Weg met wallen

Weg met wallen

Een tijdje geleden was er op deze plek een stukje te lezen over donkere kringen onder je ogen en wat je daaraan kunt doen. Nu zijn er natuurlijk meer problemen rondom je ogen, zoals bijvoorbeeld wallen. Dat is heel wat anders dan donkere kringen. Wat kun je daaraan doen?

Ria Hartjes reageerde op het stukje over donkere kringen onder de ogen. Ze heeft sinds kort verdikkingen onder haar ogen en vraag zich af of ze daar iets tegen kan doen.

Allereerst is het belangrijk te achterhalen waardoor de wallen zijn ontstaan: is het vet of is het vocht? Wallen onder de ogen komen veel voor en bestaan vaak uit een teveel aan vocht of uit vet.

Zijn de wallen de ene keer groter dan de andere keer? Dan is het waarschijnlijk vocht dat zich ophoopt onder je ogen. Ook belangrijk is om te weten of je moeite hebt met vochtafvoer, zoals bij suikerziekte of als je plastabletten slikt.

Heb je altijd wallen en zijn deze even groot? Dan heb je te maken met opgehoopt vet. Dat is werk voor een plastisch chirurg.

Met het verwijderen van donkere kringen onder je ogen en wallen door vocht kan een schoonheidsspecialist je helpen. De behandeling die daarvoor gebruikt wordt heet lymfedrainage. Dat is een pijnloze behandeling, die manueel of met apparatuur kan plaatsvinden, zoals met de Beautytec Sim.

Met de Beautytec Sim wordt met behulp van geluidsgolven een op de huid afgestemd product ingemasseerd. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en de wallen zullen verminderen.

Bij de manuele vorm leer je hoe thuis een geschikte oogcrème kunt gebruiken in combinatie met een bepaalde lymfegreep, waarbij je de wallen zelf weg masseert.

In beide gevallen gaat het om een behandeling in kuurverband.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, ogen, wallen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Goedemorgen ik heb u artikel gelezen over wallen onder de ogen (wie heeft ze niet)gebruik al jaren sperti balsem .n likje erop 5 minuuntjes daarna verwijderen met een watje en weg zijn je wallen goedkoop en makkelijk . Sperti is eigenlijk bedoeld voor aambeien maar het helpt ook bij wallen m.v.g. Tinie

tinie van tilborg, 02 maart 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?