Weg met acnehuid

Weg met acnehuid

Acne is een zeer vervelend probleem op het moment dat je er last van hebt, maar kan ook jaren daarna nog ergernis geven. Hoe? Door de littekens die vaak overblijven na een periode van ernstige acne met diepe(re) ontstekingen.

De schoonheidsspecialiste kan op dat vlak gelukkig verlichting brengen, door behandelingen die speciaal zijn ontworpen om (onder meer) littekens te verminderen. 

Bij acnelittekens wordt eerst gekeken naar onder andere herkomst, leeftijd en diepte van de littekens. Zijn ze afkomstig van acne en niet heel diep, dan kan microdermabrasie uitkomst bieden. Bij microdermabrasie wordt een flinterdun laagje van de huid (zonder de huid te beschadigen) gehaald, waardoor de huid zich kan vernieuwen. Het kan worden toegepast op het gezicht, maar ook op het lichaam. Hoe vaker men microdermabrasie ondergaat, hoe gladder de huid op den duur wordt.

Microdermabrasie moet overigens niet worden verward met dermabrasie, een behandeling die alleen door een arts in het ziekenhuis wordt uitgevoerd en waarbij meer van de huid wordt gehaald. Afhankelijk van de ernst van de littekens kan microdermabrasie worden geadviseerd tot maximaal 10 behandelingen.

Na de sessie(s) met microdermabrasie profiteert de door acnelittekens getekende huid het beste van behandeling met de Beautytec Sim, een methode waarbij we door middel van geluidsgolven producten in de huid sluizen die zorgen voor een betere doorbloeding en regeneratie van het weefsel.

Na afloop van de behandelingen blijft het cruciaal dat je de huid in de zon altijd beschermt met een hoge beschermingsfactor.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Heb je dit al gelezen?

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?