Beauty en uiterlijk

 • Hoe word je 100?

  Het geheim van de eeuwige jeugd is iets wat altijd al tot de verbeelding heeft gesproken. Moeten we op zoek naar de 'Waterbron der Jeugd'of kan het misschien simpeler?

     
 • 'Ik ben een echte vrouw en dat is iedere vrouw!'

  'Ik ben een echte vrouw en dat is iedere vrouw!'

  Kathryn Budig geeft een bijzondere presentatie over onzekerheid bij ons vrouwen. Ze is het gezicht van vele reclames, heeft op covers van balden gestaan en geeft yogalessen over de hele wereld. Je zou denken dat ze zich nooit voor haar lichaam schaamt of dat ze zich altijd zelfverzekerd voelt.

     
 • Vraag je teveel van je carrière, of niet genoeg?

  Vraag je teveel van je carrière, of niet genoeg?

  Veel mensen bewegen door het leven met een diepe ontevredenheid over hun carrière. We kunnen bijna iedereen in een van de twee hieronder beschreven "kampen" plaatsen als het gaat om carrièregerelateerde ellende.

     
 • Gewichtsverlies bij kinderen

  Gewichtsverlies bij kinderen

  Obesitas bij kinderen is meer dan verdrievoudigd in de afgelopen 30 jaar. Kinderen en tieners zijn niet immuun voor de druk om een ideaal gewicht te behouden. Als je kind is begonnen met het geleidelijk verliezen van gewicht van meer dan een pond per week, is het verstandig de oorzaak van dit aanzienlijke gewichtsverlies te onderzoeken.

     
 • Weg met die weegschaal

  Weg met die weegschaal

  Het wordt tijd dat we eens gaan kijken naar de waarheid achter het begrip lichaamssamenstelling. Wat bedoelen we eigenlijk met gewichtsverlies. En wat zegt dat getal op de weegschaal nou echt?

     
 • Beter slapen

  Beter slapen

  De kwaliteit van je slaap kan in een natuurlijke dip komen in de winter, maar met een paar eenvoudige tips zal je snel weer lekker slapen en uitgerust wakker worden, ook in de wintertijd.

     
 • Tips voor een goede mondverzorging

  Tips voor een goede mondverzorging

  Er zijn verschillende dingen die je kunt doen voor een goede mondverzorging, maar wat is nou echt nodig en waar is het goed voor?

     
 • Ruwe bovenarmen

  Ruwe bovenarmen

  Is het weer er eindelijk naar om mouwloze shirtjes en topjes aan te trekken, worden je bovenarmen ontsierd door een ruwe huid en kleine pukkeltjes. Veel vrouwen hebben daar last van. Bodylotion smeren helpt niet, maar wat dan wel?

     
 • 6 mooie voetentips

  6 mooie voetentips

  De zomer lijkt met al die regen mijlenver weg, maar voor je het weet is het ineens zover. En dan wil je graag op je slippertjes buiten lopen. Maar zijn je voeten wel zomerklaar? Zo krijg je mooie voeten!

     
 • Stralend witte tanden

  Stralend witte tanden

  Een stralend witte glimlach, wie wil dat nu niet? Tanden witten is behoorlijk hot op dit moment. 'Witten' ja, want 'bleken' klinkt veel agressiever dan het feitelijk is. Overweeg je je tanden een opfrisbeurt te geven? Dan is het handig dit vast te weten.

     
 • Wratjes in je hals

  Wratjes in je hals

  Met het lekkere lenteweer van de afgelopen dagen kun je eindelijk weer truitjes met een mooie diepe hals dragen. Maar wat als je hals en decolleté niet zo mooi zijn, door wratjes in je nek bijvoorbeeld?

     
 • Zuurstof voor je huid

  Zuurstof voor je huid

  In glossy's lees je de laatste tijd steeds vaker over zuurstofbehandeling voor de huid. Alle Hollywood-sterren schijnen dat te doen. Maar wat is dat precies, een zuurstofbehandeling voor de huid?

     
 
Vorige pagina
 
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?