Het doel van Bibi:

mijn doel is, gezond en actief blijven!

Gestart met mijn doel: 17-1-2012

Mijn doel is regelmatig te bewegen, vooral fietsen, omdat dat het beste voor mijn gewrichten is. Rennen wil niet meer :-)het doel is om in okt. 2013 een tocht van 2 dagen( 150 mls.) met gemak te kunnen fietsen

Word supporter van  Bibi  
 

Dagboek

 • 11-6-2013
   9,0
   

  ok, hier ben ik dan weer. het is een hele tijd geleden dat ik hier wat geschreven heb. het afgelopen jaar was behoorlijk heftig; leuke en minder leuke gebeurtenissen . maar we gaan weer met goede moed verder. :-)
  In Mei hebben we weer met een groep vrienden (ook 2 uit Amerika) de Fietselfstedentocht gefietst ( derde keer voor mij) .Dit jaar geen Limburgs Mooiste voor mij. mijn gewrichten werken niet zo goed as het zo koud is bluh!
  al met al weer een mooie vakantie ook al was het weer pet.
  Nu weer regelmatig fietsen om in Okt' weer een grote tocht te kunnen meedoen. En natuurlijk voor mijn gezondheid. Ik voel mij beter als ik regelmatig goed beweeg.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Anja geeft Bibi een steuntje in de rug
  • Ans 12 juni 2013 - 17:56:

   Dank je Bibi. Ik ben ook niet echt het type om afwachtend te zijn. Soms moeten andere me afremmen. ik zal mezelf een beetje in acht houden. Fijn dat je reageert. Steuntje is altijd welkom. * Ans

  • Bibi 11 juni 2013 - 17:29:

   Ans, ik ben alweer een week terug van onze Nederlandse vacantie. Nu weer in Baton Rouge. Heel warm en vochtig. Vn het ene uiterste naar het andere uiterste!

  • Ans 11 juni 2013 - 16:16:

   Hoi Bibi. Fijn dat ik je weer tref. Welkom teug in ons koud kikkerlandje. Het weer heeft zich wel gemanifesteerd tijdens de elf stedentocht. Gelukkig nu wat betere tijden. ook voor onze spieren en gewrichten. Veel succes deze zomer en op naar de 2 daagse. Gaat je vast en zeker weer lukken.

  4 reacties  
 • 3-6-2012
   10,0
   

  Het was een fantastische ervaring om Limburgs Mooiste te rijden. Blauwe route, 100km. Gekozen voor de makkelijkste route en niet een lange met meer beklimingen zo na de 11stedentocht. We hadden inderdaad mooi weer. Morgen weer naar Friesland en nu maar hopen dat het weer beter wordt dan het vandaagbwas.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Elly en Ans geven Bibi een beloning
  • Elly 23 mei 2013 - 12:56:

   Hoi Bibi
   Heb jij de 11stedentocht 20 mei nu ook gefietst? Dat is dan voor de twede keer... Dit vraag ik omdat er bij jou doel 2012 staat... Als je deze tocht voor de twede keer heb gefietst , is heel KNAP!! Dan weet je het verschil van weer omstandigheden ook.
   Ik hoor het wel... Groetjes en bedankt voor je reactie, Elly

  • Ans 23 mei 2013 - 0:44:

   Hoi Bibi. Weer in het land?? Hoe gaat het met je. Veel gefietst de laatste tijd? Dank je voor jouw steun aan mij. Groetjes Ans

  • Bibi 8 juni 2012 - 8:24:

   Nee Ans, dan ben ik weer terug naar Louisiana
   . Lijkt me wel leuk om dat eens te doen. Wie weet volgend jaar

  7 reacties  
 • 1-6-2012
   9,0
   

  Op naar Limburg!
  Het belooft mooi weer te worden zaterdag.
  Wat een vacantie!
  Gisteren voor het eerst sinds lange tijd een pannekoek gegeten, ik kreeg hem niet eens op! Wel lekker en ik fiets hem er wel weer af:-)
  Ok mij stemming is 10 en mijn iPad kan dat blijkbaar niet aan:-)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Ans 3 juni 2012 - 16:45:

   Van mij krijg je ook een dikke 10 Bibi.

  • Marion 1 juni 2012 - 9:15:

   Fijne vakantie nog, geniet ervan!

   
 • 29-5-2012
   9,5
   

  Wat een prachtige dag was dat! Elfstedenfietstocht was een succes voor ons. Prachtig weer allen wat harde wind vooral op het laatste stuk maar we zijn met z'n allen tegelijk over de finish gegaan. Nu op naar Moeders Mooiste as. Zaterdag. Mijn vacantie kan niet meer stuk. Als ik zo terugkijk, heb ik toch wel wat bereikt;trainen en afvallen en daardoor een gezonder lichaam! Het was alle moeite en inzet waard! :-))
  Ik geef mijzelf een 10 vandaag , niet te zien hier omdat het slepen met het pijltje niet goed gaat op een iPad.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Bibi een beloning
  • Marion 1 juni 2012 - 9:14:

   Goed zeg! Je hebt alle 2 je doelen bereikt!

  • Miranda 31 mei 2012 - 18:46:

   Wouw super prestatie!! Gefeliciteerd met de resultaten.

  • Elly 31 mei 2012 - 15:40:

   Proficiat, geweldig!! Ik geef jou ook een 10.

  7 reacties  
 • 22-5-2012
   10,0
   

  Bedankt allemaal voor de goede wensen.
  Vandaag weer een korte tocht , gewoon boodschappen op de fiets. Heerlijk.
  Mijn vacantie kan niet meer stuk. Zaterdag komen een paar vrienden uit Amerika die met ons de 11stedentocht fietsen. Dat wordt feest, het weer kan nooit erger zijn dan hethet vorig jaar was. Duimen maar.
  Op naar maandag!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Ans geeft Bibi een beloning
  • Ans 28 mei 2012 - 16:59:

   He Bibi. War een pracht weer om de tocht der tochten te fietsen. Ik ben zo benieuwd hoe het gegaan is. Ik feliciteer je alvast want ik ben in de overtuiging dat jij je doel wel bereikt hebt.

   
 • 22-5-2012
   10,0
   

  Vanaf het weekend terug in Nedl. Het weer lijkt steeds beter te worden, nou maar hopen dat het de 28 ste ook nog goed is. Zolang het maar niet regent ben ik al blij.
  Heb wT korte tochtjes gemaakt om weer aan mijn Nedl. Fiets te wennen. Heerlijk dat je in Nederland overal gewoon naar toe kan fietsen, dat is iets wat ik bij ons heel erg mis.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Marion 22 mei 2012 - 21:43:

   Heel veel succes, toevallig hoorde ik vanavond van mijn spininstructeur dat hij ook komend weekend de elfstedentocht ging fietsen...En natuurlijk ook veel plezier tijdens het fietsen, geniet ervan!

  • Ans 22 mei 2012 - 21:06:

   Je grote dag zit eraan te komen Bibi. Je hebt hard getraind. Veel afgevallen en een uitstekende mentaliteit. Voldoende ingredienten om de elfstedentocht op je palmares te zetten. Veel succes zondag.

   
 • 14-5-2012
   10,0
   

  Fantastische dag , mooie 'moederdags rit' gemaakt. we zouden eigenlijk gisteren aan een georganiseerde tocht mee doen maar die was afgelast omdat het weer zo slecht was (storm regen en onweer). Als het hier regend dan valt het letterlijk met bakken uit de lucht, echt van die tropische hoosbuien.
  Vandaag dus met mijn man en vriend onze laatste lange tocht gemaakt, 101 km.
  Met m'n gewicht ben ik tevreden, afvallen is nu niet meer nodig, zeker niet voor de 11 stedenfiets tocht en Limburgs Mooiste.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Marion geeft Bibi een beloning
  • Ans 14 mei 2012 - 22:57:

   Bibi bedankt voor de zonnen straaltjes. Het heeft gewerkt. Meid wat zie je er goed uit. Het trots gezicht van je man spreekt boekdelen. Wat fijn dat ik je berichten kan lezen. Je bent een echte inspiratiebron. Daar kunnen nog vele een puntje aan zuigen.

  • Marion 14 mei 2012 - 19:17:

   Echt goed zeg, je bent volgens mij behoorlijk afgevallen! Jammer van die tocht gisteren, hier in Nederland is het nu heerlijk weer...Ik doe het je niet na, zo'n lange tocht!

   
 • 8-5-2012
   9,5
   

  Het gaat goed. Mooi weekend gehad met prachtig weer.
  Zaterdag toertocht van 42 mls in de heuvels gemaakt. (dat is ongeveer 57,5 km.) het was weer behoorlijk warm.
  Ik ben zo benieuwd hoe het weer straks is in Nedl.
  Mijn gewicht is stabiel, moet gewoon heel goed op de calorien letten en veel bewegen.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Ans 13 mei 2012 - 23:00:

   Blijf nog maar even zitten waar je zit. Het is hier nog behoorlijk koud. Vooral in de ochtenduren. We fietsen met lange broeken. Vorige week zelfs nog met overschoenen aan. Stuur maar wat zon deze kant op. Met Pinksteren zal het wel lekker weer zijn zodat jij je race kunt racen.

   
 • 1-5-2012
   9,5
   

  Ik voel mij prima, nog een beetje stijve benen maar ik denk dat dat vooral de leeftijd is :-)
  Zondag ook weer een fijne tocht gemaakt. dit keer geen heuvels wel behoerlijk wat wind, wat eigenlijk wel lekker was want het was weer behoorlijk warm (30C). geen 100km. gedaan wat ik eerst van plan was maar 75 km.
  Met mijn gewicht gaat het goed. Alleen nog meer afvallen terwijl je dit soort ritten rijdt is erg moeilijk vind ik. je wilt tenslotte ook genoeg energie hebben. Ik vraag me wel eens af hoe anderen dat doen.
  nog 4 weken en dan is het zover. nog 2 grote tochten en dan is het bijna zover

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Ans en Marion geven Bibi een beloning
  • Ans 2 mei 2012 - 17:08:

   jammer genoeg moet ik veel werken in het weekend. Zo ook het weekend van Limburgs mooiste. We gaan nog wel trainen in Limburg. Wat betreft de snelheid bergop. is dit voor mij ook een handicap. Tot 5-6 % gaat het goed, daarna is het alle zeilen bijzetten om boven te komen. Lange beklimmingen ligt me wel omdat ik dan mijn cadans kan vinden. Marmotte vind ik super om te rijden. Maar wel ruim 12 uur op de fiets. Omlaag is een ander verhaal. Ik daal als een speer. Dat vind ik geweldig om te doen. Zo, nu ben je ook een beetje op de hoogte van mijn "handicaps'
   succes met al je voorbereidingen en hopelijk schijnt het zonnetje lekker op DE DAG.

  • Bibi 2 mei 2012 - 1:25:

   Dank je wel Ans.idem dito voor jou. Ik doe je dat niet na hoor straks die hoge beklimmingen. Ik kan uren strappen maar zodra er heuvels en bergen zijn ben ik zo langzaam als een slak.
   We hebben ons ook opgegeven voor Limburgs Mooiste. Ik doe de blauwe loop, het is tenslotte een week na de elfstedenfietstocht. Ik ben benieuwd hoe Limburgs heuvels zijn in vergelijking met de heuvels die we hier fietsen als training. :-)
   Doe jij ook mee met Limburgs Mooiste als training?

  • Ans 1 mei 2012 - 23:20:

   He Bibi. Wat verstandig van je om niet tot het uiterste te gaan. Jouw basis is allang gelegd. Jij gaat het redden met Pinxteren. Daar durf ik gerust om te wedden. Afvallen zal inderdaad wat lastiger worden. Je traint ook je spiermassa. Minder vet maar meer spieren.En dat is ook gewicht!! Ik ken je niet persoonlijk maar ik vind je een kanjer!!!!

   
 • 29-4-2012
   9,5
  Gewicht72 kg
   

  Het gaat goed met mij. Op het ogenblik op de bank, moe maar voldaan. Vandaag was de 'Belles on Bikes ' toertocht. Erg leuk. 80 km op de Natchez trace. Heuvelachtig en behoorlijk warm, 29 C.
  Nog een maand en de 11stedenfietstocht! We kijken er erg naar uit.
  Gewicht gaat goed alleen vind ik het nog steeds moeilijk om niet lekker extra te eten na bijvoorbeeld zo'n tocht. Maar we komen er wel.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Bibi 1 mei 2012 - 22:30:

   oeps, spelfoutje, gewend;-)

  • Bibi 1 mei 2012 - 22:28:

   Ik woon in Louisiana, USA. Het is alleen uitgekeken geblazen want ze zijn niet aan fietsers gewent, vandaar dat we vaak lange tochten in groepen doen, fiets club of georganiseerde toertochten.

  • Ans 29 april 2012 - 22:44:

   Pluim voor jou Bibi. Waar fiets jij momenteel ? het is daar zo lekker warm. Klinkt als het zonnige Spanje o.i.d.
   Fiets en geniet. groetjes Ans

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Yvonne E.R.
 • Nicole
 • Ingrid
 • Monica
 • Mirjam
 • MissM
 • Carla
 • carla
 • Erma
 • Anouk
 • Strongerthen
 • Agnes
 • Yvonne
 • Gerda
 • Joke
 • Paula
 • Sandra
 • Anouk
 • getfit
 • Jeanette
 • Marian
 • Annemieke
 • Astrid
 • brigitte
 • Jeanette
 • C
 • Elisabeth
 • Jacqueline
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?