Foto's van de Ladies Ride online!

Foto's van de Ladies Ride online!

Zijn de fotografen aan de finish van Leontien Ladies Ride jullie ook opgevallen? Dat waren Dick Soepenberg en Andre Weening, de mannen van Wielerfoto.nl! Ze stonden daar zondag urenlang in de regen om van alle deelneemsters leuke plaatjes te schieten. De gehele collectie staat nu al online.

Alle foto's zijn keurig gerangschikt op tijdstip, zodat het vrij eenvoudig is de foto('s) terug te vinden waar je zelf of met je fietsmaatje(s) op staat. En ook leuk om te weten: je kunt de foto's bijbestellen!

Ga hier naar de website van wielerfoto.nl

En hier vind je een fotoreportage van Leontien.nl

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hulde voor de organisatie, jammer van het slechte weer. Met 3 vriendinnen fijn gefietst. Tot de volgende keer. Ria Swinkels, Breugel.

Ria Swinkels, 04 mei 2010

Met onze 6 tennismeiden deelgenomen aan deze rit Hulde voor de organisatie! Jammer alleen dat mijn fietsmaatje en ik 1 uur en 3 kwartier moesten wachten, in de regen, op de BOVAG-pech-hulp voor een lekke band ( er lag veel glas op de weg, die door de staking niet goed was schoongeveegd na Koninginnedag)In de zomer ga ik de rit gewoon nog eens over doen !

Ellen Loos, 03 mei 2010

Wij kwamen om half vijf binnen na 65 kilometer. Erg jammer dat er geen fotografen meer waren voor een welverdiende finish foto.

Ingrid, 03 mei 2010

Het was lang wachten op de eerste rit van dit jaar en ja ik heb de fotograven gezien maar helaas sta ik niet op de foto want door een echt wielrenners kwaaltje kon ik niet startte op naar zwolle want dan doe ik gewoon mee gr jenny

Jenny romer, 03 mei 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?