Even voorstellen: voedingsdeskundige Nanneke Schreurs

Even voorstellen: voedingsdeskundige Nanneke Schreurs

Misschien is het jullie al opgevallen, maar sinds een aantal weken schrijft voedingsdeskundige Nanneke Schreurs blogs over voeding en gezondheid op Leontien.nl. Daarnaast zal Nanneke enkele recepten uit haar boek "Gezond aan tafel" met jullie delen. Leontien heeft het eerste exemplaar van Nanneke haar boek “Gezond aan tafel” in ontvangst mogen nemen.

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, sportinstructrice en orthomoleculair therapeut volgens de Klinische PNI (psycho-neuro-immunologie). In haar natuurgeneeskundige praktijk Optimal Health geeft zij voedings- en leefstijladvies. Voeding liep altijd al als een rode draad door het leven van Nanneke. Tijdens haar studie werkte zij in de avonduren als sportinstructrice en in de weekenden in de horeca. Na haar afstuderen in 1992 woonde en werkte zij een aantal jaren in Spanje. Bij terugkomst in Nederland haalde ze haar horecapapieren en vloog zij een aantal jaren de wereld over als stewardess. In 1998 trouwde ze met Frans Schreurs en in datzelfde jaar startten zij samen restaurant Rendez Vous in Mijdrecht. 
 
In haar praktijk Optimal Health geeft zij haar cliënten naast de adviezen ook altijd een groot aantal recepten mee. Veel cliënten waren enthousiast over de gerechten en vroegen om meer recepten. Ook voor de kaart van restaurant Rendez Vous ontwikkelt zij, in samenwerking met de koks, gerechten waarvan gasten de recepten op haar site kunnen terugvinden.
 
Omdat er steeds meer vraag kwam naar gezonde en lekkere recepten zowel door cliënten als door gasten in het restaurant besloot Nanneke al deze recepten te bundelen in haar boek “Gezond aan tafel”. In dit boek vertelt zij hoe je je fitter, energieker en gelukkiger kunt voelen door natuurlijke voeding en een natuurlijke leefstijl. Nanneke neemt je mee langs de verschillende seizoenen met bruikbare makkelijk toepasbare recepten uit haar eigen keuken en uit de keuken van Rendez Vous. De heerlijkste ontbijtrecepten, salades, sappen, taarten en andere recepten komen voorbij. Voeding was en is nog steeds de gezamelijke passie van Nanneke en haar man Frans en deze passie hebben zij inmiddels ook over kunnen dragen op hun drie kinderen.
 
Nanneke zal maandelijks bloggen op Leontien.nl en haar heerlijke recepten en kennis over voeding met jullie delen. Nanneke bedacht samen met Leontien tevens een recept voor een gezonde energiereep en ook dit recept is te vinden in haar boek en wie weet binnenkort op Leontien.nl.
 
Het boek “Gezond aan tafel” is hier te bestellen.

Trefwoorden van dit artikel: voeding, recepten, voedingsblog
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?