Mijn doel is om de 5 km in 30 minuten te lopen!

Gestart op: 8-1-2013

Het doel wat ik heb, heb ik al vrij lang. Tot nu toe dus nog steeds niet gehaald. Het doel om de 5 km binnen 30 minuten te lopen gaat soms wat meer naar de achtergrond doordat ik ook veel bezig ben met gezond leven en fit worden/zijn/blijven.

Word supporter van  ElisabethB  
 

Dagboek

 • 22-6-2015
   8,0
   

  We zijn ondertussen al weer anderhalf jaar verder sinds mijn laatste ingevoerde training, maar het leek me toch leuk om weer met enige regelmaat het logboek bij te gaan houden.
  Ik probeer tegenwoordig om elke ochtend een soort van pilates kwartiertje te houden voor mezelf. Ik doen dan wat buikspieroefeningen en andere oefeningen als ik daar zin in heb en ga een paar minuten rekken en strekken. Ik doe het nu bijna twee weken en dat bevalt erg goed. Ik begin de dag daardoor wat meer relax.
  Vanavond weer naar de sportschool voor een uurtje pilates en morgen naar bootcamp!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e geeft een steuntje in de rug
  • e geeft een beloning
  • e 30 september 2022 - 8:12:

   e

  • e 30 september 2022 - 8:12:

   e

   
 • 27-8-2013
   7,0
   

  Het is wederom al weer een poosje geleden dat ik wat heb geschreven. Druk, druk, druk en nog eens druk!
  Ik heb geprobeerd om nog zo veel mogelijk te blijven sporten, maar het is er de laatste tijd nogal eens bij ingeschoten. Ik ga nog wel minimaal een keer in de week hard te lopen en ga ook een keer in de week naar de sportschool. Het voornemen is om vanaf nu weer twee tot drie keer in de week hard te lopen. Moet hopelijk lukken nu de zomerperiode weer voorbij is. Ik merk namelijk wel dat ik de laatste tijd wat minder heb gedaan. Conditie gaat meteen achteruit. Komende weken dus maar weer fanatiek aan de slag!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e en Anja geven prada58 een steuntje in de rug
  • e, e en e geven een beloning
  • e 30 september 2022 - 8:13:

   e

  • e 30 september 2022 - 8:13:

   e

  • Ans 30 augustus 2013 - 22:23:

   Fijn dat ik weer een berichtje van je lees. Jammer dat je het zo druk hebt gehad dat je lopen erbij ingeschoten is. Je merkt het inderdaad meteen aan je conditie. Alles wat je zo zorgvuldig hebt opgebouwd verdwijnt als sneeuw voor de zon.
   Hopelijk vind je weer wat tijd om de draad op te pakken. Het zou jammer zijn om je doelstelling niet te halen. Kom op meisje,,,

   
 • 1-7-2013
   7,5
  Afstand5,5 km
   

  Vorige week donderdag voor het eerst weer naar hardlooptraining geweest. Was erg leuk! Ik kwam er met een voldaan gevoel weg, altijd goed! We trainen vaak in het bos en met een klein groepje, maximaal 10 personen. De groep is nog bijna het zelfde als een jaar geleden toen ik er ook een poosje getraind heb. Voor de zomer nog twee keer en dan eerst vakantie. Maar na de vakantie wil ik wel door gaan met de trainingen in een groepje. Op die manier word ik iets meer uitgedaagd om wat meer uit mezelf te halen.

  Afgelopen weekend geen tijd gehad om te lopen. Wel lekker tot rust gekomen in de sauna! Vanmorgen weer een stukje gelopen. Een interval training van 37 minuten. Vanaf volgende week wil ik weer proberen wat langer te lopen in de hoop dat ik geen last meer krijg van mijn knie.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e geeft een steuntje in de rug
  • e, Anja en Claudia geven prada58 een beloning
  • e 30 september 2022 - 8:14:

   e

  • e 30 september 2022 - 8:13:

   e

   
 • 24-6-2013
   8,5
  Afstand5,0 km
   

  Vanmorgen een Personal Best gelopen! Dat voelde goed! Bijna anderhalve minuut sneller dan de vorige keer. Ik heb nu 32.05 minuten over 5 km gedaan. Doel is nog niet bereikt, maar ik ga wel vooruit en dat is erg fijn.
  Zo als het nu lijkt ga ik op donderdag weer naar hardlooptraining. Merk wel dat het toch lastig is om altijd alleen te lopen. Ik ga wel, maar het is minder leuk en ik heb niemand om me aan op te trekken tijdens het lopen. Daarnaast is het ook altijd wel fijn om een beetje meer begeleiding erbij te hebben.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e geeft een steuntje in de rug
  • e, Ellen, Claudia en Anja geven Clau een beloning
  • e 30 september 2022 - 8:14:

   e

   
 • 18-6-2013
   7,5
  Afstand5,5 km
   

  Vanmorgen al wezen hardgelopen. Uit bed een banaan gegeten en toen meteen maar gaan lopen. Dat beviel goed. Als het super warm is vind ik het niet lekker om te lopen, 's ochtends valt het dan gelukkig nog wel mee!
  Thuis meteen ontbeten en douchen en ik had nog een hele ochtend voor me. Dat is wel lekker! Ik heb vanmorgen 5,5 km gelopen. Mijn doel nog lang niet bereikt. Maar ik vind het lopen wel lekker, de tijden zijn dan misschien ook wel wat minder belangrijk. Ik blijf gewoon lekker door lopen en wie weet haal ik vanzelf mijn doel. Bovendien heb ik de laatste paar keer ook het idee dat ik een lichte blessure heb aan mijn knie. Zodra ik langer dan 50 minuten loop krijg ik er last van. Het leek me daarom verstandig de komende weken wat korter te gaan lopen en dan langzaam weer wat op te bouwen. Hoop dat ik na de zomer geen blessures meer heb, dan kan ik gaan trainen voor de 10km!
  Fijne dag allemaal, geniet van het mooie zonnige weer!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Gisela en Kimberly geven Stella-Marie een steuntje in de rug
  • Gisela, Ellen en Anja geven Stella-Marie een beloning
  • Gisela 24 juni 2013 - 11:56:

   Super ja :)

  • Gerti 23 juni 2013 - 22:30:

   heel veel succes en let goed op jezelf!

  • ElisabethB 23 juni 2013 - 19:52:

   Bedankt voor jullie reacties en bedankt voor de tip om met Evy te gaan lopen. Vanaf eind augustus/begin september wil ik serieus gaan trainen voor de 10 km, ik ga dit denk ik met Evy doen.

  6 reacties  
 • 13-6-2013
   8,0
  Afstand4,0 km
   

  Ben al een week aan het kwakkelen met mijn gezondheid. Ben niet echt ziek, maar ook totaal niet fit. Had daardoor ook al bijna een week niet meer gesport. Voor mijn doen echt heel lang.
  Vanmorgen ben ik toch maar gaan hardlopen. Ik hoopte me daardoor de rest van de dag weer wat fitter te voelen. En dat is gelukt! Heb een half uurtje gelopen, niet heel lang en ook niet heel hard. Maar het was wel lekker om weer wat te doen!
  Zaterdag wil ik weer gaan lopen. Ik hoop dat ik me dan wat beter voel, dan kan ik weer wat verder en langer gaan!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Ellen geeft een steuntje in de rug
   
 • 30-5-2013
   8,0
   

  Gisteravond was ik nog wat gestresst van het werk en wist niet zo goed wat ik moest doen. Tot ik bedacht dan maar even te gaan hardlopen. Dat was een goed idee. In tijden niet zo lekker gelopen. Toen ik thuis was gaf het zo veel voldoening. Jammer dat ik dat niet altijd heb, haha.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Anja geeft een steuntje in de rug
  • Ans 30 mei 2013 - 23:14:

   Dank je wel Elisabeth voor jouw steuntje. Wat goed van je dat je bent gaan sporten. Zeker met alle drukte om je heen is het fijn en soms noodzakelijk om wat quality time te creeeren. Voor mij is dat mijn fietsje. Voor jouw het lopen. Neem de tijd. je wint er altijd mee. Succes.. Ans

   
 • 27-5-2013
   7,5
  Afstand5,0 km
   

  Het is al weer een paar dagen geleden dat ik wat heb geschreven. Druk geweest met van alles en nog wat en daardoor niet de tijd genomen hier een verhaaltje te typen. Ondanks de drukte lukte het wel om gewoon twee tot drie keer in de week te blijven hardlopen en een keer naar de sportschool.
  Vanmorgen een rondje van 5 km gedaan. Ging wel lekker! Ik had een interval training gemaakt waarbij ik elke keer twee minuten ging versnellen en dan weer 1 minuut rust. De warmte viel alleen een beetje tegen, had best een korte broek aan kunnen doen in plaats van een drie kwart, maar daar ga ik verder niet over zeuren. De zon schijnt eindelijk en daar ga ik vandaag lekker van genieten!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Anja geeft prada58 een steuntje in de rug
  • Ellen geeft een beloning
   
 • 16-5-2013
   8,0
  Afstand7,8 km
   

  Twee weken geleden had ik mezelf eindelijk zover dat ik wel aan wedstrijdloopje mee wou doen. Ik had mij, mijn moeder en vriend ingeschreven. En ja hoor, op de dag zelf was ik ziek. Baalde behoorlijk. Maar ja, daar is niks aan te doen. Was gelukkig al snel weer beter, dus heb wel gewoon kunnen trainen.
  Vandaag ook weer even gelopen. Een vrij rustige duurloop gedaan. Ging best wel lekker. Dit weekend gaat het niet lukken om te lopen, dus op maandag ga ik weer. Zoals ik er nu over denk, ga ik dan een intverval doen. Zo hou ik de afwisseling er een beetje in!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • jane geeft jane een steuntje in de rug
  • Anne 16 mei 2013 - 23:54:

   Ah, balen dat je ziek was. Ga je binnekort nog een andere wedstrijd lopen?

  • Saar 16 mei 2013 - 18:47:

   Lukt het je om die 5 km vol te lopen? Ik heb nu de lessen van evy uitgelopen. Ben nu bezig het half uur in 1 keer door te lopen, zit dan ongeveer tussen de 4 en de 4,5 km. Succes verder meid.

   
 • 28-4-2013
   7,0
  Afstand4,6 km
   

  Vanmorgen ook weer even een stukje hard gelopen. Wat een heerlijk weertje! Ik koos het rondje zo, dat ik de hele tijd in het zonnetje kon lopen. Ik heb geen top tijd gelopen en geen super lange afstand, maar het was wel lekker lopen! Op zondag zijn de winkels hier dicht en ga dan regelmatig door het centrum, even etalages kijken. Dat vind ik een leuke bezigheid tijdens het hardlopen.
  Toen ik bijna thuis was ging ik wandelen om even op adem te komen en zetten ik mijn hardloop programma op mijn telefoon uit. Kwam er achter dat ik nog net geen 5 km had gelopen. De volgende keer toch maar even beter kijken hoe ver ik heb gelopen. Die laatste 400 meter had ik ook wel kunnen lopen en ik had me eigenlijk voor genomen om elke keer minimaal 5 km te gaan lopen.
  Dinsdag weer in de herkansing! Nu naar buiten en genieten van het mooie weer!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Saar geeft Saar77 een steuntje in de rug
  • Ellen geeft een beloning
  • Ans 29 april 2013 - 21:54:

   lekker rustig opbouwen. Elke keer een stukje verder en voor je het weet loop je zoals nooit tevoren. Veel succes en nog bedankt voor jouw steuntje aan mijn adres.

  • Ellen 28 april 2013 - 21:41:

   Goed gedaan! Volgende keer loop je gewoon die 5 weer zonder moeite

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Sentina
 • Il
 • monika
 • Freja
 • Fitamina
 • kimberly
 • marij
 • Liesbeth
 • Inge
 • Patricia
 • mariĆ«tte
 • Leontien
 • Irene
 • margret
 • aniek
 • Sandra
 • Brigitte
 • Anita
 • anita
 • Livinia
 • loes
 • Beppie
 • marjolyn
 • Angela
 • mariet
 • roos
 • petra
 • Ellen
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?