Lichte donshaartjes ook te verwijderen

Lichte donshaartjes ook te verwijderen

Natuurlijk vallen donkere haartjes op kaak en bovenlip erg op, maar ook vrouwen met lichte haartjes kunnen gebukt gaan onder schaamte voor hun gezichtsbeharing. Er is nu een oplossing.

Ongewenste haartjes kunnen op veel plekken van het lichaam voorkomen, maar het gezicht is waarschijnlijk de meest storende. Lang was er geen definitieve ontharingsoplossing voor lichte haartjes, maar sinds een paar jaar gelukkig wel. Ik vertel je graag meer.

Lichte haartjes – blond, rood of grijs – in het gezicht kunnen net als donkere haartjes storend zijn. Om af te komen van lichte haartjes op kaken, bovenlip of een andere plek in het gezicht of op het lichaam, is er de Harmony SHR-methode. Deze vrij nieuwe methode is uniek in de Benelux en geschikt om blonde, rode en grijze haartjes definitief te verwijderen. Voorheen konden alleen donkere haartjes definitief verwijderd worden omdat de klassieke systemen werken op het pigment in het haar. Harmony SHR werkt op de eiwitten in het haar; omdat eiwitten in elke kleur haar aanwezig zijn én de methode geen effect heeft op de huid, kan elke haarkleur en huidtype behandeld worden.

Gemiddeld zijn voor ontharing van het gezicht zo’n 4 tot 6 behandelingen nodig, dit is nog wel afhankelijk van de haardikte en de hoeveelheid haargroei. Ook donshaartjes kunnen overigens met deze methode moeiteloos worden verwijderd, ze vereisen bovendien minder behandelingen dan ‘gewoon’ haar. Met Harmony SHR verdwijnen de haartjes permanent en de behandelingen zijn (nagenoeg) pijnloos.

 

Trefwoorden van dit artikel: huid, gezicht, ontharen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Waar kun je blonde donshaar defensief verwijderen met de DHL METHODE

diana van der velden , 03 juni 2015

Inf. betreft donshaar in gelaat

Marjo, 04 juni 2014
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?