Weg met buikvet

Weg met buikvet

Ben je een appel, dus heb je een buikje? Dan is het goed om eens te kijken of je daar wat aan kunt doen. Vet op je buik is namelijk behoorlijk ongezond: je loopt meer risico op hart- en vaatziekten en diabetes dan mensen die dat niet hebben.

Met dikkere benen en heupen en een platte buik ben je een peer. Peer of appel, dat is genetisch bepaald. Daar kun je zelf weinig aan veranderen. Helaas voor appels: vet op je buik is ongezonder dan vet op je heupen. Maar je kunt er wel wat aan doen.

Het is in de eerste plaats belangrijk om een levensstijl te hanteren waarin een gezond eet- en drinkpatroon en voldoende lichaamsbeweging een prominente plaats hebben. Als je dit al doet maar je buikje desondanks niet kwijtraakt – zoals heel veel mensen overigens, je staat niet alleen met je probleem – dan kan dat zeer frustrerend zijn.

Om je buikje toch kwijt te raken, kun je behandelingen bij de schoonheidsspecialiste overwegen. De Accent-methode is bijvoorbeeld geschikt voor het verwijderen van buikvet. Daarvoor is het belangrijk eerst vast te stellen of jouw buikje in aanmerking komt.

Dat kunt je eenvoudig zelf doen met een ‘prik’-test: prik met je wijsvinger in je buik. Kun je je buik niet zo ver indrukken en voelt het hard aan, dan is het hoogstwaarschijnlijk geen vet maar je maag-/buikwand en organen die naar voren drukken. Is dit het geval dan kan de schoonheidsspecialiste helaas niets voor u doen. Prik je en voelt je buik zacht aan, als een spons, dan is het hoogstwaarschijnlijk vet en zijn behandelingen met Accent een goede optie.

Accent verbetert de accenten van het lichaam zoals bijvoorbeeld de taille. De behandelingen zijn puur plaatselijk. De methode werkt met medische radiogolven waardoor de vetcel breekt en, mede door het drinken van twee liter water per dag, wordt afgevoerd. Gemiddeld zijn zes tot acht behandelingen nodig en het is wellicht fijn om te weten dat de huid met Accent ook strakker wordt.

Na de laatste behandeling werkt Accent nog zo’n vier maanden door. Er worden voor- en nafoto’s gemaakt zodat je het verschil kunt zien; een goede intake is zeer belangrijk. Accent kan ook worden ingezet op andere plekken van het lichaam zoals bovenbenen (zadeltassen), bovenarmen (vleermuisarmen) en bij mannen (love handles etc.).

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, overgewicht
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik heb voor veel geld de Accent behandeling gedaan,ruim 4 jaar geleden.Weggegooid geld.Ik raad het dan ook niemand aan. Ik wil niet met naam bij de reacties staan.

T.Verwegen, 01 maart 2012

Heuh ?? dit is toch gewoon aanbevelen van een behandeling ?? zag ook al dikke reclame van dit bedrijf onderin staan helaas jammer maar helaas ik ben afslankcoach en we hebben echt niet deze dure methodes nodig ga lijnen met een coach ga sporten en wedden dat die buik gaat verdwijnen ? zonder dure behandelingen

Denise, 29 december 2011

Ik vraag me af of je daar nou ook echt gezonder van wordt. Ik heb eens gelezen over een studie waar bij twee groepen cholesterol werd gemeten. De ene groep had liposuctie gehad, de andere een dieet om af te vallen. Voor het cholesterolgehalte was de tweede groep er op vooruit gegaan (= lager cholestorol), de eerste niet.

Stan Annegarn , 29 december 2011

Hoezo nieuws...dit is gewoon reclame!

kadie sannoh, 13 december 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?