Blij met kleine buste

Blij met kleine buste

Het zonnetje doet z'n best buiten en dat zorgt ervoor dat veel vrouwen denken aan de zomer die gaat komen. Aan het strandseizoen, waarin je er weer strak en binikiklaar uit moet zien. Toch zijn en blijven veel vrouwen onzeker over hun lichaam. Over kleine borsten bijvoorbeeld. Maar welbeschouwd is dat helemaal niet nodig: kleine borsten hebben veel voordelen! Tien pre's op een rijtje.

1. Meer plezier
Kleine borsten zijn gevoeliger, zeggen ze wel eens. En dat is echt zo! Uit een onderzoek aan de Weense Universiteit blijkt dat vrouwen met kleine borsten sneller opgewonden raken. De reden? Hun borstklierweefsel - het meest gevoelige deel van de borsten – zit niet verscholen onder een dikke vetlaag.

2. Pittig decolleté
In tegenstelling tot wat veel vrouwen met kleine borsten denken, kan je probleemloos een diep decolleté aan. Dames met een vollere boezen die zich daar aan wagen zien er sneller fout uit.

3. Sexy tepels
Kleine borsten kunnen nauwelijks gaan hangen waardoor de tepels meestal het centrum vormen van de borsten, iets waar mannen dol op zijn.

4. Behaloze dagen
Als je gezegend bent met een kleine cupmaat, kun je je af en toe permitteren om behaloos de deur uit te gaan. Een tip voor durvers: draag een licht transparante blouse over je naakte boezem voor een mysterieuze look. Een jurk zonder bandjes is een waardig alternatief voor wie niet halfnaakt een stapje wil zetten. Onthoud wel dat ook een bescheiden boezem voldoende steun nodig heeft, dus ban beha’s niet uit je kledingkast.

5. Makkelijk sporten
Een voluptueuze boezem kan je hinderen tijdens het sporten. Denk hierbij aan joggen, tennis en yoga in het bijzonder. Met kleine borsten beweeg je vlotter en ervaar je minder pijn. Let wel: een sportbeha is nooit een overbodige luxe.

6. Ze kunnen alles wat grote borsten kunnen
Van melk produceren tot mannen opwinden. Bovendien ziet een kleine boezem er heel flatterend uit in profiel.

7. Minder gezondheidsproblemen
Kleine borsten beperken het risico op rugpijn en zorgwekkende klontertjes worden sneller opgemerkt bij dames met een compacte boezem.

8. Jeugdigere uitstraling
In de oertijd keken mannen naar boezems om de leeftijd van vrouwen in te schatten. Hun redenering: grote borsten gaan sneller hangen en verraden een hogere leeftijd. Kleinere exemplaren associeerden ze met een jeugdigere leeftijd.

9. Oneindig veel keuze
Romantische balkonbeha’s, minimalistische driehoeksbehaatjes, bandeau- of triangelbikini's: je hebt werkelijk keuze te over in de lingeriewinkels. Veel vrouwen zijn jaloers op zo’n boezem die overal in past.

10. Altijd vrolijk

Veel mannen die naar kleine borsten staren denken hetzelfde: ze zijn schattig, stevig en zien er vrolijk uit.

Bron: Nieuwsblad

Trefwoorden van dit artikel: fit en bewegen, beauty en uiterlijk, borsten
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Zoveel mensen zoveel voorkeuren. Een fijngebouwd meisje met kleine borsten vind ik ultieme schoonheid. Kleine borsten zijn lief, elegant en een tikkeltje ondeugend! Ik hou van ze!

Martin, 19 februari 2016

Kleine borsten zijn prachtig, ik zweer erbij!

Jos, 08 juli 2014

Wat een hoop bullshit zeg! Een beetje vrouwen met kleine borsten valse hoop geven dat het niet uitmaakt. Sorry hoor, maar dit is echt laag.

Bob, 20 september 2012

Ik spreek maar even namens alle mannen: WAT EEN GELUL!!! Volgende week ws: De 10 voordelen van een kleine piemel, pffffffffffff

Patrick, 03 april 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?