Jong door grapefruit

Jong door grapefruit

Stop de trucjes om er jonger uit te zien! Neem een parfum met grapefruit erin; dat werkt minstens net zo goed. Want mannen schatten vrouwen die naar grapefruit ruiken maar liefst zes jaar jonger.

Dat heeft Alan Hirsch van het Geur en Smaak Instituut in Chigago ontdekt. Hij onderzocht welke geuren bepalend zijn voor de indruk die vrouwen op mannen maken.

Hirsch smeerde een groep vrouwen van middelbare leeftijd in met verschillende fruitsoorten, groenten en kruiden, zoals broccoli, banaan, munt en lavendel. Geen van die geuren veranderden de indruk die de mannen van de vrouwen kregen.

Behalve de geur van grapefruit. Alleen die vrucht is in staat mannen te misleiden als het gaat om de leeftijd van een vrouw. Alle mannen schatten de met grapefruit ingesmeerde vrouwen namelijk een stuk jonger dan ze waren, zeker zes jaar! Hoe dat komt, weet Hirsch niet.

Maar dat maakt ook niet uit. Neem een geurtje met grapefruit erin, en je kunt weer heerlijk jong door het leven. DKNY Woman Summer 2011, bijvoorbeeld. Of Joy of Pink van Lacoste. Ook de Bodyshop heeft een geurtje met grapefruit erin, dat een stuk minder duur is: Kistna Eau de Toilette. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een grapefruit pellen en daarna je handen niet wassen. Bijkomend voordeel: als je de schoongemaakte grapefruit opeet, ben je ook nog eens heel gezond bezig!

Andersom werkt het trouwens niet: vrouwen schatten mannen die naar grapefruit ruiken niet jonger.

Trefwoorden van dit artikel: uiterlijk, groente en fruit, grapefruit
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wel ik kies voor de natuurlijke geur en ik vind trouwens rode grapefruit de lekkerste vrucht heel erg gezond en rijk aan vitamine c en goed voor de vrouwelijke borsten wat wil je nog meer

Lilian Biserta, 07 mei 2013
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?