Het doel van Miranda:

Genieten met hoofdletter G !!!

Gestart met mijn doel: 29-8-2010

Na de Alpe d'HuZes van 2011 een makkelijker doel(en). Nog een paar kilo's afvallen en gezond bezig zijn. Heb nu XCO ontdekt en ik vind het geweldig. Daarnaast blijf ik natuurlijk lekker fietsen en ga ik starten met (trio) triatlon. Mijn gezin komt meer op nummer 1 en vervolgens het sporten, mijn bedrijfje en mijn andere werk. GENIETEN is mijn doel voor het komende jaar !!

Word supporter van  Miranda  
 

Dagboek

 • 22-1-2012
   8,0
   

  Ik ben verslaafd aan de kangoojumps !!! Zoooooooooooo leuk !!!

  Verder druk met fietsen, start met Kettlebell en later een instructeursopleiding XCO en waarschijnlijk master Indoorcycling.

  Binnenkort schrijf ik meer, nu ff te druk hahahahaha

  Wilde een leuke foto plaatsen maar deze *&^^@$^& site doet het weer niet. Beetje jammer !!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Judith geeft Miranda een steuntje in de rug
  • jolanda en Judith geven Miranda een beloning
   
 • 24-11-2011
   8,0
   

  Halllooooo iedereen !!

  Eindelijk kan ik weer een positief berichtje plaatsen !! Want ik heb namelijk een nieuwe baan en ik ga komende maandag al beginnen! Cool hé! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar vind het ook reuze spannend. Even in het kort gezegd; ik word kwaliteitsmedewerker in de vleesindustrie. In principe een kantoorbaan, maar een enkele keer ook naar de slachterijen toe. Dusssss ik heb nu wel weer wat aan mijn boerenafkomst én aan mijn landbouwopleiding! Ik ben zooo blij, niet alleen omdat ik weer een baan heb maar helemaal omdat het ook nog eens een superleuke baan is! Heel veel afwisseling en heel flexibel. Yyeeaaaahhhhhh !!!

  Verder heb ik nog een sollicitatie lopen om nog een paar uurtjes spinning te gaan geven, omdat ik me daarin lekker kan uitleven en ook nog sportief kan zijn. Betaald goed en we kunnen momenteel elke cent goed gebruiken (tja wie niet).

  Met mijn lijn is het even wat minder. Iets teveel etentjes en felicitaties in vorm van taart of ander lek...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Miranda een beloning
  • Attje 26 november 2011 - 13:13:

   Vergeet ik helemaal om je te feliciteren met je nieuwe baan. Bij deze dan nog!!!!!!!!
   Ik heb me ook aangemeld op de site Valtaf. Mijn naam is readeroas (dat is fries voor rode roos). Ik kom er alleen niet achter hoe ik me als buddie van jou kan aanmelden. Kan je me uitleggen hoe dat moet?

  • Attje 25 november 2011 - 10:33:

   Heerlijk om zoveel goede berichten van je te horen. Met mijn lijn gaat het nu ook even helemaal verkeerd. Een aantal dagen ziek geweest en dus niet kunnen sporten. Is op de weegschaal duidelijk te zien. Volgende week maar weer ertegenaan. Ik heb me ook aangemeld op Valtaf.nl. In het weekend maar eens even uitzoeken hoe we buddies kunnen worden. Samen moet het lukken!!!!!!!!

   
 • 7-11-2011
   6,0
   

  Mijn uitdagingen van 2011 zijn voorbij, op naar 2012. Ik hoop dat dat een beter jaar wordt. In het kort mijn 2011 tot nu toe:
  Na een kort ziekbed ben ik mijn moeder verloren aan kanker, ze was net 60 jaar. Mijn jongste tante van 50 jaar heeft nu kanker. Mijn schoonvader heeft een hersenbloeding gehad is nu half verlamd en kan niet meer praten. Zelf heb ik mijn vinger verbrijzeld en deze is verkeerd geopereerd en ik ben mijn baan verloren door de crisis.

  Met andere woorden, heel veel slechter kan 2012 niet gaan toch?

  Mijn doelen voor 2012 zijn oa het laatste beetje afvallen en dit zo houden. Weer lekker veel sporten, mijn instructeurs-diploma´s uitbreiden en dus nog meer lessen gaan geven. XCO, Burn en Kettleball zijn mijn dingen uiteraard naast het spinnen. Uiteraard ga ik ook weer veel tourtochten fietsen en een aantal triatlons doen. Maar uiteraard ook genieten van mijn gezin en het leven !!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Miranda een steuntje in de rug
  • Attje 8 november 2011 - 23:28:

   Volgend jaar voor de zomervakantie wil ik op mijn ideale gewicht zitten. Doe je met me mee? Die periode moet voor ons allebei haalbaar zijn.

   
 • 7-11-2011
   6,0
   

  Mijn mij gaat het redelijk, heb een dipje . Ik ben nog steeds werkloos en dat is moeilijker dan ik dacht. Het is mijn jaar niet ... ik mis mijn moeder en ik mis mijn baan, toch wel 2 dingen die mijn leven behoorlijk deden beïnvloeden. Een nieuwe moeder is er niet en een nieuwe baan?? De concurrentie op de arbeidsmarkt is moordend, maar ik vind vast wel wat!! Meestal ben ik wel positief hoor, maar soms even niet

  Afgelopen weekend lekker weggeweest met mijn man, de kids waren logeren bij vrienden en wij hebben genoten in een hotel met sauna, heerlijk eten en rust hahahaha. Even bijtanken zeg maar, dat hadden we wel even nodig na de turbulente maanden die we gehad hebben.

  Door dit weekend ben ik wel een beetje aangekomen, maar ik ga vanavond weer spinningles geven dus het komt wel weer goed. Ik ga voor "het foute uur" vanavond, dus heerlijke ouderwetse meezingers op de fiets. Zal er weinig gezongen worden hoor want zo zijn fietsers niet echt Ook ben ik vandaag weer begonnen met...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 12-9-2011
   8,0
   

  Even een klein berichtje van mijn laatste nieuws ...

  Inmiddels zit ik weer helemaal in een positieve spiraal. Gelukkig ben ik niet heel pessimistisch aangelegd, maar soms wordt het zelfs mij even teveel.

  Maar inmiddels heb ik weer een nieuwe baan waar ik op 1 oktober aanstaande met veel zin ga beginnen. Daarnaast blijf ik spinninglessen geven in Culemborg. In Leerdam moet ik hier helaas mee stoppen, mits er nog iets te wisselen/ruilen is.

  Wat mijn nieuwe baan is? Ik ga werken op een hele leuke sportschool. Hier ga ik 2 ochtenden de kinderopvang doen (lekker spelen én knutselen) en daarnaast werk ik 16 uur p week achter de balie en doe ik vanalles.
  Nu ben ik nog thuis en zorg ik er nog even voor dat mijn huishouden piekfijn in orde is, mijn blogs geupdated en alles stabiel. M.i.v. 4 oktober (we gaan eerst een weekendje weg) start ik in mn nwe baan. En ik heb er echt zin in. Ik werd erg leuk en gezellig ontvangen op mijn sollicitatiegesprek en toen ik belde om te melden dat...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Francine geeft Miranda een beloning
  • Miranda 7 november 2011 - 3:02:

   Ik kan geen dagboek meer toevoegen ...

  • Miranda 14 september 2011 - 13:13:

   Goede papieren? Mijn cv was te goed voor dit werk, maar ik wil nu gewoon iets gaan doen wat ik ECHT leuk vind !! Dan maar iets minder verdienen maar wel lol in mn werk en leven!!

  • Attje 14 september 2011 - 12:07:

   Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Dit is nu een baan die ik ook wel zou willen. Bij ons op de sportschool is ook een vacature voor baliemedewerkster, maar ik heb niet de goede papieren, anders had ik hierop gesolliciteerd.

   
 • 5-9-2011
   7,0
   

  Hebben jullie het al gelezen ????

  ....................................................................................

  Miranda van den Brink was al even klaar met haar Xtra Strong-tocht door het Limburgse ‘berglandschap’, toen haar naam door de speakers werd omgeroepen.

  Een paar minuutjes later stond ze naast Leontien te pronken met een gloednieuwe BeOne Diamond…

  Ze heeft voor zwaardere beproevingen gestaan dan het bedwingen van de kuitenbijters die ons land rijk is…Cauberg, Bemelerberg, Schweiberg, Epenerbaan, Koning van Spanje….Miranda zocht het eerder dit jaar véél hogerop, toen ze zich vastbeet in dé Hollandse berg in de Franse Alpen. Als deelneemster aan Alpe d’HuZes – ter gedachtenis aan haar in februari overleden moeder, een ander familielid én voor het Kankerfonds – ging ze tot het gaatje.

  ’n Spontane en sportieve meid, deze 34-jarige Zijderveldse die had genoten van de tocht, geïnitieerd door Leontien. Het werd natuurlijk nog mooier op het moment dat de naam ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Francine 16 september 2011 - 13:31:

   Van harte gefeliciteerd!!! Ja, ik had het inderdaad voorbij zien komen!!!! Het is je van harte gegund!!!!!

   
 • 20-8-2011
   8,0
  Gewicht77,2 kg
   

  In mn vorige dagboekje schreef ik al dat ik boos was, heel erg boos. En nu ?? Nu laat ik het allemaal maar even gebeuren. Ik kan er toch niets aan veranderen. Wat heb ik een rotweek gehad zeg ...

  Gisteren (vrijdagmiddag) krijg ik het geweldige bericht van mijn werkgever(s) dat ik m.i.v. 1 oktober mijn baan kwijt ben. Beetje rottige vrijdagmiddag dus. En mijn vrijdag begon zo vrolijk, was echt een topdag t/m 15 uur. Ik heb een schikkingsvoorstel gehad van de baas en die ligt nu ongelezen op de tafel. Ik moet het eerst even verwerken en doorsturen naar de rechtsbijstand. Ik laat ze ook hier maar even naar kijken. Zij hebben er immers voor geleerd en ik betaal ze ervoor.

  Nu kan ik jullie wel vertellen dat ik dit ook wel aan voelde komen, alleen nog niet nu. Ik was al bezig om uit te zoeken hoe ik me kan omscholen enzo. Ik heb namelijk het idee om zweminstructrice te worden. Tevens hoort daar natuurlijk toezicht houden bij en wat administratie en receptiewerk. Lekker afwisselend dus...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Miranda een steuntje in de rug
  • Attje 6 september 2011 - 11:39:

   Hey Miranda, van harte gefeliciteerd met je nieuwe racefiets! ik had van jou ook niet anders verwacht dan dat je hem uit zou fietsen. Waar ik nog nieuwsgierig naar ben is: hoe lang ben je eigenlijk? Je weegt 77 kg, maar als je bijv. 1.75 lang bent is dat geen gek gewicht. Het is dan ook moeilijk om te vergelijken. Misschien ben je wel een hoofd groter dan mij.

  • Elianne 5 september 2011 - 20:09:

   Hoi Miranda, laat die (ex)baas maar eens zien dat jij het geluk gewoon kan afdwingen... hahaha gefeliciteerd met je nieuwe racefiets, geweldig zeg. Ik las het stukje op deze website. Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen, ik heb mijn doel bereikt en daarmee mijn dagboek afgesloten. Voorlopig heb ik nog geen ander doel, alhoewel misschien nog een keer die Ötztaler meerijden? ik weet nog niet, maar het geeft wel een kick hoor. Ik lees dat jij genoeg sportieve doelen hebt. Enne die "plisie", dat lijkt me wel iets voor jou, ik heb zelf 18 jaar als diender op straat gelopen, erg leuk werk, toch zeker als je tussen de mensen wilt en durft te staan, het is een soort betaalde hobby. Nou ik ga jou heel veel succes wensen met het vinden van een leuke job en het behalen van je volgende doelen. Je hoort nog wel eens van mij en wie weet zien we elkaar nog eens op een mooie fietstocht. Enne... bedankt voor je support...

  • Attje 21 augustus 2011 - 15:12:

   Inderdaad goed klote dat je je baan binnenkort kwijt bent. Zo te horen heb je plannen genoeg voor de toekomst. Ook leuke banen die je op het oog hebt. En dat dieet....dat komt ook wel weer goed. Geniet nu eerst maar van de verjaardag van je zoon en alles wat daar bij komt kijken. 4 jaar is een belangrijke leeftijd; nu wordt het allemaal echt.

   
 • 16-8-2011
   8,0
   

  Ik ben boos, heel boos .... op de algemeen chirurg van het ziekenhuis. Zoals jullie wellicht nog weten heb ik in februari (3 dagen voor overlijden van mijn moeder) mijn vinger verbrijzeld. Deze is gerepareerd door de alg. chirurg met een plaatje en een schroefje. Maar omdat ik vind dat mijn vinger niet normaal functioneert had ik vandaag een afspraak met een plastisch chirurg en de handtherapeut. Nu blijkt dat mijn vinger gewoon weer had kunnen functioneren maar dat de algemeen chirurg niet goed geopereerd heeft. Mijn vinger had weer iets uit elkaar getrokken moeten worden en gemaakt met kraakbeen en afgevlakt worden. Nu is het gewoon in elkaar geschroefd, mis ik kraakbeen waardoor ie dus niet volledig kan buigen (geen vuist). Dit is echt veeeeel lastiger dan het lijkt. De plastisch chirurg kan er nu niets meer aan doen, mijn gewricht gaat veel sneller slijten en binnen 5 jaar heb ik een nieuw gewricht nodig. Zowel ik als de plastisch chirurg zijn boos dat de algemeen chirurg dit niet ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Miranda een beloning
  • Elianne 19 augustus 2011 - 11:00:

   Zo die gaat maar door... knap hoor. Alleen met zo'n chirurg knap je natuurlijk wel af. Wat een druiloor. Ik heb mij nog niet aangemeld voor de V4C. Voorlopig dit jaar toch niet. Volgende week eerst mijn doel zien te halen en daarna even rustig aan. Alle weken een tocht is toch erg belastend, ze zijn ook niet naast de deur zodat we bijna niet aan andere dingen toe kwamen. Misschien in het voorjaar, maar ja dan zijn er ook weer hele leuke tochten in België en dat is voor ons dichter bij huis dan de V4C. Maar zo ver is het nog niet dus wie weet, zien we elkaar nog eens...

  • Attje 16 augustus 2011 - 14:16:

   Helaas hebben wij ook ervaring met verkeerd behandelen van een handbreuk. Mijn man loopt nu (doordat bij hem de behandeling ook niet goed ging) met een stijve duim. We hebben geen klacht ingediend, maar houden de beweeglijkheid van zijn duim wel in de gaten. Voor de rest petje af voor je prestaties. Ik hoop binnenkort ook weer op niveau te kunne presteren.

   
 • 19-7-2011
   7,0
  Gewicht77,2 kg
   

  Alweer ff geleden maar ja, ik heb vakantie en ben dan pas echt druk! We zijn een speelzolder voor de kids aan het maken. Herdoor hebben we geen speelgoed meer in de woonkamer. Ik hoop dat het dan wat netter blijft ;-) Tevens heb ik 2 opdrachten gehad afgelopen week en komende week weer 2. Ja de zaken gaan goed.

  Op sportief vlak gaat het ook goed. Ik geef nu 3 uur in de week spinningles, dinsdagavond (ja strax dus weer) woensdagavond en op zondagmorgen (vakantievervanging). Dat beperkt ook een beetje in de vakantieplannen en ja .. het weer natuurlijk ook. Daarnaast maak ik meer kilometers op de fiets buiten. Mijn auto is nog steeds (al 3,5 week) stuk en dus moet ik veel fietsen, ja ook met dit weer.

  Voor het komend seizoen heb ik me weer ingeschreven voor de Vacansoleil4challenge, dat is een hele leuke, goedverzorgd wielerevent van 6 mooie tochten in het land. Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Rotterdam, Scheveningen en Zandvoort zijn de startplaatsen. Je kan verschillende afstanden...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 27-6-2011
   8,0
  Gewicht78,2 kg
   

  Allemaal ontzettend bedankt voor de lieve woorden en de vele complimenten. Nu ruim 2 weken na de Alpe gaat het hartstikke goed met mij. De verwerking gaat goed en ik voel me weer hartstikke lekker in m’n vel. Heb sinds 2 weken ook een sportstop gehad en dat is wel te merken op de weegschaal, zelfde eten en niet sporten is niet zo’n goeie combi. Dus ik ben maar weer wat gaan doen en heb een nieuwe uitdaging gevonden. Eigenlijk 2: Urban Gym en Rope Skipping. Het klinkt al heel hip en flitsend en dat is het ook wel!

  Urban Gym: dit is gewoon leuk en makkelijk te doen voor iedereen. Dit is gewoon buiten rennen, springen etc. Hierbij maak je bijvoorbeeld gebruik van een stoeprand om te steppen, een bankje om je op te drukken (biceps en triceps) etc. Leuk, goedkoop, makkelijk en altijd te doen. Ja, zelfs als het regent is het nog leuk (vind ik).

  Rope Skipping: Dit is eigenlijk gewoon touwtje springen. Maar dan heel snel en op muziek en allerlei verschillende oefeningen, ik ben het meze...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Miranda een beloning
  • Elianne 5 juli 2011 - 17:00:

   Zo héé jij hebt echt dat trapje naar boven weer gevonden, ik heb je toch gezegd dat dat er altijd zal staan, alleen je moet het zien te vinden. En dat heb je duidelijk gevonden, prachtig. Tsjonge wat een plannen heb je zeg,het klinkt erg leuk maar ik hou het nog even bij het fietsen. En wat je wilt doen, alles blijft een uitdaging. Succes met de volgende.

  • Attje 28 juni 2011 - 7:53:

   Heerlijk dat het nu weer beter met je gaat. Verwerken kost nu eenmaal tijd en energie. Die nieuwe sporten die je nu doet klinken inderdaad erg hip. Voor mij niet te doen omdat ik moeite heb met lopen dus hou ik het maar bij fietsen.

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Elske
 • Martha
 • Amelie
 • Gerda
 • Marisca
 • Annemarie
 • Lisanne
 • Chantal
 • ElisabethB
 • Jacqueline
 • Karin
 • Marianne
 • ingrid
 • Jodelieh
 • Danielle
 • sandra
 • anna
 • Ingeborg
 • Bianca
 • loes
 • Marianne
 • Inger
 • Tineke
 • Cindy
 • Agnes
 • Ellen
 • Raisa
 • Eva
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?