Van koude voeten af

Van koude voeten af

Heb je vaak een vermoeid gevoel in je benen, ook als je niet veel gedaan hebt? Heb je last van koude voeten? Het kan zijn dat dat veroorzaakt wordt door cellulitis. En gelukkig is daar wat aan te doen.

De kans is groot dat vermoeide benen en koude voeten samenhangen met cellulitis. De oplossing daarvoor is een behandeling bij de schoonheidsspecialiste: Endermologie/Lipomassage. Dit is een behandelmethode die de bloedsomloop aan de oppervlakte van de huid stimuleert en bovendien het weefsel draineert waardoor een beter doorbloeding ontstaat.

Het gevolg is dat je benen minder moe zullen aanvoelen en ook de temperatuur in je voeten zal stijgen. Een bijkomend voordeel is dat door Endermologie/Lipomassage de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd waardoor hardnekkige vetophopingen en cellulitis verminderen.

De behandeling is pijnloos en zelfs ontspannend, het lijkt op een stevige massage. Tijdens de eerste behandeling vindt al vetafbraak plaats en verbetert de doorbloeding voelbaar. Na een à twee kuren is al echt te merken dat resultaat is geboekt en dat de klachten afgenomen zijn.

Het is belangrijk om gedurende en na de behandelingen minimaal anderhalve liter water zonder koolzuur per dag te drinken. Je kunt eenvoudig via internet een plek zoeken bij jou in de buurt waar je deze behandeling kunt laten doen door ‘Endermologie’ en je woonplaats in te tikken bij Google.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, cellulitis, endermologie, lipomassage
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?