Indy besluit het feest zingend

Indy besluit het feest zingend

’n Heerlijke spetter is ’t, die Indy Zijlaard. De kleine van Leontien en Michael moet nog drie worden, maar vandaag zong ze toch al mooi solo op het podium van de Ladies Ride. Als dit later ook geen goed Tourrenstertje wordt…

 

Ga er maar aan staan: mama die even vraagt een liedje te zingen, ter afsluiting van het feest van Leontien Ladies Ride. Honderden paren ogen staren je aan, en in dat kleine hersenpannetje ratelen de tandwieltjes, zoekend naar de juiste reactie.
En dan, plotseling, stap je over die drempel, gooi je alle schroom van je af en zet je in voor het nummer dat een ode is aan de komende Tour de France die in Rotterdam begint. Op de single vertolken Leontien en Joop Zoetemelk, beiden ooit winnaars van 's werelds bekendste wielerkoers, de hoofdrollen.

“Tour, Tour, Tour, Tour de France
Wie rijdt er in de lauwerkrans ?
Wie zit er aan de kop, wie hangt er aan de staart
Zet ’m even, die gele trui die is het waard…”

Het komt er in eerste instantie nog wat weifelend uit, maar zodra Indy – opgetild door Leontien – bemerkt dat ze de tekst wel kan dromen, neemt het volume toe. Het plein zwijgt, de feestgangers stralen…en belonen de jongste Zijlaard met een hartelijk applaus. In de coulissen staat Michael stilletjes te genieten.  

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Leontien je hebt een scheet van een dochter, en misschien heeft ze jouw talent meegekregen, want zoals jij de fietstochten organiseert is gewoon fantastisch! Ze steekt er nu in ieder geval wel iets van op. Top voor de familie Zijlaard, want ook Michael is een kanjer. Tot volgend jaar!

Hanny Ozinga, 24 juni 2010

Het was een geweldige dag !!!!petje af De Ladies run kan er en puntje aan zuigen Die kunnen hier nog wel iets van leren Chapeau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karin Luijken, 22 juni 2010

Het was zeker een top einde met Indy!!! Als ze besluit geen tour fietsster te worden kan ze altijd nog gaan zingen!!! De lef, haar gezicht en haar stem heeft ze al mee!!!!! Indy en de rest van de organisatie bedankt voor deze geweldige dag!!!!

Linda Risakotta, 20 juni 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?