Vrouwensportschool

Vrouwensportschool

Voel je je ook zo slecht op je gemak in de sportschool als het druk is? Al die kerels die hun spieren staan op te pompen voor de spiegel. En als ze dan even uitrusten, zitten ze jou uitgebreid te bekijken. Gelukkig komen er steeds meer vrouwensportscholen, waar je lekker kunt sporten zonder dat je je zo bekeken voelt.

Een van die sportscholen is Women Sports Only in Gouda. Je kunt er niet alleen cardio- en gewichttraining doen, je kunt ook deelnemen aan een speciaal voor vrouwen vervaardigde circuittraining. “Door de laagdrempeligheid van onze sportschool voelt iedereen zich er snel thuis”, zeggen de medewerksters van Women Sports Only.

“Door onze kleinschaligheid zijn we een groot succes. Klanten bewegen op lekkere muziek onder professionele begeleiding.” Op woensdagmiddagen zijn er speciale lessen voor vrouwen van 65 jaar of ouder.

Wil je afvallen? Dan helpen de dames van Women Sports Only je daar ook bij. Niet alleen door een speciaal trainingsprogramma voor je op te stellen, ze coachen en begeleiden je ook met een voedingsprogramma.

Women Sports Only is niet de enige vrouwensportschool in Nederland. Ken jij er ook eentje? Zet de naam en het adres bij de 'reacties'. Wie weet help je daarmee vrouwen naar een fijne sportschool bij hen in de buurt!

Trefwoorden van dit artikel: fit en bewegen, sporten, vrouwensportschool
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wat gaaf! Jullie hebben een foto van ons circuit gebruikt. Wij gebruiken het veilige en effectieve 30 minuten circuit van PACE (hydraulisch) om fit en sterker te worden. hart for her heeft meer dan 30 vestigingen in Nederland, kijk maar! www.hartforher.nl en natuurlijk op facebook. Groetjes! Sandra - eigenaresse hart for her Terneuzen :-)

Sandra, 01 oktober 2018

ZENNA sport for women zit in Zoetermeer: 30 minuten circuit met de eGym, leuke groepslessen zoals yoga, (zwangerschaps)-pilates, BBB, boksen en bootcamp. Kijk voor meer info www.zenna-sport.nl

Astrid, 01 juni 2018

Ladies Healthclub in Schiedam is ook een vrouwensportschool! :)

Basak, 31 oktober 2017

Migun Medical is een gezondheidscentrum waar je ook kan trainen. Speciaal voor vrouwen en indien gewenst onder begeleiding van een fysiotherapeute.

Leyla Delikelli, 28 juli 2017

vanaf 1 okt 2016 is Burning heart ladies only geopend in Hilversum. Geen fitness apparaten, maar leuke lessen als zak en conditietraining, zumba, salsa etc

jacqueline, 09 oktober 2016

Waar in rdam zuid zit er een vestiging ?

Rachida, 26 april 2016

In Rotterdam-Noord heb je Migun Medical, ook alleen voor vrouwen. Heel persoonlijk, en uitstekende begeleiding. Gr Saskia

Saski Havenhoever, 19 januari 2016

kijk eens op curves.nl daar is het ook alleen voor vrouwen

bianca, 26 maart 2013

Ik sport nu zelf een aantal maanden bij Women sports only in Gouda. Het is een gezellige dames sportschool waar je jezelf kunt zijn. Er is een goede begeleiding en er wordt hard aan je persoonlijke plan gewerkt. Het verschil met grote sportscholen is dat het altijd heel persoonlijk is. Je bent iemand en dat is belangrijk!

Connie, 16 januari 2012

Womans World heeft 3 vestigingen in Rotterdam namelijk in Noord, West en Zuid. Een gezellige sportschool met een groot aanbod in groepslessen.

Cris, 09 december 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?