Caloriebeesten op de snelle toer

Caloriebeesten op de snelle toer

Onthoud de namen. Corry Zeeuwe, Annette Geluk, Maaike Dol en Willemijn Langkamp. Die gaan nog dikwijls van zich laten horen. Ze zijn in de plensbuien niet alleen lekker gezellig op pad geweest, het was nog gezond ook, zo merkt Corry direct na aankomst van de rit door het Amsterdamse.

 

Toch maar even schuilen in de tunnel van het Olympisch stadion waardoor ze tweeënhalf uur eerder zijn vertrokken voor de rit. De regen is vervelend genoeg geweest. Corry Zeeuwe uit Kesteren (links op de foto) checkt even snel de gegevens in haar stuurcomputertje. “1188 calorieën verbrand! Da’s geen slechte score voor zo’n dagje als vandaag”, meldt ze triomfantelijk.

Annette (Links op de foto: ‘Met twee n’s en twee t’s, want ik ben van adel’) knikt instemmend. “Nou, het was weer de moeite waard. Jammer van al dat natte gedoe. Joh, we hebben ons uitstekend vermaakt en zijn zelfs nog snel terug. Of niet dan?”
Wanneer de vier horen dat er desondanks iemand al enige tijd geleden is binnengekomen, roepen ze om het hardst wat daar de oorzaak van is. “Logisch, die deelneemster is bij het rustpunt gewoon doorgereden, terwijl wij van onze Leontien-sandwich hebben genoten.”

Willemijn uit Amstelveen zucht eens diep. “Die tussenstop ben ik bijna niet meer te boven gekomen. Daarna wilden de benen echt niet meer. Ik ben blij dat we er zijn…”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?