Vetjes verwijderen

Vetjes verwijderen

Veel vrouwen die eindelijk hun doel hebben bereikt en flink zijn afgevallen, merken dat ze niet die strakke buik, billen of benen hebben gekregen waar ze op gehoopt hadden. Ze hebben last van vetophopingen: love handles rond de taille of zadeltassen op de bovenbenen bijvoorbeeld. Ontzettend frustrerend, als je zo je best hebt gedaan om gewicht kwijt te raken. Gelukkig is er wat aan die vetophopingen te doen.

Het komt veel voor dat vrouwen die flink zijn afgevallen op sommige plekken toch last houden van vetophopingen. Dat vet is zo hardnekkig dat je het met diëten of sporten nauwelijks weg krijgt. De schoonheidsspecialiste heeft er wél een methode voor: Accent. Daarmee kan plaatselijk vet verwijderd worden. Niet alleen op de benen, buik en billen, maar ook op het gezicht. Want ook daar kun je last hebben van vetophopingen, denk aan onderkinnen of hamsterwangen.

Allereerst kijkt de schoonheidsspecialiste of het wel echt om een vetophoping gaat. Het kan ook verslapte huid zijn. De kwaliteit en kwantiteit van de huid wordt bestudeerd en daarbij wordt ook rekening gehouden met de leeftijd en het gebruik van medicatie.

Het is belangrijk om zo’n goede analyse te maken omdat je er alleen zo achter kunt komen of en hoe goed iemand te behandelen is. Als eenmaal is vastgesteld dat er inderdaad vetophopingen zitten, dan kunnen die met Accent verwijderd worden. Accent pakt ook meteen cellulitis aan; twee vliegen in één klap dus.

Accent werkt met medische radiogolven die de vetcellen als het ware wegsmelten. De behandeling beperkt zich daarom tot de gebieden waar het probleem aanwezig is. In combinatie met het drinken van twee liter water per dag wordt het vet zo effectief afgevoerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos. De vetophopingen verdwijnen na gemiddeld zes tot acht behandelingen, die plaatsvinden om de twee weken. Om het effect te evalueren, worden er voor- en nafoto’s gemaakt.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, cellulitis, vet
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik heb dit gedaan, op mijn bovenbenen was resultaat te zien en de pijnlijke ophopingen waren weg, en mijn benen "glad". Op mijn buik was het resultaat minimaal en zal bij mij alleen een operatie helpen. Ik had een aanbieding, 1 zone + 1 zone gratis voor ik geloof 50 euro

Lotte, 02 november 2013

Wat kost een behandeling als je plaatselijk bv. heup en buik wilt laten doen en hoeveel behandelingen heb je nodig

Jo, 13 oktober 2011

Ik heb altijd gehoord, dat je vet niet plaatselijk kan laten verdwijnen. Is dit onderzocht voordat het op deze website is gezet?

Lilian, 13 oktober 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?