Ik wil bij de top 45 van NL komen

Gestart op: 19-8-2010

Mijn vorige doel was bij de top 50 van NL komen, ik heb precies plaats 50 behaald, dus tijd voor de volgende stap. Ik speel veel toernooien dus de stappen die ik maak zijn niet altijd heel groot, doordat ze naar je gemiddelde van alle toernooien kijken. Dit is niet erg, tijd voor een nieuw doel, top 45!! Let´s kick some as!!

Dèvon heeft haar trainingslogboek behaald op 23-11-2012!
Gefeliciteerd met het behalen van je doel!
 
 

Dagboek

 • 23-11-2012
   7,5
  Tijd3u 0m
   

  Hallo allemaal,
  even een update van mijn tenniscarrière. Altijd als je wat schrijft geeft dat toch een beetje extra zelfvertrouwen. Ik ben heel goed opweg met mijn tennis. Heb een goed zomerseizoen gedraaid. Twee halve fnales in de hoogste toernooien van NL.. Hele goede wedstrijden gespeeld, maar het was voor mij nog niet genoeg. Ik wilde naar die finale toe. Met nog een toernooi te gaan, had ik daar alle vertrouwen in. En ja, het laatste toernooi is het me eindelijk gelukt!! THE FINAL! Na 10 weken achter elkaar spelen, was ik kapot en heb daarna heerlijk vakantie gehouden op het eiland Kos. Hier werd mijn lieve zus ten huwelijk gevraagd. Dus dat was erg leuk. In september ben ik wel gaan studeren aan de Johan Cruijff University in Tilburg. Dit bevalt erg goed. Alle tentamens van deze periode zijn in the pocket. Dit alles geeft me zelfvertrouwen om gewoon keihard door te blijven gaan. Met weinig talent, maar super veel discipline komt het goed. De aanhouder wint... Toch?! Xxxx

  (p....lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 3-1-2012
   7,0
   

  Allemaal nog een heel gelukkig nieuwjaar! Ik zat mijn laatste verslag te bekijken, precies een jaar geleden. schandalig! Maar ik ben er weer. Ik zal vertellen waarom ik eigenlijk niks meer heb geschreven. Vorige jaar rond deze tijd was ik druk bezig met mijn eerste toernooien als full-time tennisster te spelen. Hard getraint en ik moest er staan. Ik speelde gelukkig heel goed. na de toernooien ben ik doorgegaan met hard trainen. Achteraf gezien ben ik kapot gegaan aan mijn eigen fanatisme. Erg letten op mijn eten en elke minuut die ik vrij had bracht ik door in de sportschool. net voor de competitie begon had ik wat last van mijn pols. Ik had geluk dat ik eerder bij de topsportkeuring kon komen in Papendal. Hier werd naar mijn pols gekeken en het bleek een peesontsteking te zijn. Ik janken daar! Geen competitie, geen toernooien. 16 weken uit de running. Tering zooi! hard geknokt om terug te komen en gelukkig op de ranglijst niet veel plaatsen gedaald. ik heb nog wat toernooien kunnen s...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 25-1-2011
   9,0
   

  2011! Nieuw jaar, nieuw doel. Mijn eerste toernooi in het nieuwe jaar was in Valkenswaard***. Eerste rondje redelijke loting, gewonnen met 6-4 6-3. Twwede ronde tegen de 3e geplaatste, nr 30 van NL. Voelde me goed en ontspannen. Mijn service loppt goed. Errste 6-3 voor haar, maar ik speelde goed, het was maar een break. Tweede set voor mij, 6-3. beslissende set.. zij begon met serveren 0-1, 1-1, 1-2. Toen speelde ik een slecht service game en 1-3, 1-4. Service liep gewoon goed alleen die ene game niet, dus hield op 2-4 mijn service gewoon. 2-5, 3-5 en 3-6. Balen goed gespeelt tegen 3e geplaatste, laatste set ging maar om een break. Maar het blijft balen!

  Die week nog veel getraint en zondag gingen we weer naar Amsterdam, voor het eerst was ik 8e geplaatst in een *** A toernooi. Eerste rondje 6-2 6-0. twwede rondje tegen iemand die net achter mij op de ranglijst staat, maar een hoge speelsterkte heeft. Dus ik kon aan de bak. Mijn service was weer een kanon en ik had de eerste set maa...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 30-12-2010
   7,5
   

  Zo nog even voordat het nieuwe jaar begint mijn dagboek bijwerken. Vorige week had ik weer een ranglijsttoernooi (waar je punten voor kunt halen) in Apeldoorn. Woensdag was de loting en ik moest tegen de eerst geplaatste. Heb nooit echt geluk bij lotingen, maar dat interesseert me ook helemaal niks. Als ik zo iemand loot ga ik er voor 3005 voor. Zij was nr 30 van NL, een eer om tegen te spelen, maar een nog grotere eer om van te winnen, zeg ik altijd. Haha. Donderdag vertrokken we dus.. Moest er om 13.30 zijn en ging na 4 1/2 uur wachten eindelijk de baan op. Eerste set speelde ik waanzinnig goed, won met 6-3. tweede set maakte ik meer fouten en wilde snel de punten maken, niet nodig, verloor met 1-6. Oke, hoofd leeg maken voor de derde set en knallen.. kwam 0-2 achter. Herstelde me goed 2-2, en 3-2 voor. toen had ik door moeten zetten. ze was moe, daar wil ik mijn tegenstander hebben! Mijn voordeel is mijn conditie, ik kan wel 5 sets aan. Maar speelde toen een slechte game en het werd...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Carla geeft Dèvon een steuntje in de rug
   
 • 11-12-2010
   6,5
   

  Afgelopen maandag speeldde ik een oefenwedstrijdje tegen een jongen bij mij uit het team.. Hij heeft speelsterkte als mij, maar omdat het een man is is hij wel een stukje beter. Maar ik voeldde me goed en speeldde 4-6 4-6. Wel verloren, maar super gespeelt. Moest ook wel, want dinsdag had een weer een toernooi voor de punten.. Ik vertrok dus met veel zelfvertrouwen naar Bathmen (bij Deventer). Na 3 1/2 uur rijden, toch aangekomen op de plaats van bestemming, moest ik meteen de baan op. En wat speeldde ik slecht! 2-6 1-6 verloren. Mmm.. flink van gebaald, hoor!
  Maar vandaag waren er weer oefenwedstrijdje, georganiseerd door de tennisopleidng waar ik train, Top Shot, en ik speeldde weer redelijk goed. Ik won met 6-4 en tweede set 3-2 voor. Ben er weer blij mee, want na dinsdag was ik erg teleurgesteld.. Inde week van 20dec weer een nieuw toernooi, dus nieuwe kansen!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Lars geeft Dèvon een beloning
   
 • 28-11-2010
   8,0
   

  Gelukkig zijn de blaartjes over en kan ik weer volle bak trainen! Afgelopen dagen goed gegaan vind ik, FHand en BHand wel wat veranderd, maar dat komt goed.
  Vandaag hebben we weer gespeeld met ons Top Shot team en gewonnen met 34-14. Ikzelf heb mijn single met 6-0 6-0 gewonnen en dubbel met 6-3 6-4. MIjn tegenstander was ook niet zo bijzonder, maar het ging bij mij ook wel lekker. Dubbel vind ik toch altijd lastig, omdat het in damestennis toch nog vaak standaard rally's zijn, terwijl er bij de heren veel meer variatie in zit. En je speelt samen en dat is voor mij ook moeilijk.
  Dit was voor mij alvast een goede voorbereiding voor over anderhaklve week, want dan speel ik weer een toernooi voor de punten! En ik heb er heel veel zin in, want het is toch alweer twwe maanden geleden dat ik een toernooi heb gespeelt. Aankomend toernooi is in bathmen (bij Deventer), dus als het goed gaat denk ik dat we maar blijven overnachten..

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 17-11-2010
   5,0
   

  De logees zijn gelukkig weer weg hier. Ben de ochtend dat ons achternichtje hier was lekker een rondje gaan fietsen. Ten minste dat dacht ik, haha. Toen ik op de fiets zat, was het behoorlijk koud, vooral mijn voeten, want ik had geen overschoentjes aan... Hoorde later dat het ook maar 4graden was. Maar daar ga je niet dood van.
  Dit weekend hadden we wedstrijd met onze tennisschool en dan moet je tegen andere tennisscholen. Ik moet nu t/m 20 meedoen. Moest tegen een meisje dat ik al kende, had er van de zomer van gewonnen met 6-2 6-1. Nu ging de eerste set wel redelijk won met 6-2. Tweede viel er intensiteit bijj mij weg en dat was te zien in mijn spel. pas op 2-3 begon ik weer beter te spelen. 5 games daarover doen is natuurlijk veel te lang. Ze kwam met 3-5 voor. Toen speelde ik een goede game 4-5. De game daarna speelde ik ook wel goed. Ik won hem op 30-40. Mooi! In deze competitie speel je op 5-5 al een tiebreak, dat was dus het geval. En je speelt maar 2 sets, dus het kan gelijk...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 6-11-2010
   7,0
   

  Heb weinig tijd om mijn dagboek een beetje goed bij te houden, maar ik probeer er toch regelmatig iets in te zetten. Heb sinds vandaag mijn doel aangepast.. top 50 van NL volgend jaar! Zaterdags is meestal een hersteltraining, maar ik voel me vandaag erg goed en ben er dus vol voor gegaan. Heb zin om vanmiddag nog even een rondje te gaan fietsen en het is ook nog eens lekker weer.
  kan ik ook even weg thuis, haha. We hebben een hondje als logee en ik heb echt een hekel aan honden, gelukkig is het maar voor een dagje.. Ze is wel lief hoor en voor dag is het best leuk. Maar vanavond komt er een achternichtje van ons logeren, die is 1. Ik denk dat dat een groter probleem wordt, want ik moet er namelijk oppassen.. mijn zus komt gelukkig vroeg thuis, dus dan is het haar beurt!
  Morgen moeten er kinderen van Top Shot wedstrijden spelen en ik denk dat ik mee ga om te begeleiden, kan ik zelf ook nog iets van leren... Dan moet ik wel om 06.00 uur in de auto zitten, maar vind het wel leuk.

  ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 27-10-2010
   8,0
   

  Vandaag was mijn weekelijks reisje naar utrecht weer. Hoefde er nu pas om 14.00 te zijn, dus kon vanochtend wat rustiger doen. Deze keer was mijn treinreis wel heel bijzonder... Ik stond om 10.30 op het perron in Roosendaal te wachten op mijn trein, komt er ineens een oudere man met grijs haar naar me toe en geeft een hand. Hij vroeg of ik klaar was om te gaan trainen en er zin in had. Ik gaf netjes antwoord, maar was toch benieuwd wie hij was... Rini Wagtmans!!!! Hij zei dat hij me zo in mijn vader herkende en kwam zo naar me toe gelopen. Rini is vroeger ook de trainer van ons pa geweest, dus hij kent hem erg goed. Hij moest met dezelfde trein mee, maar gelukkig vond hij het niet erg om 2e klas met mij mee te reizen, haha. Wat een leuke en interressante man. Ben na een half uurtje met hem kletsen meteen onder de ondruk. Hij zei de juiste dingen voor een topsporter en wist me te inspireren. Natuurlijk zei hij ook dingen die je wel weet, maar psychologisch is hij wel goed. Ik vroeg ook ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 19-10-2010
   7,5
   

  Lang geleden dat ik iets geschreven heb, maar ik heb wel op de site gekeken hoor. Ben erg druk met trainen. Meetsal ben ik van 09.00 tot 20.00 in Roosendaal. en als ik thuis kom eet ik nog even warm, in bad en naar bed. Trainingen gaan goed. We zijn begonnen met wat oefenwestrijdjes te spelen. Vandaag tegen iemand die ook full-time heeft gespeeld. 6-4 4-3 verloren, balen. Want was goed niveau, maar maakte rare keuzes en liet nog wat liggen. Maar donderdag weer een en morgen om 07.30 met de trein mee naar utrecht. Vandaag ook nog een 1/2 gelopen tussen de trainingen, lekker tempo en voel me goed. De dagen gaan nu zo snel voorbij, toen ik op school zat leek de dag wel een week te duren. Dat was echt niks voor mij! Ik ga echt zo hard mijn best doen met tennis, dat ik dat nooit meer hoef.

  Terwijl ik dit op mijn gemakje zat te typen is de ziekenwagen hier nog geweest. Mijn zus kreeg ineens een allergische reactie. Ze kreeg een krop in haar keel en helemaal uitslag. Ze was bij de chinees...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Ardie
 • Dayenna
 • marijke
 • Mari51
 • cristel
 • Nadine
 • slasprika
 • Madeliefje1
 • Tijkje
 • Wendy
 • Claudia
 • Nathalie
 • Linda
 • eline
 • Rieja
 • Sandra
 • annita
 • marij
 • Annelies
 • Jolanda
 • fleur
 • danique
 • noortje
 • Sharina
 • Paula
 • addy
 • Leontien
 • Anneke
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?