Vetophopingen verminderen

Vetophopingen verminderen

Vervelende vetophopingen zijn vaak erg hardnekkig, hoeveel je ook sport en hoe gezond je ook leeft. De schoonheidsspecialist heeft wel een oplossing.

Een mooi, slank figuur is de wens van velen. Dat dit een zekere levensstijl vereist, zal de meeste mensen bekend zijn. Gezond eten, 3 tot 4 keer per week sporten, voldoende water drinken. Toch kan het zijn dat ondanks een gezonde levensstijl er vervelende vetophopingen blijven die je maar niet kwijt lijkt te raken, hoeveel je ook sport. De schoonheidsspecialiste heeft hier een oplossing voor, met Accent.

Als mensen gaan lijnen, vallen ze vaak in totaliteit af, terwijl op bepaalde plaatsen het vet blijft zitten. Die plaatselijke vetophopingen, bijvoorbeeld op de rug, aan de zijkanten onder de oksels en op de heupen, zullen niet verdwijnen met sporten. Ze moeten plaatselijk behandeld worden om er definitief vanaf te komen. De Accent-methode is hiervoor bij uitstek geschikt. Accent werkt met medische radiogolven die – totaal veilig – het weefsel onderhuids verwarmen. Door de warmteontwikkeling in de huid smelten de vetcellen. Accent is daardoor bij uitstek geschikt om plaatselijke vetophopingen te verminderen.

Daarnaast zorgt de methode voor versteviging van de huid, waardoor het silhouet zal verbeteren. Gemiddeld zijn zo’n zes à acht behandelingen nodig voor de beschreven vetophopingen en daarbij is het noodzakelijk dat minimaal 2 liter water per dag te drinken. Dit is nodig om de afvalstoffen goed af te kunnen voeren. Om het effect van de behandeling duidelijk zichtbaar te maken, worden voor- en nafoto’s genomen van de behandelde gebieden.

Trefwoorden van dit artikel: huid, vet, heupen, oksels, lijnen, afvalstoffen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik ben het helemaal eens met Inge! Mooi gezegd:-)

Sara, 21 maart 2011

Ik denk dat we met elkaar niet zo moeilijk moeten doen. Wees gelukkig en accepteer jezelf. Gezondheid zit niet alleen van buiten maar ook van binnen en al zeker ook tussen je oren. Laat die niet naar een ander hangen. Dus als het niet al te erg is, nooit aan beginnen. Wees trots op jezelf en laat dat maar aan iedereen zien. We hoeven geen barbie te zijn om een mooie vrouw te zijn! Een vrouw kan heel mooi zijn in al haar rondingen.

Inge de Munter, 20 maart 2011

Hallo, ik kan me geen enkele methode voorstellne die afdoende is. Ik sport elke week, fiets en loop veel en eet al jaren erg gezond en toch gan de vetrolletjes er niet af. Ik ben 54 en ga voor een gezond gevoel en kijk maar niet meer teveel op de weegschaal. Daar word ik vrolijker van

zomer, 19 maart 2011

Ik heb een te hoog cholesterol, en een te hoog vetgehalte, ondanks dat ik weinig vet gebruik. Ik ben 1.72 m en 67 kg. Welk orgaan veroorzaakt dit vet gehalte en wat kan ik er aan doen. Alvast bedankt.

dinie, 19 maart 2011

Klinkt allemaal leuk, als zo'n behandeling succes heeft, geeft dit ook de garantie dat het vet niet meer terug komt of op andere plaatsen gaat zitten?

Willem, 19 maart 2011

Ben 56 jaar,bij mij zit het vet met name rond de buik. Ga wekelijks zwemmen,fiets dagelijks beweging dus genoeg.maar krijg het vet erniet af.Heb jaren last gehad van de overgang zal er ook wel mee te maken hebben?? maar hoe kom ik van dat vet af... Weet u raad??? Met vriendelijk groet Arna den Otter

Arna, 18 maart 2011

Er is een andere manier om een strakker lichaam te krijgen dan via Accent en/of sportschool. Ik heb ervaring en hele goede ervaring met Bailine. Ik heb inmiddels (ben 49 jaar) een prachtig figuur met een taille. Ga eerst voor een proefbehandeling (gratis). Ik woon in Den Haag en ga altijd naar Margriet. Zij heeft een Bailine studio in (oud) Rijswijk en in de Frederikstraat in Den Haag. Dames, succes verzekerd.

Jackie, 18 maart 2011

waar kan je deze behandelijng laten doen en wat zijn de kosten??? ik woon in het westen van het land

monique, 18 maart 2011

Heb even gekeken, pak 'm beet zo'n 150 euro per behandeling. Tel uit je winst!

Hetty, 18 maart 2011

Klinkt allemaal heel mooi en goed. Als man en frequent sportend heb ik echter ook "last" van die vetophopingen. Heeft ook met leeftijd te maken denk ik zo. Die behandelingen, 6-8 keer, hoe lang duren die (periode en tijd) en wat kost dat dan allemaal ?? Met vriendelijke groet, Arie

Arie, 18 maart 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?