Een lijf als Doutzen

Een lijf als Doutzen

Vraag jij je ook altijd af hoe fotomodellen als bijvoorbeeld Doutzen Kroes hun lichaam in zo'n geweldige conditie houden? De meesten werken er keihard voor. Ze sporten zich suf en doen speciale oefeningen om strakke spieren te krijgen, maar niet té gespierd te worden. Je kunt de kunst heel makkelijk afkijken via YouTube-videootjes.

Kun je je nog herinneren dat Doutzen Kroes bijna meteen na de bevalling van haar zoon Phyllon alweer op de catwalk stond om lingerie van Victoria's Secret te showen? En dat haar lijf er toen helemaal strak en ontzwangerd uitzag? En heb je je ook wanhopig afgevraagd hoe iemand dat in zo korte tijd voor elkaar krijgt?

Doutzen deed dat niet alleen, maar onder begeleiding van een personal trainer. Het grappige is wel dat hij haar allerlei oefeningen gaf die heel eenvoudig zijn, en die jij ook gewoon thuis kunt doen. Geloof het of niet: Doutzens geheim is touwtje springen.

De truc is dat je moet weten wát je moet doen, en dan kun ook jij met een beetje training een mooi strak lijf krijgen. Kijk maar eens naar deze personal workout-video's van Doutzen Kroes en andere Victoria's Secret-modellen. Veel succes! 

TIP Voedingsgewoontes die je Slank houden

 

Foto: wikimedia commons

Trefwoorden van dit artikel: fit en bewegen, sporten
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Nou neem van mij aan, ik ben zelf fitness/bodybuildingtrainster, en heb lang gekampt met een eetstoornis, dat van alleen touwtje springen en de oefeningen die hierboven getoond worden, je echt geen lijf krijgt als dat van Doutzen Kroes. Een zeer uitgebalanceerd dieet en de juiste genen zijn hier grotendeels de oorzaak van. En misschien moeten we ons afvragen of dat lijf van Doutzen nou wel zo gezond is... Vergelijk je niet met anderen maar eet gezond en beweeg regelmatig dan krijg jij dat lijf dat bij JOU past!

anoniem, 26 juli 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?