Pak putjes aan

Pak putjes aan

Putjes in je benen en putjes in je billen. Cellulitis. Veel vrouwen hebben er last van en vinden het ontzettend lelijk. Het is een misverstand dat je cellulitis krijgt als je te dik bent. Het heeft niets met je gewicht of postuur te maken, maar alles met erfelijkheid en bepaalde vrouwelijke hormonen. Gelukkig is er sinds kort wat aan te doen!

Afvallen, anders eten, sporten, spieroefeningen: het helpt allemaal een beetje, maar niet echt in de strijd tegen cellulitis. Je hebt het of je hebt het niet. En er zijn eigenlijk nog steeds niet echt methodes om cellulitis blijvend te verminderen, wat alle crèmes en lotions ook claimen. De putjes zijn niet alleen lelijk, cellulitis zorgt ook vaak voor een koud gevoel in de benen.

Sinds kort is er een behandeling die de putjes in ieder geval tijdelijk uit je benen en billen haalt. Als je dat goed onderhoudt, ga je met deze methode redelijk putloos door het leven. Endermologie heet het, of lipomassage.

Dat is een bindweefselmassage met als doel cellulitis en vetophopingen te verminderen. Tijdens de behandeling draag je een speciaal pantypakje. De specialiste bewerkt de huid met een handstuk dat over het te behandelen gebied zuigt en rolt. Het is een bewezen veilige en pijnloze behandeling die lijkt op een stevige massage.

Endermologie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, de bloedsomloop en de lymfatische drainage. Het vezelweefsel wordt wakker geschud waardoor kuiltjes en cellulitis worden geminimaliseerd. Rond de vierde of vijfde sessie ga je echt resultaat zien. Om dat resultaat vast te houden is het raadzaam na het behandeltraject – zo’n veertien behandelingen in totaal – één keer per maand een onderhoudsbehandeling te doen.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, cellulitis, endermologie
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Deze behandeling heeft verschillende namen waaronder bindweefselmassage. Hierbij wordt het bindweefsel stevig gemasseerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

marielle van de vaart, 17 november 2014

Hoe heet deze behandeling ?

Fenne, 27 augustus 2014
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?