Rusteloze benen

Rusteloze benen

Heb je last van onrustige, bewegende benen als je lekker op de bank zit of ’s avonds in bed ligt? Kun je er soms niet van slapen? Dan kan het best zijn dat je ‘restless legs’ hebt, rusteloze benen. Dat is niet zomaar een kwaaltje, het is een serieuze aandoening. En gelukkig is er ook wat aan te doen.

Rusteloze benen zijn vaak het gevolg van een doorbloedingsprobleem en het is dus zaak de doorbloeding in de benen zo optimaal mogelijk te krijgen en houden. Dat betekent dat je beter geen strakke (panty)kousen kunt dragen en ook het beste de benen niet te veel kruist. Probeer bovendien niet te lang in één houding of op één plaats te staan.

Een behandeling die kan helpen bij rusteloze benen is endermologie/lipomassage. Deze methode is er op gericht cellulitis – een veelal erfelijke of hormoonbepaalde aandoening waarbij opeengehoopte cellen zorgen voor een ‘wolkig’ aanzicht – aan te pakken en door dit te doen verbetert de doorbloeding van het hele lichaam.

Endermologie/lipomassage is een diepliggende bindweefselmassage die de functies van het weefsel verbetert: naast een betere doorbloeding worden afvalstoffen beter afgevoerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos, eerder ontspannend, en een sessie duurt ongeveer drie kwartier.

Gemiddeld zijn zo’n tien behandelingen nodig, die een tot twee keer per week kunnen plaatsvinden.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, endermologie, cellulitis, lipomassage
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

waar kan ik die trilsokken kopen?

c.haan, 13 oktober 2015

Er zijn nu ook tril sokken tegen bewegende been klachten met dubbelle werking. www.stringenergy.com

Marcel, 21 mei 2015

Weer een nacht slecht geslapen? Weet dan dat het probleem zonder gebruik van medicijnen binnen 20 minuten opgelost had kunnen zijn. www.stringenergy.com

Marcella, 23 juli 2014

Heeft u last van trekkende benen in bed ‘RLS klachten’ of kunt u ook zo slecht slapen? Kijk op www.stringenergy.com voor de instant werkende oplossing.

marcella, 06 juli 2013

Persbericht OPLOSSING GEVONDEN TEGEN BEWEGENDE BENEN! Restless Legs Syndrome is een klacht waardoor trekkende benen ontstaan. De klachten worden ook wel RLS klachten genoemd. Deze klachten waartegen nog geen gerichte medicijnen zijn gevonden houden dagelijks wereldwijd miljoenen mensen uit hun slaap. Restless legs-syndroom (RLS) het ziektebeeld dat letterlijk vertaald, rusteloze benen betekent, is ook wel bekend onder de naam Wittmaack–Ekbom syndroom. Het gaat om vervelende gevoelens in de benen, die vooral 's avonds optreden, net voor het slapen gaan. RLS komt voor bij ongeveer 8 á 10% van de wereldwijde bevolking en de klachten nemen meestal toe naarmate we ouder worden. Maar nu is er door twee bedrijven die zijn gaan samenwerken een oplossing gevonden. ‘Trilsokken! Sokken van katoen waarvan de vezel moleculair zodanig is gewijzigd dat de extra toegevoegde trilling een instant kalmerende werking op de benen heeft. Een geweldige en verbazende oplossing waarbij geen batterij, magneet en- of stroomdraad te pas komt. Trillingen het medicijn van de toekomst! Ook in de hedendaagse medische wetenschap maken we dankbaar gebruik van trillingen, denkt u daarbij maar eens aan het gebruikt van een EEG of een ECG, waarbij we met trillingen de trillingen van de organen meten om ziektes op te sporen. Maar ook in het dagelijks leven en het huishouden maken we gebruik van trillingen onder andere door gebruik te maken van de telefoon of de magnetron. Ook RLS sokken verkopen? Stringenergy.com Grotmolen 12 1703 TA Heerhugowaard Holland Telefoon 072.8888998

H.Kastermans, 18 juni 2013

wordt dit vergoed door de zorgverzekering? ben aangesloten bij de IZA

klijs, 09 december 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?