Coole waterschoen

Coole waterschoen

Watersporters opgelet: de waterschoen is helemaal terug van weggeweest. Maar dan in een totaal ander design dan je ooit hebt gezien. Niet meer van die duffe plastic sandalen, maar supercoole sneakers. Buitensportmerk Teva heeft deze nieuwe schoenen ontwikkeld, in nauwe samenwerking met fanatieke Amerikaanse wakeskaters.

Wakeskaters doen aan wakeboarden, met als verschil dat ze niet met hun voeten aan hun plank vastzitten. Ze staan er los op. Daar hebben ze schoenen voor nodig met maximale grip, om niet van het board af te glijden. Aanvankelijk gebruikten ze gewone sneakers, maar die zuigen zich snel vol water en worden daardoor zwaar en lomp en ze gaan schuren.

Buitensportschoenenmerk Teva heeft met deze wakeskaters in het achterhoofd speciale waterschoenen – of zeg maar liever watersneakers – ontwikkeld met een rubberen zool die heel veel grip heeft op natte oppervlakten, met veel gaatjes zodat al het water er meteen uitloopt en van materiaal dat razendsnel droogt omdat geen vocht vasthoudt. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit, deze Teva Gnarkosi.

Deze watersneakers zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor wakeskaten, maar voor alle watersporten. Zeilen, windsurfen, of gewoon over een strand met veel kiezels lopen: dat gaat prima met deze schoenen. En je loopt er nog hip bij ook. De Teva Gnarkosi heeft een paar speciale damesmodellen. Bekijk ze hier. De waterschoenen kosten 100 euro.


Bron: Match Magazine / Pitch Engine

Trefwoorden van dit artikel: fit en bewegen, sporten, watersport, schoenen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?