Het doel van Arianne:

Ik wil 16 kilo afvallen

Gestart met mijn doel: 10-10-2012

Ik wil graag 16 kilo afvallen omdat ik me heel onzeker voel over mijn lichaam. Ik ben nog jong en wil slank,mooi, en zelfverzekerd zijn. Leuke kleren aan kunnen, me gezond en fit voelen! Ik wil weer positief in het leven staan en dat ook uitstralen.

Word supporter van  Arianne  
 

Dagboek

 • 12-12-2012
   7,5
   

  Hallo allemaal!
  Ik moet toegeven dat ik iedereen een beetje verwaardloosd heb. Maar er zijn meerdere die even niet zo actief zijn volgens mij :)
  Met mij gaat het goed. Ik doe nu even 2 weken het brooddieet. Ik heb het egt nodig om me even goed te voelen! daarna ben ik het er mee eens dat ik mijn hele levenstijl moet omgooien en dat probeer ik ook wel maar heb deze start egt nodig.

  Ik heb er nu twee dagen op zitten en het is erg wennen.. Maar ik vind het wel goed te doen.

  Hoe gaat het bij jullie allemaal?

  X

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Nienke 13 december 2012 - 19:08:

   Hoi Arianne, bedankt voor je steuntje in de rug! Ik ben deels afgevallen doordat ik 3 jaar geleden heel erg verliefd ben geworden op mijn huidige vriend. Daardoor viel ik af, maar daarnaast is hij fanatiek sporter en heeft hij mij aangestoken. Ik sport nu, wat ik eerst niet deed. Ik moet wel minimaal 4 x per week sporten om op gewicht te blijven en dat vind ik soms heel moeilijk. Dit omdat ik nooit echt een sporter ben geweest. Maar ik weet wel hoe belangrijk het is. Het feit dat ik weer aankom, is omdat ik wat minder gesport heb de laatste tijd en veel meer heb gegeten, met name dat laatste is de boosdoener. Maar ik hou zoveel van chocola en moeilijk om dat te laten liggen. Jij ook succes!!!

  • Marcoach 13 december 2012 - 14:03:

   Hoi Arianne,

   goed om te zien dat je weer wat van je laat horen. Succes met je brooddieet... Yes you can!!!

   
 • 3-12-2012
   6,0
   

  Ik heb net besloten dat ik het brood dieet tijdelijk ga volgen. Gewoon om even een steuntje in de rug te hebben dat ik een paar kilo snel afval en daarna doorga. Het houd in dat je 1 dag brood eet (zonder beleg) en veel drinkt. De andere dag moet je normaal eten met veel groente en fruit. Je valt zowieso 1-2 kilo af per week,
  Een nadeeel is dat er een jojo effect kan ontstaan als je stopt.
  Wie heeft daar tips voor?

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje, Roos en Mariëlla geven Arianne een steuntje in de rug
  • Vera 17 december 2012 - 22:11:

   Hoi Arianne,
   En hoe gaat het met het brooddieet.
   Ik zag dat je gereageerd had dus ik dacht even naar jou pagina. Moet zeggen dat het me wel heftig lijkt. Ben ook nog een beetje zoekende qua dieet er moet een kilo of acht af, maar de hype is eiwitten met sport. Ik begin de dag 's morgens met kwark yoghurt en flink wat fruit en de honger blijft dan lang achterwege. Met brood heb ik dat niet...
   Ach ja als het werkt dan is het goed natuurlijk, maar lukt het niet overweeg dat dan eens. Succes

  • Marcoach 4 december 2012 - 9:31:

   De enige tip die ik je kan geven is: Niet aan dieet beginnen. Dat is het begin van het einde. Er is maar één manier om af te vallen die ook op langere termijn het gewenste resultaat heeft. Dat is meer bewegen, gezond en afwisselend eten met mate. Een andere levenswijze is dus DE manier.

   Ik vind het nog belangrijker hoe het gekomen is dat je een emotie eter bent geworden. Wat is er in je leven gebeurd waarom je bent zoals je bent. De haard van je probleem aanpakken is misschien wel de beste manier om je leven te veranderen.... Denk er maar eens over na!

   Succes en weet: Als je het kunt dromen, dan kun je het verwezenlijken...

   Marcoach

   
 • 30-11-2012
   0,5
   

  vorige week ging het allemaal zo goed.. en deze week vreet ik alles bij elkaar. Ik walg van mezelf. Ik heb alles wat er af was er weer bij dat weet ik zeker. Dat stomme emotie eten ook. WIE MOTIVEERT MIJ!!!!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Nirwana geeft Arianne een steuntje in de rug
  • anja 2 december 2012 - 7:59:

   Kom op Arianne, probeer een beetje te relativeren, de ene dag gaat het nu eenmaal wat makkelijkeer dan de andere, maar dat zorgt er nog niet voor dat alles verloren is. Ga iets doen wat je leuk vind en probeer zo snel mogelijk weer positief te denken, het komt echt allemaal goed. Zet hem op.

  • Marcoach 30 november 2012 - 20:08:

   Ga weer hardlopen is mijn advies. Tijdens het lopen maakt je lijf dopamine aan. Dit is een stof die je motivatie stimuleert en je helpt bij het verkrijgen van een positief zelfbeeld. Geloof me, het werkt!!! De week is nu voorbij. Accepteer hoe het was en gewoon weer opnieuw beginnen.... Je komt er echt wel!!! Volhouden meid...

  • Jadzia 30 november 2012 - 17:31:

   Ik heb precies hetzelfde, dan gaat het een tijdje goed en dan een terugval. Wanneer eet heb jij weinig eetbuien? Ik heb dat bijvoorbeeld als ik de hele dag bezig en onderweg ben. Je kunt proberen om de moeilijkste situaties te vermeiden op de eerste dag, dan gaat de knop makkelijker om. Het is iets wat jij wilt, dus kom op meid. Je kon het afgelopen weken, dat heb je bewezen dus nu kan je het ook!

   
 • 19-11-2012
   8,0
   

  Ha mensen, Vandaag ging goed, drukke dag. Ik denk dat ik deze week niet veel tijd heb om te schrijven er zijn nogal wat deadlines deze week :) maar ik doe wat ik kan :) ik ben erg positief en ik ga voor maatje 38 XD. Succes allemaal deze week!!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Lotte, Roos, Attje en Marcoach geven Arianne een beloning
  • Jadzia 19 november 2012 - 21:51:

   Hartstikke goed die postieve houding meid! Veel succes in deze drukke week. Vergeet niet af en toe een momentje voor je zelf te nemen. Good luck

   
 • 15-11-2012
   5,0
   

  Zo ik ben egt super moe. Vermoeiende week gehad en toe aan weekend. Morgen weer om 6 uur eruit. Daarna nog naar de tandarts voor pijnlijke behandeling en dan eindelijk weekend! Proberen lekker bij te slapen :)
  Kmoet erg mn best doen om me te beheersen als ik zo moe ben, net maaar even een fruitshake gemaakt, gewoon een appel,banaan en manderijn en sinaasappelsap in de blender en lekker mn vitamientjes weer binnen :)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Arianne een steuntje in de rug
  • Jadzia geeft Arianne een beloning
  • Ingrid 18 november 2012 - 0:25:

   Hey Arianne, dat klopt, ik maak zelf die keus. Maar meteen bij het opstarten van deze pagina zie ik steeds dezelfde meiden die dat gevecht aangaan en de manier waarop dat beschreven wordt.... Ik weet het niet, maar ik heb daar gewoon geen fijn gevoel bij. Ik vraag me soms ook weleens af of het wel echt is en of het gezonde verstand er dan echt niet is of het er niet wil zijn. Als je snapt wat ik bedoel.... Zoals ik al zei....misschien ga ik wel wat kort door de bocht. Meiden zoals jij....Kijk...dáár kan ik wat mee! :) Ik was (en ben) er precies zo 1. xxx

  • Marcoach 16 november 2012 - 11:27:

   Je moet misschien je best doen om je te beheersen, maar je doet het toch maar mooi... Zo word je langzaam aan sterker en sterker... Goed bezig! Top!!

   
 • 14-11-2012
   7,0
   

  Vandaag ging wel prima. Ik heb alleen een stukje chocolade letter op en daar baal ik dan weer van. De kennismaking op stage was leuk, en ik heb mijn beweging ook weer gehad want ik moet een halfuur heen en een halfuur terug fietsen. Morgen begint school weer van 6-6 dus genoeg gezonde dingen meenemen en niet iets lekkers op station kopen :) Vanavond nog even wat opdrachten voor school doen en dan lekker optijd slapen :)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Jadzia geeft Arianne een steuntje in de rug
  • Jadzia 15 november 2012 - 10:45:

   Wat goed van je dat je maat hebt gehouden. Veel succes vandaag en je kan de lekkere dingen op de stations weerstaan! Fijne dag

  • Marcoach 15 november 2012 - 10:27:

   Hoi Arianne,

   ik kwam deze link vandaag nog tegen op internet: http://www.eenmetmijnlijf.nl/blog.html Misschien leuk om eens te lezen en te kijken hoe je zo gezond mogelijk kunt "snoepen". Door bewuster te snoepen voorkom je ook nog eens die ene enorme vreetbui die wel eens langs kan komen... Kijk maar of je het iets vindt!

  • Attje 15 november 2012 - 8:46:

   Ik heb nog een handige tip voor je: stop het geld wat je normaal besteedt aan iets lekkers kopen op het station in een apart potje. Als er genoeg in zit kan je jezelf trakteren op een mooie bos bloemen. Staat leuk, ruikt lekker en je komt er niet van aan.

  4 reacties  
 • 13-11-2012
   8,5
   

  Ging goed vandaag! Net heerlijk ongeveer 3 kwartier gelopen met mn lief. Het is heerlijk weer en ik knap er erg van op. Lekker veel voor school gedaan vandaag en goed water gedronken.
  Wat doen jullie altijd op je brood? Ik ben nogal van de vleeswaren of chocoladehagelslag maar ik denk niet dat dat egt goed is! Maar is zo lekker :)
  Morgen eerste kennismaking op stage! Super veel zin in!
  Liefs Ar

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Zamira geeft Arianne een beloning
  • Marcoach 13 november 2012 - 21:48:

   Hoi Arianne,

   wat ga je goed zeg!

   Gezond broodbeleg qua vlees zijn bijvoorbeeld zaken als kipfilet, rookvlees, rosbief en filet american. Super mager en lekker!
   Pure hagelslag is ook niet slecht, echter vervangen door fruithagel is nog beter!

   Succes weer en keep up the good spirit!

   Succes met je kennismaking morgen!

   
 • 12-11-2012
   8,5
   

  Jaja mensen ik heb de stage:) Het ging echt goed en viel in de smaak, altijd een lekker gevoel! daarbij heb ik nog wat leuke kleren gekocht waar ik wat dunner in lijk en daar kan ik egt van genieten. Het lijnen ging vandaag wel goed, beetje te weinig gedronken. Maar omdat ik het idee heb dat ik het ga zien bij mezelf ben ik meer gemotiveerd en hoop ik dat ik het ook op de weegschaal ga zien!!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Zamira en Andrea geven Arianne een steuntje in de rug
  • Marcoach en Attje geven Arianne een beloning
  • Marcoach 13 november 2012 - 11:00:

   Heel verstandig Arianne.... het gaat uiteindelijk ook niet om de kilo's maar om hoe jij je voelt! Goed bezig dame!

  • Arianne 13 november 2012 - 10:50:

   Dankjewel allemaal :) Ik ben nog niet op de weegschaal geweest en durf het pas als ik het egt zie omdat ik een paar keer egt grote teleurstellingen heb gehad! Maar als ik me gewogen heb horen jullie het natuurlijk :)

  • Jadzia 13 november 2012 - 9:32:

   Gefeliciteerd met je stage! En wat een verandering heb jij gemaakt! Wees trots op jezelf. Keep going!!

  6 reacties  
 • 12-11-2012
   7,5
   

  Jahoo het is weer maandag! Vanmiddag een sollicitatie gesprek voor een stage plaats.. ben heel benieuwd. Het weekend is redelijk gegaan en ik heb besloten dat ik eind deze week op de weegschaal ga. Ik probeer deze week 2x te wandelen en voor de rest echt niet te snoepen! Succes iedereen deze week :)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Andrea geeft Arianne een beloning
  • Heleen 12 november 2012 - 14:58:

   Ik weet niet waar je woont maar hierbij een tip voor het geval je, zoals ik, in een Sint Maarten-regio woont: Geef onmiddelijk al je overgebleven snoep weg! Ik heb het resoluut in de snoeppot van mijn werk gestopt. Daar blijf ik wel vanaf (social controle) en thuis vreet ik het allemaal op. Ook handig als je tijdens een moment van zwakte een zak snoep/bonbons hebt gekocht in de supermarkt. Direct gaan trakteren in de straat. Laat de buurvrouw maar dik worden. HAHA!!

  • Attje 12 november 2012 - 13:41:

   Heel veel succes vanmiddag. Horen we wel even hoe het gegaan is?

  • Jadzia 12 november 2012 - 10:34:

   Dat gaat goed! Heel veel succes met je sollicitatie gesprek. Who run the world? GIRLS:)

  4 reacties  
 • 9-11-2012
   7,5
   

  Ik vind het erg leuk dat er mensen zijn die me supporten! Ik ging die dagboeken eens doornemen maar de helft doet er niks meer mee!
  Nou zag ik een reactie dat er hier een groepje is die elkaar wel goed steunt, graag zou ik daar in mee doen!
  Ik beweeg nog niet zoveel en weet ook niet goed wat ik zou kunnen doen... kheb een druk studentenleven namelijk! Hoe maken jullie tijd voor sporten?
  X ar

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Marcoach 12 november 2012 - 7:25:

   Ingrid, kijk even op www.marcoachvandenberg.nl en je hebt het antwoord!

  • Ingrid 12 november 2012 - 0:07:

   Sorry Arianne dat ik even via jouw dagboek deze vraag stel...
   Wie is marcaoch??

  • Marcoach 11 november 2012 - 21:31:

   Zou het je lukken om elke ochtend een halfuur te sporten voordat de dag begint? Zo ja, dan wil ik je graag de voordelen hiervan vertellen....denk er maar eens over na. Zoals Veer al zegt....goedkoop, minder tijd en heel efficiënt!

  9 reacties  
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • selin
 • Hanneke
 • yvette
 • Attje
 • Lida
 • Jennifer
 • Danielle
 • Jojo3
 • martha
 • spoormeisje
 • Marianne
 • Mari51
 • Irene
 • Jennifer
 • wendy134
 • ella
 • Dieuwke
 • Claudia
 • Kim
 • Dymph
 • An
 • Otje
 • Stephanie
 • Claudia
 • Louise
 • Barbara
 • liseth
 • Livinia
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?