Het doel van Simone:

Ik wil minstens 10 kilio afvallen

Gestart met mijn doel: 5-7-2012

Ik wil minstens 10 kilo afvallen, omdat ik het laatste jaar redelijk wat ben aangekomen. Als ik nu foto's van mezelf zie ben ik totaal niet tevreden met m'n lichaam en hierdoor zit ik niet lekker in m'n vel en wordt ik onzeker over mezelf. Daarom wil ik m'n oude lichaam weer terug, zodat ik weer zorgeloos in m'n bikini kan.

Word supporter van  Simone  
 

Dagboek

 • 4-7-2013
   8,0
  Gewicht65,3 kg
   

  We gaan lekker, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Sporten staat even twee weken op een laag pitje, vanwege m'n knie die uit de kom is geschoten. Gelukkig valt het alles mee en doet het al bijna geen pijn meer, maar desondanks nog wel even voorzichtig mee zijn met sporten. Maar het mag de pret niet drukken, want de kilo's gaan er alsnog af! Heerlijk!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Anja geeft Simone een steuntje in de rug
   
 • 26-6-2013
   8,0
  Gewicht66,7 kg
   

  Na een heeeeeele drukke en vooral stressvolle periode ben ik dan eindelijk klaar met mijn eerste jaar universiteit en heb ik m'n propedeuse in the pocket. Eindelijk heb ik dan nu weer de tijd om lekker veel te doen aan sporten en extra goed letten op wat ik eet. De afgelopen tijd is het er weer een beetje bij ingeschoten. Ik ben niet teruggevallen op ongezonde snacks, maar ik ben niet echt actief bezig geweest met m'n eten en sporten schoot er ook af en toe bij in. Ik ben dan ook weer niet zwaar aangekomen, maar afvallen kwam er dan ook niet echt van. 8 augustus ga ik op vakantie. Ik hoop voor die tijd echt nog een kilotje of 5 te zijn afgevallen, zodat ik mooi in m'n bikini zit. Ik ga er weer volvoor en ga het hardlopen weer helemaal oppakken. Gister weer m'n eerste 4,5 kilometer gelopen en dat ging met moeite maar ik heb het gered. Ik heb er wel weer zin en hoop in en tijd voor. Let's go!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • ElisabethB en Attje geven Simone een beloning
  • Attje 27 juni 2013 - 6:58:

   Gefeliciteerd met je propedeuse. Geniet lekker van je vakantie.

   
 • 9-4-2013
   7,0
  Gewicht68,2 kg
   

  De teller staat op dit moment op 68,2 kilo. Dit gaat de goede kant op! Terwijl ik dit totaal niet verwacht had, aangezien de afgelopen 2 weken ik maar 1x per week naar de sportschool ben geweest i.p.v. 2x per week en ook niet heel erg goed op m'n eten heb gelet en daardoor meerdere keren bijvoorbeeld geen 2 stuks fruit per dag heb gegeten.Ben blij dat er alsnog weer wat af is.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Anja geeft Simone een steuntje in de rug
  • Linda, Ellen, Dorien en ElisabethB geven Simone een beloning
  • Dorien 9 april 2013 - 20:36:

   Hoi Simone,
   De weegschaal spreekt altijd de waarheid dus waarschijnlijk heb je beter opgelet dan jezelf dacht. Super toch! Hou vol.

   
 • 18-3-2013
   7,5
  Gewicht70 kg
   

  Hoi hoi!
  Het afvallen gaat op dit moment niet zo snel, maar daarentegen begin je wel verschil te zien aan m'n lichaam. Alles wordt wat strakker. Vandaag m'n eerste complimentje gehad dat ik er goed uit zie en dat je ziet dat ik ben afgevallen. Ik ben trotsss :) M'n vetpercentage is wel afgenomen, dus waarschijnlijk is het weinig afvallen te verklaren doordat ik meer spiermassa heb gekregen. Let's keep it up!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Simone een beloning
  • Attje 19 maart 2013 - 9:17:

   Afvallen in gewicht is niet het belangrijkste. Je ziet zelf dat je vetpercentage is afgenomen en dat is een belangrijkere graadmeter. Lekker zo doorgaan en niet schrikken als er op de weegschaal minder resultaat te zien is dan je wilt.

   
 • 24-2-2013
   7,5
  Gewicht70 kg
   

  Deze week weer een weegmomentje gehad en ben weer 2 kilo lichter! :) Heerlijk om te merken dat m'n harde werk eindelijk werkt! Nu volhouden!!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Annemie geeft Simone een beloning
   
 • 21-2-2013
   7,0
  Gewicht72 kg
   

  Eindelijk weer eens een update! Ik ben nu een aantal weken actief in de sportschool en ga minimaal 2x in de week anderhalf uur sporten. Daarna doe ik ook nog anderhalf uur dansen in de week, dus in totaal ben ik 3x in de week aan het sporten. Gezond eten gaat ook goed. Thuis snack ik helemaal niet meer en eet ik alleen nog fruit als tussendoortje. De eigengemaakte sapjes gaan er ook goed in en vullen ook erg goed. Nu moet ik alleen proberen om op school nog wat minder te snacken en lekkere broodjes te kopen en thuis moet ik nog even proberen het frisdrank te laten staan. Ik ben net jarig geweest, dus heb even gezondigd met een appeltaart met slagroom en andere hapjes. Vanaf nu weer meer op m'n eten letten. Ik heb me nog niet gewogen of gemeten, maar heb wel het gevoel dat m'n buikje al ietsje strakker wordt. Let's keep up the good work!
  OOhh en ik was in januari toen ik begon met gezond eten al 2 kilo afgevallen, zonder dat ik daar nog bij gesport had! :)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • ElisabethB geeft Simone een beloning
  • Simone 24 februari 2013 - 14:09:

   Dankjewel Atttje! M'n moeder doet ook nog steeds mee. Ze heeft het moeilijk, maar is wel al 5 cm van d'r omtrek van d'r taille kwijt! :)

  • Attje 21 februari 2013 - 16:08:

   Lekker bezig....ga zo door! Doet je moeder ook nog met je mee?

   
 • 4-1-2013
   7,0
  Gewicht74 kg
   

  Zojuist een sapcentrifuge besteld en morgen in huis! Dat worden dus heel wat verse groente- en fruitsapjes drinken! Mjam! Ik vraag me alleen af of vruchtensapjes wel goed voor je zijn als je wilt afvallen aangezien ze vaak nog wel (veel) suikers bevatten. Weten jullie dat? Zijn vruchtensapjes een no-go of niet?

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Dorien 4 januari 2013 - 19:40:

   Nee, ik heb geen idee. Ik zou dat zo niet kunnen . Succes ermee en hopelijk helpt het bij jou. Groetjes

   
 • 2-1-2013
   7,0
  Gewicht74 kg
   

  Allereerst iedereen een gelukkig nieuwjaar en dat al jullie wensen maar mogen uitkomen! Vandaag ben ik met mijn moeder de stad in gegaan om sportkleren en schoenen te kopen en dat is gelukt. Ik ben een paar broeken, shirtjes en jackjes rijker en een paar goede schoenen, We hebben ons goed laten adviseren wat betreft schoenen, want dit is erg belangrijk als we blessures en dergelijke willen voorkomen. Uiteindelijk uitgekomen op een paar mooie hardloopschoenen van Oasis. Erg blij mee! Gelijk een paar goede gelzolen er bij gekocht, waardoor de schoenen nog lekkerder zitten. Sportoutfit is in the pocket. Volgende week is de opening van de nieuwe sportschool hier in de buurt, dus volgende week is het inschrijftijd! Tot die tijd even goed researchen over fitness en voeding. Zo kunnen mijn moeder en ik er helemaal voor gaan :) Jullie nog tips wat betreft voeding en fitness? Ik ga er van uit dat ze die bij de sportschool ook wel zullen geven, maar meer tips zijn altijd welkom!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Dorien en Roos geven Simone een beloning
  • Dorien 2 januari 2013 - 23:51:

   Hoi Simone,
   Een goed begin samen met je moeder! Fijn dat jij vol goede moed je start gaat maken in een nieuwe sportschool. Vraag begeleiding bij de sportschool, laat je 1x per week wegen dan heb je een stok achter de deur. Veel succes! Ik volg jou!
   Groetjes Dorien

   
 • 26-12-2012
   7,0
  Gewicht74 kg
   

  Joehhoeeeee I'm back. Mijn doel van 8 kilo lichter voor de vakantie is helaas niet gelukt. Maar ik ga het weer proberen en deze keer nog serieuzer dan eerst. Nu ga ik namelijk samen met mijn moeder de uitdaging aan. In januari opent er in mijn stad een nieuwe sportschool. Mijn moeder en ik zijn van plan om daar allebei lid van te worden. Volgende week woensdag gaan we even de stad in voor fitnessschoenen en sportkleding. Als ik samen met m'n moeder ga afvallen weet ik zeker dat het een stuk beter gaat. Mijn ouders nemen me nu serieus in m'n afvalpoging en zullen mij waarschijnlijk dus geen broodjes shoarma meer voorschotelen. Ik heb er zin in! Mijn doel wordt deze keer minimaal 10 kilo afvallen. Ik neem een onbeperkt abonnement op de sportschool, zodat ik zo vaak kan gaan als ik maar wil. Ik sport natuurlijk nu al één keer in de week en denk dat dit een goede toevoeging zal zijn. Mijn plan is 2 tot 3 keer per week sporten, maar eerst even kijken hoe ik dit in mijn drukke agenda ga inpl...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Dorien en Attje geven Simone een steuntje in de rug
  • Simone 2 januari 2013 - 21:03:

   Dankjewel Dorien. Die stok achter de deur zal zeker een extra motivatie zijn!

  • Dorien 26 december 2012 - 21:22:

   Goed begin op het einde van 2012! Een stok achter de deur van een weeg moment op de sportschool in de week is fijn. Zo weet je dat je elke week gewogen wordt en dat motiveert extra. Fijn dat je moeder meedoet. Samen sta je sterk. Heel veel succes en ga ervoor! Groetjes

   
 • 12-7-2012
   5,5
  Gewicht68 kg
   

  Vandaag ben ik precies een week bezig met afvallen dus ik vond het wel tijd voor het eerste weegmoment en wat bleek... helemaal niks afgevallen! Ik baal hier zo van. Het is voor het eerst dat ik zo goed m'n best doe om af te vallen, maar het werkt helemaal niet.. Ben m'n motivatie dus nu ook een beetje kwijt...Vanaf morgen maar extra goed aan de slag gaan dan en toch maar eens dat hardlopen gaan waar maken. Mijn doel was 2 kilo per week, zodat ik over 4 weken als ik naar Kos ga 8 kilo minder hoef mee te sjouwen en mooi in m'n bikini zit. Dat gaat er dus al niet meer van komen..Ik baal als een stekker!!! Ik zit te denken aan zo'n crashdieet van 5 kilo lichter in een week, maar dat is ook heel slecht voor me, maar zo haal ik wel m'n achterstand in. Wat vinden jullie hiervan, is dit een optie??

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Sanne 12 juli 2012 - 13:48:

   Probeer eens minder koolhydraten te eten, of deed je dat al? Ik heb een tijdje geen koolhydraten mogen eten en viel toen 1 kg per week af zonder te sporten. Ik zou sowieso geen crashdieet gaan doen, als je daarna weer normaal gaat eten kom je het dubbele weer aan. Gewoon heel veel geduld hebben en vooral niets van je ouders aantrekken ;). Gewoon gaan hardlopen als jij dat wil!

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Appel
 • Cindy
 • marjon
 • Elish
 • Isabel
 • Brigitte
 • Agnes
 • Bianca
 • Elisabethe
 • Kim
 • Anne
 • Manon
 • Heidi
 • Anduandu
 • Nel
 • Miranda
 • anita
 • Ingrid
 • Bibi
 • Diana
 • renate
 • Mariëlle
 • gerda
 • Maaike
 • Ingrid
 • Patries
 • fleur
 • Margarita
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?