Jonge lentehuid

Jonge lentehuid

Na een paar heerlijke lentedagen is het plotseling weer koud. Valt jou dat ook zo zwaar? Denk dan eens aan een fijne behandeling bij de schoonheidsspecialiste, zoals een anti-ageing behandeling voor het hele lichaam. Lekker fris de lente in!

De anti-ageing behandeling voor het hele lichaam bestaat nog niet zo lang. Het gebeurt op een zogenaamde collageenbank. Het is een nieuwe behandeling tegen huidveroudering, waarbij de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.

Collageen is een eiwit die zorgt voor stevigheid en elasticiteit; collageen houdt dus jong en rimpelloos. Onze hele huid, maar ook onder meer gewrichten, tussenwervelschijven, banden en aanhechtingen, bevatten collageen.

Collageen moet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Door middel van roze gekleurd licht met een speciale frequentie stimuleert de collageenbank de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor verstrakt de huid, verdwijnen fijne lijntjes en wordt de teint weer stralend.

Maar ook binnen in het lichaam werkt het licht weldadig waardoor je een algeheel gevoel van welzijn zult ervaren. Hoewel het licht geen bewezen remedie is tegen winterdips of voorjaarsdepressies, zul je je waarschijnlijk wel beter en energieker voelen na enkele sessies op de collageenbank.

Het is bovendien een aangenaam warme behandeling voor het hele lichaam en dat is in deze laatste koude dagen voor de lente echt begint nooit weg.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, huid, collageen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?