Vakanties worden individueel maatwerk

Vakanties worden individueel maatwerk

Uw vakantie invullen zoals u dat zelf graag wilt, is een trend die zich steeds meer doorzet in 2013.

Uw vakantie invullen zoals u dat graag zelf wilt, geldt ook vooreen fietsvakantie. Voor Fietsvakantiespecialist Fitál Vakanties is maatwerk al ruim 10 jaar de standaard. Zeker bij de reizen met eigen vervoer en familiefietsvakanties ontvangt de reisorganisatie veel vragen voor bijvoorbeeld verlenging, een ander type appartement en... Door aan deze vraag te voldoen, draagt Fitál Vakanties bij aan een bijzondere vakantiebeleving.

Gaan en staan waar u maar wilt, dat is de vrijheid van een fietsvakantie per eigen auto. De mogelijkheden zijn legio; zo kunt u een vakantie maken waarbij u per fiets een ‘trektocht’ maakt van hotel naar hotel (de bagage hoeft u niet zelf mee te nemen, dit wordt voor u verzorgd). Of kiest u liever om vanuit één hotel uw fietstochten te maken? 

Het motto van Leontien (ambassadrice van Fitál) "Lekker Gezond Bezig zijn" geldt zeker voor de Familiefietsvakanties. Met het hele gezin lekker actief bezig zijn, waarbij de fietstochten kunnen worden onderbroken voor leuke activiteiten zoals zwemmen, bergwandeling... U zegt ’t maar het is uw vakantie!

ACTIE:
Lezers van deze nieuwsbrief ontvangen 25,00 per boeking korting.
Vul bij boeking de kortingscode LT0413 in het veld opmerkingen

Klik hier voor deze actie

Actie geldig bij boeking van 31 mei 2013 en geldt niet i.c.m. andere (spaar)acties.

Trefwoorden van dit artikel: fietsvakantie
 
Deel dit artikel:
 

Heb je dit al gelezen?

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?