Deksels mooi uitgedoste meiden

Deksels mooi uitgedoste meiden

Heel uitbundig op de fiets, en ook nog door het dolle heen op het feest ná Leontien Ladies Ride. Dat waren de Dekselse Meiden uit Zwolle. Hun enthousiasme werd ook nog eens beloond door ICI Paris dat met verwenpakketten strooide.

 

Daar parkeren twee levende kaneelstokken hun fiets. Tonnie (65) en Annemieke (29) behoren tot een groep van acht of negen vrouwen die levensgroot op de achterkant van hun zéér opvallende fietstenue in levensgrote letters vermelden dat ze de ‘Dekselse Meiden’ zijn. Het hoe en waarom? Annemieke kan het eigenlijk niet vertellen. “De naam is denk ik spontaan opgekomen.” Net als de kleding die er vooral feestelijk en vrolijk uitziet. Daarin kun je probleemloos een dagje door de grone oase rond Zwolle peddelen.

“We hebben geen haast vandaag”, meldt Annemieke ook nog. “Normaal gesproken zijn we echte fanatiekelingen.’’ Het kan ook zijn dat hier sprake is geweest van bewust sparen. Want wie waren er massaal vertegenwoordigd toen er aan het einde van de middag polonaise werd gelopen? Juist. De 'Dekselse Meiden' die op de valreep aan de haal gingen met de felbegeerde verzorgingsproducten van ICI Paris.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?