Gezocht: sportmaatje met voorkeur voor koffieleuten

Gezocht: sportmaatje met voorkeur voor koffieleuten

Een sportmaatje is de beste stok die je achter de deur kunt hebben om te gaan bewegen. Je wilt elkaar niet laten zitten, dus afzeggen doe je minder makkelijk. Tegenwoordig zijn er handige websites die je helpen een sportmaatje te vinden.

Tennissen gaat niet zonder tegenstander. En iedere woensdag baantjes trekken is lang niet zo gezellig zonder een kopje koffie achteraf om bij te kletsen. Een sportmaatje maakt het volhouden van een bewegingspatroon een stuk makkelijker. Als je een keer geen zin hebt en af wilt bellen met een slechte smoes dat je moe bent, dan haalt je sportmaatje je over toch te gaan. En andersom!

Effectiever
Samen bewegen schijnt ook nog eens effectiever te zijn. Want vrouwen vallen meer af als ze samen gezonder gaan eten en sporten, gemiddeld zo'n 4,5 kilo. Terwijl een vijfde van de vrouwen die alleen aan de slag gaat helemaal niet af valt. Dit blijkt uit een Brits onderzoek onder drieduizend vrouwen.

Websites

Hoog tijd dus om je tijd als einzelgänger in de sportschool te beëindigen. Kun je geen vriend of familielid enthousiast maken? Geen nood. Op deze websites vind je binnen no time een maatje in je omgeving om mee te skaten, hardlopen, tennissen, zwemmen, fietsen, wandelen of fitnessen:


TIP - Lees ook Hoe je jezelf van constante steun en support verzekerd

Trefwoorden van dit artikel: sportmaatje gezocht, bewegen, support, steun
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik heb zelf een website en Android App gemaakt waarmee je een klimmaatje kan vinden om te klimmen in een klimhal in Nederland. Is het leuk om de site toe te voegen bij dit artikel? www.klimmaatjes.nl

Arjen, 29 december 2015

ik zoek een leuk sportmaatje om te hardlopen in de omgeveing heerlen.brunssum,kerkrade enz... en na af loop gezellig wat drinken gaan .

sane, 08 november 2015

ik zoek een sportmaatje om samen mee te skaten of hardlopen en ik woon in zwolle

gerda, 13 maart 2014

ik zoek een leuk sport maatje en leuke diongen my kan wandel koffie drinken trasje paken enz en ik woon in rotterdam

prissillia, 20 maart 2012

rondje vondelpark, zondagochtend tien uur, ingang filmmuseum, wie gaat er mee? leonio

leonio leonio, 15 mei 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?