De meisjes van de aangename dingen

De meisjes van de aangename dingen

Intrigerende mededeling op de kleding van een zestal dames: de leuke dingen doen meisjes. In het knalgele T-shirt van de Ladies Ride met een roze sjerp er overheen ziet het stel er prachtig eensgezind uit. “Dat zijn we ook, want we doen alleen gezellige dingen met elkaar.”

 

Loecke, Carola, Maria, Ineke, Irma en Annelies, aangenaam. Zes vrolijkerds uit Bleiswijk die nog voor er een meter is gefietst al weten dat dit een bijzonder geslaagde dag zal worden. “Alles dat we organiseren, is een succes. Wat dan? Nou, samen naar het theater. Of samen lunchen. Dat laatste doen we vaak hoor, want per slot van rekening moet je toch elke dag eten. Kun je maar beter zo doen, toch?”

Ze hebben overigens gekozen voor de 35 kilometer-route. “65 kilometer is zo lang. Dan moet je te hard door trappen en is er te weinig tijd om lekker met elkaar te kletsen. En lunchen uiteraard…”

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wat een top meiden! Het ziet er erg gezellig uit :-)

wencke, 22 juni 2010

Wij hebben vorig jaar 65 km gefiets! Wij waren toen pas om ongeveer 17.30 terug. (Ook op het einde regen en veel wind onderweg!) En dit jaar 35 km nu waren wij om 15.00 terug, je heb wat meer tijd om gezellig te kletsen , lunchen en na afloop nog gezellig na te genieten op het plein!

Janny, 21 juni 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?