Go bootcamp!

Go bootcamp!

Wil je eens een keer wat anders dan sporten in die muffe sportschool, of in je eentje een rondje door het park hollen? Word dan lid van The Bootcamp Club! Op verschillende plekken in Nederland worden lekker pittige bootcamp trainingen gegeven; trainingen voor het hele lichaam. Lekker buiten, goed voor je conditie én je spieren.

Bootcamp verbetert je uithoudingsvermogen, je spierkracht, souplesse en explosiviteit met hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Zonder toestellen, heerlijk in de buitenlucht en onder begeleiding van een gediplomeerde bootcamp trainer.

Bootcamp training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Het is een manier van sporten die is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Dat klinkt pittig, en dat is het ook! Maar maak je geen zorgen als je geen ervaren sporter bent: bootcamp trainingen zijn er voor alle niveaus. Dus ook beginners kunnen bootcampen.

Hier zie je wat je kunt verwachten tijdens bootcamptrainingen: 

The Bootcamp Club zit inmiddels bijna door heel Nederland: vanuit Amsterdam heeft The Bootcamp Club zich uitgebreid naar het Gooi en de Vechtstreek en de regio’s Breda, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn, Amersfoort, Den Helder, Groningen, Schagen, Heerhugowaard en Zuid-Hollandse eilanden.

Op de site van The Bootcamp Club vind je alle informatie over de exacte locaties van de trainingen en de kosten: thebootcampclub.nl

Trefwoorden van dit artikel: fit en bewegen, sporten, bootcamp
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?