Wallen, wat kun je eraan doen?

Wallen, wat kun je eraan doen?

Iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust is, maar daardoor is het nog niet vanzelfsprekend dat je die ook krijgt. Een slechte nachtrust kan zich, naast in moeheid overdag, uiten in de conditie van de huid en in wallen onder de ogen.

Hierbij geef ik graag informatie over mogelijkheden voor de behandeling van wallen en enkele tips voor het bevorderen van een goede nachtrust.

Wat betreft wallen is het belangrijk vast te stellen wat voor wallen het zijn: vocht- of vetwallen. Moeten we na een eerste consult vaststellen dat de wallen worden veroorzaakt door vetophopingen in plaats van door vocht, dan verwijzen we door naar een plastisch chirurg. Zijn het wallen die bestaan uit vocht – zelf vast te stellen door te kijken of de wallen gelijk blijven of verminderen of verergeren – dan raad ik een behandeling met geluidsgolven aan. Hierbij wordt door middel van geluidsgolven een op de huid afgestemd product in de huid gemasseerd waardoor vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en de wallen zullen verminderen.

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor het menselijk lichaam; wil je er goed zien, dan is dit een van de eerste dingen die je op orde moet hebben. Een tip om de nachtrust te verbeteren, is zorgen dat je slaapkamer koel, donker en goed geventileerd is, en het bed en de matras goed. Let verder op dat je laat op de avond geen cafeïne, alcohol of zware maaltijden meer nuttigt.

Trefwoorden van dit artikel: dorien
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wat is Sperti?

Marloes, 28 februari 2011

Ik vind het prachtig hoor dat je de wallen op deze manier weg kan krijgen ik heb ook last van vocht wallen ik gebruik dan een klein beetje sperti en na 15 minuten zijn ze weg met vriendelijke groet Tinie

Tinie van Tilborg, 26 februari 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?