Waarom een sportbeha dragen? 7 redenen

Waarom een sportbeha dragen? 7 redenen

Een sportbeha is niet goedkoop. Dus waarom zou je niet in een gewone beha gaan sporten?

Een sportbeha zit prettiger bij het sporten dan een gewone beha. Maar welke verschillen zijn er nog meer?

Een sportbeha...

1 … geeft meer ondersteuning
Een sportbeha voorkomt dat je borsten tijdens het sporten sterk heen en weer gaan. In plaats daarvan bewegen ze gecontroleerd mee met de bewegingen van je bovenlichaam.

2… verliest haar vorm niet
Een goede sportbeha verliest haar vorm niet. Het materiaal bestaat uit dunne vezels die sterk en duurzaam zijn. Zo geven ze ook voldoende steun als je er al vaak mee gesport hebt.

3 … ademt
Het materiaal van een goede sportbeha voert het transpiratievocht snel af naar de buitenkant waar het verdampt. Zo blijft je lichaam droog. Je lichaamstemperatuur blijft constant en de stof ademt.

4 … geeft meer bewegingsvrijheid
Een goede sportbeha laat je onbelemmerd ademen (zonder de knellen), beweegt soepel met je spieren mee, en geeft je rug en je spieren voldoende bewegingsvrijheid. Ze is zo gemaakt dat je huid niet met metalen onderdelen in aanraking kan komen. Haken en sluitingen zijn bedekt om irritaties tegen te gaan.

5 … heeft een bredere onderband
De elastische onderband sluit goed rond het bovenlichaam, geeft veel extra stevigheid, optimale stabilisering van de borsten en zorgt dat de beha niet omhoog kan kruipen of gaat schuren tegen de huid.

6 … rekt mee

Speciale stiksels zorgen ervoor dat de stof kan rekken en niet los of stuk gaan.

7 … heeft bredere schouderbanden
Bredere banden zorgen voor een betere, gelijkmatigere verdeling van het gewicht van de borsten. Zo geven ze meer steun, snijden ze niet in de huid en zakken ze niet af tijdens het sporten.

Door de redactie van Dokterdokter.nl

Trefwoorden van dit artikel: sportbeha, bh, beha, sporten, bewegen, gadget sport
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Veel vrouwen hebben een slechte ervaring met kiesdejuistesportbeha.nl. De meesten raakten gedupeerd omdat geen geld werd teruggestort na het retourneren van artikelen. Lees dus goed de voorwaarden!!! En verstuur de te retourneren artikelen niet! via de TNT bus zoals aanbevolen. Zorg dat je bewijs van retourneren hebt! Als je geduupeerde bent, kun je dit aan mij melden.

Floor, 26 november 2011

Zeer goede ervaring met www.kiesdejuistesportbeha.nl Ze hebben veel keus voor diverse sporten en de begeleiding is super! Oke, 60 euro voor een sportbeha is niet niks, maar nadat ik meerdere malen thuis was gekomen met iets wat niet aan mijn verwachtingen voldeed toch de stap gezet. Geen spijt van! Het sport echt heerlijk als je tijdens én na het sporten geen last hebt van pijnlijke borsten!

Saskia, 26 februari 2011

De sportbeha's die je via Tellsell kunt kopen zijn super en hebben ze ook in grote maten. Je hoeft alleen je confectiemaat op re geven.

Helma Verkuijlen, 15 januari 2011

Helemaal mee eens. Waar haal je zoiets voor een flinke boezem. Ik sport gemiddeld 3 keer in de week en heb ook best veel last van pijnlijke borsten, maar heb nog geen passende sport-BH kunnen vinden. Wel jammer....

kk, 14 januari 2011

Kijk eens hier: http://www.shockabsorber.nl/waartekoop.html De 'shock absorber' is er in veel maten.

mirjam, 14 januari 2011

www.kiesdejuistesportbh.nl je krijgt een advies op maat, want je moet je maten doorgeven.

carlijne, 13 januari 2011

Ja een goede sportbh is geweldig, maar waar koop je zo iets als je een flinke boezem hebt. Ik weet het niet hoor altijd te klein en niet overal te koop.

Marianne Hoogkamer, 13 januari 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?