Eet je fit

Eet je fit

Op dinsdag 13 juni werd het nieuwe boek 'Eet je fit' van Nanneke Schreurs gepresenteerd en Leontien was daarbij aanwezig. "Eindelijk een boek over gezond eten met aandacht voor genieten!", aldus Leontien.

Het boek is hier te koop 

Tegenwoordig bieden we onze spieren en hersenen veel minder afwisseling en uitdaging dan in de tijd van onze verre voorouders. De Feesten & Vasten-leefstijl is erop gericht dat we onszelf weer blootstellen aan prikkels en schaarste en daardoor ons lijf en onze hersenen uitdagen om te ‘overleven’. Hoe beter je lichaam en geest in staat zijn zich aan te passen aan verschillende omstandigheden, hoe gezonder je bent. Belangrijk onderdeel van deze leefstijl is periodiek vasten: twee dagen opletten en calorieën tellen, afgewisseld met vijf dagen genieten van lekker eten. Zo wordt een gezonde leefstijl écht genieten.

Over de auteurs

Nanneke Schreurs is orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige, personal trainer en yogadocente. Ze is eigenaar van Optimal Health Studio waar mensen begeleid worden op het gebied van voeding, training en ontspanning. Daarnaast heeft zij samen met haar man restaurant Rendez Vous in Mijdrecht. Nanneke schreef de recepten voor de Killerbody-boeken van Fajah Lourens, waarvoor José de foto’s maakte. Fotografe José van Riele woonde in Parijs en New York en werkte over de hele wereld. Haar jarenlange ervaring in reis- en foodfotografie komt tot uitdrukking in dit prachtige boek.

Het boek is hier te koop

 

Trefwoorden van dit artikel: Eten, Boek, Fit, Gezond, Recepten
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?