 mei 2010

vorig jaar ook gereden toen bij mooi weer was alles goed geregeld , alleen nu koffie drinken en eten in de regen vond ik gewoon teleurstellend. de regen was voorspeld wij hadden regen kleding mee, konden jullie nou niet voor een paar party tenten zorgen hadden we ons broodje in ieder geval droog kunnen op eten jammer jammer hopelijk hebben jullie als organisatie hier iets van geleerd

gery, 03 mei 2010

met mijn schoonzusje gefiets en natuurlijk de 65 kilometer. het viel wel tegen dat zo veel mensen niet de 65 route hadden gedaan.alle vrijwilligers fantastisch zo als ze je binnen halen.helaas waren wij echt de laatste en was iedereen al vertrokken. door het weer was het erg zwaar maar dank zij mijn schoonzusje hebben we het wel gehaald. dank je wel Helga en schoonouders voor jullie steun. helaas hebben we Leontien helemaal niet gezien.volgende keer beter. bedankt Irma

Irma, 03 mei 2010

Ondanks de regen zijn we , vriendin Petra en ik blij dat we de 65 km hebben gefietst. De start in het olympischstadion was een ervaring. De gehuurde fietsen waren erg goed. Na 2 x Rotterdam, had ik mij erg verheugd op Amsterdam, maar mede door het weer was de gehele entourage een stuk minder dan in Rotterdam. De route was mooi, toch nog een hoop kunnen genieten van een heleboel waar wij langs fietste. Doordat wij van mening waren dat wij ook finishte in het stadion , viel de finish wel tegen. Was hem al gepasseerd, voordat ik er erg in had. De route was goed aangegeven, de lunch goed verzorgd. Natter dan nat zijn wij weer naar Rotterdam vertrokken en hebben besloten om de volgende keer in Den Bosch mee te gaan doen. Want het is en blijft een leuk evenement die Ladie's Ride.

Monique Berkhout, 03 mei 2010

Met 4 vrouwen dit keer naar amsterdam,zaterdag door al t vele glas dat op straat lag,je kon zien dat ze n geweldige Queens day hadden gevierdhad 1 van ons,al n lekke band gereden. dan maar zolang n leenfiets,amsterdam per fiets weer verder verkennen en zondag op de eigen fiets de tour rijden. Wat hebben we op de terugweg langs t water afgezien,we zijn ook trotst op onszelf dat we zoveel gefietst hebben,wel 80 km in totaal,eerst naar ns station om de gemmakte fietst op te halen,dan 65 km fietsen,dan weer terug naat t ns station en na de treinreis nog eens een heel stuk fietsen voor we thuis waren,dit was de 1ste keer in 5x dat we slecht weer hadden,maar we zijn gewoon bikkels,haha. Groetjes anita uit Den Bosch(rosmalen)

anita Jorritsma, 03 mei 2010

Inderdaad mijn zus Lina heeft gelijk om te reageren. We waren met de trein gekomen, en 2x gemist, daar kan natuurlijk de organisatie niets aan doen. Maar als we dan eindelijk aankomen, het weer is koel maar ook de organisatie is erg koel. Op z'n minst een kop koffie, maar nee, niets van dit. Alles was al ingepakt, met veel moeite kregen we nog een blauwe bag, een t-shirt met de juiste maat was er niet meer bij. Fiets ze maar achterna, werd er gezegd. Wij komen uit Volkel, Leontien komt uit Boekel, zij moet toch weten dat de gastvrijheid in Brabant toch wel iets anders is. Ik hoop dat Leontien dit ook leest en hierop een reactie geeft.

Nellie de Bruin, 03 mei 2010

nou nou het was het dagje wel wij nellie en lina naar amsterdam maar helaas kwamen wij te laat 2 keer de trein gemist dus alles was weg niks meer voor ons pech zeiden ze maar je kunt ze nog na fietsen maar daar hadden wij geen zin meer in wij vonden het wel slap om ons zou maar terug te sturen zonder koffie of ander drinken wij hadden het wel anders verwacht als je nottabene uit volkel komt zou kort bij boekel dat is geen reclame voor ons dus wij maar weer naar huis zonder iets

lina van dijk, 03 mei 2010

99 % kans op regen zei Piet zaterdagavond op sbs6. Nou, we hebben zeker 99 % op ons hoofd gekregen. Maar het mocht de pret niet drukken. Na een overheerlijke massage op het plein. konden wij er tegenaan. Met 8 meiden een dag vol lol laat je niet door een paar spetters bederven, daar is meer voor nodig. Ik heb ook heel veel respect voor alle verkeersregelaars en vrijwilligers die de regendruppels met ons wilde delen. En ja, het koffietentje was niet toereikend voor zoveel verzopen katjes. En natuurlijk hadden er partytenten voor ons lunchmomentje moeten staan. Wij wisten ook toch dat wij regenkleding aan moesten trekken, Piet Paulusma had ons immers de hele week al gewaarschuwd. Dus waarom er op de plekken voor onze tussendoortjes geen schuilplekjes (party-tenten) waren is een ?. (De firma Lelieveld uit Ter Aar die ook van de partij was, verhuurd ook partytenten.) Wij hebben onze Leontien's ladies ride afgesloten in een pannenkoekenboederij en volgend jaar zijn wij in zwolle van de partij. Marilyn,Anita,Marjan,Erica,Liesbeth,Evelien,Elma Meiden het was weer top! Veel liefs Angelique

Angelique, 03 mei 2010

Heel jammer van het weer, van het gebrek aan beschutting op de rustplek en het ontbreken van een echte "finish", maar ik ben vooral heel erg trots op mijn "grote" meid van 8 jaar die zonder één wanklank voor het eerst heeft meegedaan. We fietsen wel vaker lange afstanden samen, maar zéker geen 35 km. en onder veel betere weersomstandigheden. Thuisgekomen gaf ze me een hand en zei: "Goed gedaan, mama". En ik kreeg 's avonds zelfs een inderhaast ingepakt cadeautje (dat eigenlijk voor Moederdag bestemd was). M'n complimenten voor haar, voor alle andere deelneemsters, de vrijwilligers en de organisatie!

Carla, 03 mei 2010

Het was heel leuk om met mijn zus en vriendin te fietsen. Wij zijn echt op de proef gesteld door de regen ,maar ach ja, het was een leuke route en goed georganiseerd. Dikke duim voor de verkeersregelaars die in de regen moesten werken. Ook voor Leontien en alle andere medewerkers, een en al toppie. Volgend jaar hopen wij op mooi weer in Amsterdam dan hoor je niemand klagen. Het weer kan je namelijk niet organiseren. Succes verder met de komende rides. Groetjes, Maredith van Aerde

Maredith Van Aerde, 03 mei 2010

ik heb al heel wat keren met de ladiesrite meegedaan. al 4 keer Den Bosch, 2 keer Rotterdam 1 keer in zwolle en verleden jaar samen met mijn dochter in amsterdam. we hebben steeds de lange route gereden en dat was verleden jaar met mijn dochter ook al speciaal, want zij had een zware operatie aan haar knie gehad en we waren blij dat we dit samen konden doen. Toen wij bij de finish kwamen stonden haar dochters (mijn kleindochters) aan de daar met een mooi spandoek om te laten zien hoe trots ze op ons waren. mijn oudste kleindochter zei gelijk oma volgend jaar wil ik met jou samen rijden en dat hebben we dus ook gedaan. op 2 mei, we mochten om half 11 starten want er waren al lekker vroeg in amsterdam en toen begon het meteen te regenen, het hield niet meer op. nu ben ik heel trots op mijn kleindochter Anouk, we hebben de korte route gereden maar er stond toch 38 kilometer op de teller toen we klaar waren en dat voor een meisje van 10 jaar. ik vind het geweldig, want als je dat als oma samen met je kleindochter kan doen geeft je een heel fijn gevoel. nu weer op naar Rotterdam daar fiets ik weer samen met mijn schoonzuster, ik heb er toch al weer zin in. groetjes Tiny Schuur

tiny schuur, 03 mei 2010

1ste keer meegedaan. Erg leuk, goed georganiseerd!!!!!!! Ben niet de eerste die het zegt, maar jammer van de regen. Door een lekke band (in de kou staan wachten op manlief die een andere fiets bracht!!!!!) zou koud geworden dat ik toch maar 35 km. heb gereden. Volgend jaar ben ik weer van de partij en dan voor de 65km!!!! Bedankt!!!

puk de roos, 03 mei 2010

Ik heb samen met 7 vriendinnen de 35 km ipv de 65 gereen en helaas waren wij niet zo te spreken over de organisatie , ten eerste 1 koffietentje voor zoveel vrouwen is wel heel erg weinig. Ten tweede , hadden wij toch minstens een partytentje verwacht bij de lunchplek , om tenminste even niet in de regen je boterhammetje hoeft op te eten. Ook was het wel fijn geweest als we hier een warm kopje thee of koffie bij hadden gehad .(het was immers al dagen bekend dat het weer pet zou wezen) Mijn grootste terleurstelling was , dat wij Leontine helemaaal niet gezien hebben, ze had bijvoorbeeld ,al die verzopen katjes , welkom kunnen heten bij de finisch of ze had onderweg ergens kunnen staan om iedereen een bemoedigend woord toe te spreken. Wij vonden de finisch ook heel erg tegen vallen . Wij hadden gedacht dat wij in het stadion zouden finischen ,maar bij de stand van de huurfietsen was het ineens allemaal voorbij. ( in den bosch was dit allemaal veel meer spektakel).Helaas dachten wij alle 8 hetzelfde over deze dag , en wij gaan volgend jaar zeker weer meedoen mar niet in Amsterdam.

Jolanda, 03 mei 2010

Voor het eerst meegereden met dit evenement. Ondanks de vele regen toch de 65 km gefietst. Het was af en toe meer "waterfietsen" en bufflen tegen de wind in voornamelijk langs de Ringvaart De Lunch was goed en de vrijwilligers in Aalsmeer zette zelfs de tafels en de banken onder de luifels van de winkels.. petje af voor hen. Inderdaad had de organisatie hier even op moeten inspringen, een partyttent met heater zou erg welkom geweest zijn. Tip voor een volgende keer als de weersomstandigheden slecht zijn. Verder verbaasde het me in positieve zin dat de route vreselijk goed uitgepijlt was. Echt heel goed. Bedankt. Wij hebben met Vrouw meegereden.... Dank je wel, Telegraaf. En als jullie nog kaartjes hebben voor Zwolle of 's-Hertogenbosch dan houd ik mij aanbevolen.

Frederika, 03 mei 2010

Heb genoten van de tocht, leuk georganiseerd, kwam als eerste aan en er was helemaal niets bij de finish. Geen fotograaf, helemaal niemand...was enigszins teleurgesteld.

Sabine, 03 mei 2010

OOk wij waren van de party. Dit was onze 4e ride. Voor het eerst in Amsterdam. Hebben niks tegen regen, maar de organisatie had toch iets beter zichzelf kunnen voorbereiden op dit weer. Wisten al dagen dat het ging regen en het lijkt me toch wel mogelijk dat er grote tenten op de rustplaatsen stonden. En de grootste tegenvaller was toen we om 4 uur binnen kwamen, geen fotografen en echt alles opgeruimd. OOk dit had onderweg aan gegeven kunnen worden. Nee ondanks dat we met z'n 6en plezier hadden heeft Amsterdam op dit punt voor ons afgedaan.

monique, 03 mei 2010

Een prachtige tocht en prima organisatie! Alleen jammer dat je broodje vloeibaar werd doordat we hem in de stromende regen op moesten eten. Een partytent of parasol had zeker uitkomst geboden. Ook jammer dat de Mw die mij afgesneden heeft in het vondelpark,waarna een pijnlijke valparty ontstond, haar naam niet heeft gezegd, zodat zij de rekening voor mijn kapotte regenpak/ fiets kan vergoeden.

Gerda, 03 mei 2010

Voor de 3e keer meegefietst met een groep gezellige meiden. Ondanks de regen was het super gezellig. Alleen jammer dat we de lunch bijna buiten in de regen moesten opeten, i.p.v onder een partytent.

Erica, 03 mei 2010

Voor het eerst heerlijk genoten in Amsterdam. Een prachtige route, goed georganiseerd. Bij de 65km tocht waren er wel beschutte plaatsen om te lunchen bij het "rustpunt". Bovendien veel enthousiaste vrijwilligers onderweg.

Janny & Marijon, 02 mei 2010

Heel leuk! Ondanks de regen.

saskia, 02 mei 2010

Voor de 4e keer meegefietst en net als zovelen voor het eerst 35 ipv 65 km gefietst. Het was een supermooie tocht maar net als velen anderen vind ik ook dat er wel een tent of iets dergelijks had kunnen staan om de lunch droog te kunnen gebruiken. Jammer van dit kleine minpuntje. Voor de rest was het super!

lian, 02 mei 2010

Ik was vandaag met mijn zus en 2 dochters aanwezig en we hebben ervan genoten! Wat een goed georganiseerde fietstocht! En die regen...we smelten er toch niet van...er zijn genoeg vrouwen die met ons hadden willen ruilen om 1 dag zo'n fietstochtje te kunnen maken maar die vanwege ziekte het niet kunnen. Dan moeten wij toch niet piepen over de regen. Zorg dat je zelf een zonnestraal bent en alles komt goed...Dank aan alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit evenement zo goed te laten slagen...tot een volgende keer!

Jolanda, 02 mei 2010

Ook ik was er vandaag bij,samen met m'n moeder.. voor de eerste keer deden we mee en HOE..!!?? We hebben de 65 km. gefietst !!!! terwijl we eigenlijk de 35 wilden doen maar ondanks de regen en wind ging het zoooo voorspoedig dat we dat wel aan durfden.....de route was ook super aangegeven,onze complimenten voor de verkeersregelaars en alle andere "vrijwilligers" en mensen die dit mogelijk maakten... Alleen viel ons ook op dat de finish en "feestje"niet was wat je er van verwacht, het was een beetje "uitgestorven" terwijl we om 15.45 over de finish kwamen, dat was na (voor ons) zo'n prestatie best een dompertje. Dus tegen half 5 naar de parkeergarage en naar huis....en wat bleek geen 6 euro maar 27 euro moesten we betalen !!!!!!! de voorpret, het begin en de tocht waren SUPER, maar het einde....!!????

Linda Annink, 02 mei 2010

Hallo allemaal knap de jullie gefietst hebben vandaag, wij mijn dochter en ik zouden ook gaan maar door het slechte weer er toch maar van afgezien. Wij kunnen het ons niet veroorloven om ziek te worden zeker mijn dochter niet maar volgend jaar schrijf ik ons weer in en doen we weer 'n poging. Wij zijn zeker van plan om de route zelf met mooi weer te rijden. Ik weet dat het 'n prachtige route is want vorig jaar heb ik hem wel gereden. Lia

lia, 02 mei 2010

Het was weer een SUPERdag! We hebben ontzettend genoten van deze gezellige tocht! Ach, en die ragen, dat was jammer maar ook al kon ik Guppen in m'n gympen houden de goede stemming bleef. Tot in Rotterdam en Den Bosch!

Jolanda, 02 mei 2010

Super leuk... alleen jammer van het weer, en de reactie`s op het eind... wij waren ruim voor voor de eindtijd binnen, maar alles was al opgeruimd! Dat was jammer. Vooral als je met twee jonge meiden 13 en 14 jaar de finish bereikt. Die het toch maar even gepresteerd hebben, om 65 kilometer te fietsen..... 30 Mei herkansing op mooi weer!

Monica, 02 mei 2010

Wat een heerlijke dag! Ik heb genoten van de tocht en het gezelschap! De laatste 10 km hebben we in rap tempo gereden, werden we gelukkig toch nog een beetje warm! Tot volgend jaar! Hopelijk weer met dezelfde club....

Els, 02 mei 2010

Het was vandaag erg jammer met zoveel regen, daarom heb een we vandaag voor het eerst de 35 km. gefietst i.pv de 65 km. De organisatie was prima , alleen een tent bij de lunch was fijn geweest. We hopen in Zwolle op goed weer. Dat maakt het perfect. Bij het parkeren moest je vragen om 6 euro i.pv. 21 euro te betalen.

Evelien, 02 mei 2010

Wat een dag! Een persoonlijke overwinning! Tot 3 weken geleden sportte ik nooit en nu met Ursula en Maria de 35 Km uitgereden! Meiden, ik ben super trots op ons! Leontien, Cameraploeg en Redactie KOFFIETIJD! Bedankt! Liefs Carola

Carola, 02 mei 2010

Wederom super leuke route, jammer van het weer. Wel vind ik dat de organisatie (zeker met de weervoorspelling vooraf) wel wat parasols en/of parytenten neer had kunnen zetten bij het koffie punt en zeker bij de lunch. Je broodje staand opeten in de regen is echt niet fijn........

Brigitte, 02 mei 2010

Ondanks de regen hebben mijn zus, moeder , 2 vriendinnen en ik er weinig erg in gehad dat we 35 km hebben gefietst. Het was gezellig, goed georganiseerd en leuk om samen te doen. Een partytent bij de lunch had wel fijn geweest, maar laatst las ik ergens: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. En dat ging voor mij wel op. Desondanks zijn wij het over eens: dit wordt een traditie! We willen zeker volgend jaar weer mee doen om dan te weten hoe Leontiens Ladies Ride met knap weer is.

Angelique, 02 mei 2010

Leontien en team, super georganiseerd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Prachtige route ook. We hebben genoten. Het enige waar je geen invloed op had was het weer en dat ging mis. Jammer voor iedereen die hier zo hard aan gewerkt heeft. Vandaar een grote pluim voor de organisatie. En volgend jaar weer! Met zon dan! Liefs, Monique

Monique de Vries, 02 mei 2010

Het was een prachtige route. Even getwijfeld bij de splitsing tussen de 35 en 65 km, maar bikkels als we zijn gingen we voor de 65km!!! Het eten/drinken onderweg en de pasta aan het eind was prima. Een min puntje: om 4uur werd de wijn niet meer geschonken. Mijn vriendinnen hadden daar wel erge trek in. De grootste kater was het parkeergeld geen 6 euro maar 27euro in de garage! Volgens de jongen vd garage was het niet geregeld met de organisatie.

Geesje, 02 mei 2010

Samen met mijn twee geweldige meiden van 9 en 7 jaar heb ik vandaag de 35 km gefietst!! Balen van het slechte weer, maar die meiden hebben bijna geen wanklank gegeven, alleen de laatste paar kms waren zwaar voor ons alledrie!! Jammer dat we Leontien dit keer niet gezien hebben (met de oudste vorig jaar in Zwolle wel), hopelijk kunnen we een (of meer) van de andere tochten dit jaar weer mee fietsen, en dan met prachtig weer!! Leontien en alle vrijwilligers en medewerksters, BEDANKT voor de prima organisatie!! Tot de volgende keer!!!

Esther, 02 mei 2010

Jammer dat de organisatie (met het oog op de voorspelde regen) geen partytenten heeft neergezet op de lunchpost bijvoorbeeld. Dit was toch een hele kleine moeite geweest! Verder was het een prachtige tocht en hebben we het prima naar de zin gehad. Maar ik denk dat wij meer hadden genoten als we o.a. ons broodje niet in de stromende regen hadden hoeven nuttigen..... :(

Sophie, 02 mei 2010

via vrouw heb ik de ladies ride gereden, de organisatie was heel erg goed,de sfeer en de route ook. Door het slechte weer heb ook ik 35km gereden. Eerst 15km vanuit huis gereden(zaandam) en terug ook. op het fietsie Wel was ik helemaal verkleumd en kon mijn voeten niet meer gebruiken,liep te soppen in mijn schoenen. En toch had ik het voor geen goud willen missen. Bij deze wil ik ook vrouw bedanken dat ik de kans kreeg om mee te rijden.

rina vormer, 02 mei 2010

Een bedankje aan alle verkeersregelaars en andere vrijwilligers! Zij hebben voor ons de fikse regenbuien getrotseerd. Wij bleven nog een beetje warm door de beweging, zij moesten op hun post blijven staan.

Jolanda, 02 mei 2010

Het was echt koud met die wind en regen, maar toch 65 kilometer! daar kwam ik voor. Prachtige tocht en veel vrolijke meiden gezien!

marja, 02 mei 2010

Samen met mijn dochter de tour gereden. Voor de eerste keer, maar als het aan mij ligt, niet de laatste. Behalve het prutweer vonden we het geweldig. Mooie route, organisatie was top en de gehuurde fietsen perfekt! Tot volgende jaar Leontien, en bedankt.

Astrid Vader, 02 mei 2010

vandaag ook voor het eerst de korte ipv de lange route ivm het weer, maar het was inderdaad weer heeeeel gezellig.

saskia, 02 mei 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?