Zuurstof voor je huid

Zuurstof voor je huid

In glossy's lees je de laatste tijd steeds vaker over zuurstofbehandeling voor de huid. Alle Hollywood-sterren schijnen dat te doen. Maar wat is dat precies, een zuurstofbehandeling voor de huid?

De behandeling met zuurstof is in de eerste plaats een huidverjongende behandeling en gebeurt met zuivere, medicinale zuurstof. Naast verjongend heeft de behandeling ook een verbeterende en oppeppende werking op de huid.

Een zuurstofbehandeling bestaat eruit dat werkstoffen waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitamines geheel pijnloos middels een gepulseerde drukinjectie met pure zuurstof diep in de huid worden gebracht. Dit gebeurt onder een hoge druk van 2,2 bar, is pijnloos en er komen geen naalden aan te pas.

De populariteit van de behandeling is onder meer te danken aan het snelle en meestal verbluffende resultaat. De huidstructuur verbetert, de huid wordt steviger, ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.

Deze effecten kunnen al zichtbaar zijn na slechts één behandeling waardoor de behandeling bij uitstek geschikt is wanneer je een feestje of andere speciale gelegenheid hebt.

De behandeling wordt doorgaans ook aangeboden in kuurverband, waarna een structureel verbeteringseffect zal optreden. Het is bovendien mogelijk zuurstof te inhaleren, wat een fris en energiek gevoel in lichaam en geest geeft.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, huid, rimpels
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ben nieuwsgierig over deze behandeling. Wie heeft meer informatie? Dank je, Claudine

Claudine, 23 september 2016
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?