Vakantie: ontspanning door inspanning

Vakantie: ontspanning door inspanning

Kijkt u ook zo uit naar de vakantie! Al eens nagedacht om de vakantie op een andere manier invulling te geven?

Fietsen tijdens de vakantie, zo combineert u het aangename met het gezonde! Zowel in Nederland als in Europa zijn vele mooie fietsroutes voor ieder niveau. Of u nu een recreatieve fietser bent die mee doet met de Leontien Ladies Ride of een fanatieke wielrenner, er zijn legio mogelijkheden.

Leontien zegt het zelf: Blijf in beweging. De vakantie is een ideale gelegenheid om in een mooie omgeving lekker ontspannen te fietsen, met de kennis, dat het goed is voor lijf en geest. Leontien geeft zelf het goede voorbeeld; tijdens het3-daagse fietsevent op 27 juli in het prachtige Oostenrijkse Zillertal.

Voor het fietsevent zijn verschillende routes uitgezet; van een familietour, die zoals de naam al zegt, geschikt is voor het hele gezin! Maar de professionele wielrenner en mountainbiker worden niet vergeten met uitdagende ritten over o.a. de Grossglocker bergpas. Het leuke van dit fietsevent is dat Leontien en Michael zelf meefietsen!

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.
(Kijk onderaan deze pagina voor een kortingsactie!)

Naast dit 3-daagse fietsevent biedt Fitál Vakanties een aantal Familie fietsvakanties aan. Met het hele gezin actief bezig zijn en daarbij vaak en lang de fietstochten onderbreken voor leuke activiteiten. Om te zwemmen, met een kabelbaan de bergop voor een bergwandeling, midgetgolfen aan een meer of gewoon bij een speeltuin lekker lui een boek lezen. Zo genieten ouder en kind van een supervakantie! De bestemmingen in 2013: Zell am See, Donaufietspad (Passau-Wenen), Karinthië en de Allgäu op de grens van Duitsland en Oostenrijk.

Lezers van deze nieuwsbrief ontvangen €25,00 per boeking korting.
Vul bij boeking de kortingscode FV0113

Actie geldig bij boeking t/m 31 maart 2013

 

Trefwoorden van dit artikel: vakantie, fietsvakantie, fital, ontspanning, inspanning, fietsen
 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?