Zwanger sporten

Zwanger sporten

Ben je zwanger en wil je graag tot aan het einde van je zwangerschap door blijven sporten? Dan is er nu een handig boekje waarin je alles leest en leert over wat je lichaam aan kan en wat voor activiteiten je het beste kunt gaan doen.

Als je zwanger bent, verandert je lichaam drastisch. Zeker tijdens je eerste zwangerschap is het moeilijk in te schatten wat je qua sporten wel en niet kunt (blijven) doen. En je hebt extra voedingsstoffen nodig voor jou en je kindje. Als je tijdens je zwangerschap fanatiek blijft sporten moet helemaal goed opletten wat je eet.

In het boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ van Esther van Diepen vind je al deze info: workoutschema’s, voedingstips, je veranderende lichaam en sporten. In een speciale 9-maanden agenda kun je alles bijhouden.

Esther van Diepen is zelf moeder van vier kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 6 jaar. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje, begon ze ‘Mom in Balance’,  een coachingsprogramma voor zwangere vrouwen en jonge moeders die graag willen blijven sporten. Daaruit voort vloeide haar boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’.

Zelf zegt Esther over haar boek en over Mom in Balance: “Wij brengen en houden graag 'aanstaande' moeders in top conditie voor een energieke balans tussen werk en gezin. In samenwerking met de Erasmus Universiteit en TNO onderzoeksbureau ontwikkelen we richtlijnen op het gebied van zwangerschap en sport.”

Het boek kost 18,50 en is te bestellen op de website Mom in Balance.

Trefwoorden van dit artikel: fit & bewegen, zwangerschap, sporten
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

In het boek staan geen fietsschema’s, wel adviezen en 70 oefeningen om het lichaam zo sterk mogelijk te houden en het fietsen zo lang mogelijk vol te houden. Er staan wel loop- en zwemschema's in.

Redactie Leontien.nl, 15 juli 2011

Wordt in dit boek ook over zwangerschap en wielrennen geschreven?

Bianca, 15 juli 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?