Het doel van Leontien:

Lekker in shape blijven en de meiden van onze wielerploeg coachen

Gestart met mijn doel: 15-3-2011

Mijn vorige doel, het lopen van de marathon in Rotterdam, bleek helaas niet haalbaar. Het verlies van mijn dierbare vriend Ricardo heeft er enorm ingehakt en een marathon zou te veel van me vragen.
Momenteel zit ik gelukkig weer lekker in mijn vel en mijn nieuwe doel is dit zo te houden. Daarnaast wil ik de meiden van de wielerploeg zo goed mogelijk blijven begeleiden voor een topresultaat!

Leontien heeft haar doel behaald op 3-1-2012!
Gefeliciteerd met het behalen van je doel!
 
 

Dagboek

 • 15-11-2011
   8,0
   

  Het eerste trainingsweekend met de meiden van onze wielerploeg zit er weer op en ik kijk met een tevreden gevoel terug op afgelopen weekend. Want de sfeer zat er goed in en dat is een mooie basis voor de voorbereidingen op de start van het nieuwe seizoen! Met 4 nieuwe (buitenlandse) gezichten binnen ons team gaan we er natuurlijk alles aan doen om er een topseizoen van te maken. De vrouwen wegploeg van AA Drink/Leontien.nl in 2012 bestaat nu uit: Chantal Blaak, Lucinda Brand, Shelley Olds (VS), Madelene Olsson (Zwe), Isabelle Söderberg (Zwe), Marijn de Vries, Marieke van Wanroij en Kirsten Wild.
  En naast het trainen was er natuurlijk ook tijd voor de nodige ontspanning. Dit deden we zaterdagavond in de vorm van een zgn. Moordspel (zie foto). Wat hebben we gelachen, vooral omdat het - om het ook voor onze buitenlandse dames leuk te houden - in het Engels moest. Nu weten de meeste mensen wel dat Engels nou niet mijn sterkste punt is, dus ik geloof dat iedereen de meeste lol had om hoe...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Alex geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Anita en Jeroen geven Leontien een beloning
  • Gerti 22 november 2011 - 8:25:

   ondanks dat ik je een kanjer vind en je overal in bewonder hoe je er toch steeds weer bovenop komt moet ik eigenlijk de andere mensen een hart onder de riem steken maar wil jou toch een keer echt mee maken in enn leontien s ridedus ga kijken of ik mij in kan schrijven heel veel groetjes van Gerti

   
 • 10-11-2011
   8,0
   

  We zijn weer thuis! Na nog een paar heerlijke dagen shoppen is het natuurlijk ook weer heerlijk om thuis te zijn bij Michael en Indy. Ben toch wel erg trots dat ik de marathon heb kunnen uitlopen afgelopen zondag, ondanks het feit dat ik me die dag echt niet goed voelde. En de dagen erna hebben we gebruikt om alle mooie winkels van NY een bezoekje te brengen, dus heb nu wel het gevoel dat ik een dubbele marathon heb gelopen....Dit alles heeft wel veel van mijn lichaam gevergd, dus probeer nu rustig aan mijn dagelijkse portie beweging weer op te pakken. Vandaag doe ik dat door even op de Powerpike te trainen en morgenochtend vroeg ga ik de eerste looptraining doen met Chantal Blaak. De meiden van onze wielerploeg vertrekken morgen trouwens naar Noord-Holland voor het eerste trainingsweekend. Zelf sluit ik zaterdag dan aan en neem ik samen met onze nieuwe inspanningsfysioloog Ingrid Paul de resultaten van de eerste trainingstesten door. Zondag fiets ik dan zelf mee en kunnen we zien hoe ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 7-11-2011
   9,0
   

  Heb het gehaald! Met een tijd van 4.02:52 kan ik tevreden terugkijken op de marathon van NY. Hartstikke trots op ons hele team omdat we m allemaal hebben uitgelopen. Helemaal top! Maar eerlijk is eerlijk; wat was het zwaar....Zelfs de zwaarste marathon die ik ooit heb gelopen. Kreeg al vrij snel last van mijn maag en dat hakte er behoorlijk in (volgende keer neem ik mijn eigen sportdrank wel mee haha). Nu hebben we nog even een paar dagen om bij te komen en natuurlijk om te shoppen! We hebben het verdiend :-)
  Allemaal bedankt voor de lieve mailtjes, berichtjes en smsjes en tot in NL!

  PS: deze foto is genomen toen we net waren aangekomen in NY afgelopen donderdag

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje, Marja , Anja, Dorien en andrea van der Linden geven Leontien een beloning
  • Chris 9 november 2011 - 4:27:

   Fantastisch, goed gedaan!!!

  • Aafje 7 november 2011 - 14:58:

   jeontien gefeliciteerd met deze prestatie weer super hoor,dat je het weer geflikt hebt.

  • marjolein 7 november 2011 - 12:24:

   Wauw, geweldig voor jullie allemaal! een motivatie voor anderen (zeker ook voor mij) om hun doel na te streven.
   gefeliciteerd!

  8 reacties  
 • 27-10-2011
   8,0
   

  Het gaat nu echt opschieten.....Vandaag over een week vertrek ik naar NY en ik begin het nu toch wel heel spannend te vinden allemaal. Maar natuurlijk heb ik er ook waanzinnig veel zin in! De laatste dagen doe ik het redelijk rustig aan met trainen want ik merk aan mijn lichaam dat het ook echt rust nodig heeft. En als ik iets heb geleerd de laatste jaren is dat naar mijn lichaam luisteren enorm belangrijk is. Bovendien is deze compensatieperiode voor alle lopers heel belangrijk de laatste periode voor een marathon. Dus ik train door korte stukjes te lopen en nu vooral op snelheid te richten. Maar ik voel me verder goed en we gaan er een geweldige tijd van maken daar! Wel weet ik zeker dat ik mijn lieve kleine meisje en Michael enorm ga missen want zij blijven saampjes thuis. Maar met die twee samen gaat dat helemaal goed komen en ik kan nu al warm worden bij de gedachte om dat koppie van mijn kleine meisje te zien als ik op Schiphol aankom op 9 november. En natuurlijk ga ik lekker sho...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Alex geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Cannondale 6 november 2011 - 23:28:

   En? Hoe is het gegaan?

  • Anita 29 oktober 2011 - 1:35:

   Veel succes!!!!!

  • Cannondale 27 oktober 2011 - 11:11:

   Wat een leuke spanning. Ondanks dat je je gezinnetje tijdelijk zult missen, moet je vooral wel genieten daar in New York. Veel succes!

   
 • 10-10-2011
   7,5
   

  Lieve allemaal,

  Inmiddels is het alweer een tijd geleden dat ik een update heb geschreven, dus werd het hoog tijd jullie te laten weten hoe het gaat.
  Aan mijn doel heb ik inmiddels wat toegevoegd want over een paar weken is het al zover en ga ik de marathon van New York lopen!
  Momenteel zit ik volop in de voorbereidingen en ik moet bekennen; het valt niet mee. De combinatie werk, kind en de trainingen voor de marathon zijn best zwaar, maar het eind is in zicht en ik weet waar ik het voor doe. De laatste week van de zware trainingen is ingegaan en wat voor iedereen geldt, geldt ook voor mij want de laatste loodjes wegen echt het zwaarst.
  De trainingen wissel ik nog steeds af door looptrainingen en de Powerbike wat voor mij echt prima werkt. Gisteren heb ik de halve marathon in Eindhoven gelopen, maar helemaal lekker ging het niet omdat ik last had van een klein buikgriepje. Volgende week zondag staat de laatste duurloop van 35 kilometer op het programma en eerlijk gezegd zie ik...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Alex, jolanda, Dorien en Anita geven Leontien een steuntje in de rug
  • jolanda 15 oktober 2011 - 20:24:

   succes leontien
   je kan het

  • Dorien 10 oktober 2011 - 18:52:

   Hoi Leontien,
   Hou vol, je hebt al zoveel doorstaan dat dit jou zeker gaat lukken. Succes ermee!! Volgend jaar wil ik de Amstelgoldrace fietsen (fiets pas een paar maanden) dus moet ik er net als jou vol tegenaan en met jou programma is daar deze week het begin voor gemaakt. Thanks, dit dagboek werkt bij mij motiverend betreffende sporten enz.

   
 • 14-7-2011
   7,0
   

  Zomer in Nederland... Maar terwijl ik dit schrijf, komt de regen met bakken uit de lucht, waait het gigantisch en hoor ik op de radio allerlei weerswaarschuwingen....Voor niemand is dit leuk, maar ik moet nu vooral denken aan al die mensen die in Nederland op vakantie zijn en dan vooral op een camping. Het kan zo heerlijk zijn, maar dan moet het weer natuurlijk wel een beetje meewerken! Ik hoop zo dat het weer heel snel opknapt en iedereen lekker van zijn/haar welverdiende vakantie kan genieten!
  Zelf is het voor mij een goede reden om maar gewoon lekker binnen op de loopband en de Powerbike te trainen. Heb nog steeds het aantal kilometers niet opgeschroefd, maar dat gaat zeker gebeuren zodra mijn loopmaatje Caroline weer terug is van vakantie! We gaan flink aan de bak om straks in NY een voor onszelf mooie tijd neer te kunnen zetten.
  Even iets heel anders trouwens; ben afgelopen maandag bij Leco geweest voor een compleet nieuwe look en ik kan jullie vertellen dat ik er superblij me...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Kim en gerda geven Leontien een steuntje in de rug
  • Dieuwke en p.schonenberg geven Leontien een beloning
  • Chris 9 november 2011 - 4:26:

   Ziet er leuk uit, lekker sportief.

  • Miranda 12 augustus 2011 - 15:38:

   Gefeliciteerd met de overwinning van julllie "Blakie" in Erpe-mere!

  • Kim 25 juli 2011 - 8:12:

   optimism

   power
   love
   laughter

   hope
   strength
   future

   beautiful


   step by step
   closer to the sun

  7 reacties  
 • 4-7-2011
   7,0
   

  Wat vliegt de tijd toch voorbij! We zitten alweer in juli en in het midden van het land (waar ook wij onder vallen) is de zomervakantie begonnen. Een heerlijke periode waar iedereen toch altijd een stuk relaxter door het leven gaat lijkt wel. En dat is precies wat ik mezelf ook heb voorgenomen, want na een hele drukke periode is het nu de tijd om even wat rustiger aan te doen. Er staan wel zakelijke afspraken gepland, maar gelukkig blijft er genoeg tijd over om even bij te tanken. En natuurlijk gaat thuis de boel ook gewoon door, zeker nu Michael met de meiden van onze wielerploeg een paar weken in Italie verblijft en ons kleine meisje en ik hem best wel een beetje missen (en hij ons gelukkig ook ;-)). Deze week is ook nog eens een hele speciale week, want a.s. donderdag wordt onze Indy alweer 4 jaar! Wat een mijlpaal! Hoog tijd voor de basisschool (ze staat te popelen!), maar ze moet toch echt nog een paar weekjes wachten tot de zomervakantie voorbij is. Dus gaan we tot het zover is ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Dieuwke 21 juli 2011 - 6:46:

   Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  • Astrid 7 juli 2011 - 23:12:

   Van Harte Gefeliciteerd met de 4e verjaardag van Indy.
   Wat een grote meid alweer.
   Geniet ervan en tot in Den Bosch bij de ladies ride.
   brabantse groetjes Astrid.

  • Miran 7 juli 2011 - 16:06:

   Graag wil ik je even feliciteren met de 4e verjaardag van je kleine meisje! Gaat snel hé, na de vakantie mag ze naar school !! Succes ermee en geniet nog ff van d'r thuis!

   
 • 20-6-2011
   8,0
   

  Na een heerlijke vakantie (en inmiddels alweer een week aan het werk) is het hoog tijd voor een update! Want natuurlijk heb ik de afgelopen weken niet stil gezeten en heb ik ook tijdens onze vakantie in Spanje weer heerlijk kunnen trainen. Meestal liep ik samen met Michael (niet zo hard, maar wel gezellig ;-)) en deden we de ene dag een rondje van 10 kilometer en de andere dag een rondje van 14 kilometer. Alleen de laatste 5 dagen heb ik wat minder buiten gelopen, maar probeerde ik in ieder geval wel mijn kilometers op de loopband te doen. Vorige week zijn we weer thuis gekomen en heb ik eigenlijk nog te weinig buiten getraind. Dit komt doordat Indy het veel te gezellig vindt als mama lekker thuis is en op de loopband traint, maar eerlijk gezegd vind ik dat na 10 kilometer zo saai dat dat ook het maximaal aantal kilometers is wat ik daarop volhou. Dus het wordt hoog tijd dat ik mezelf weer motiveer naar buiten te gaan en daar meer kilometers te gaan maken! Want voor ik het weet is he...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Alex geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Dieuwke geeft Leontien een beloning
   
 • 30-5-2011
   7,0
   

  Na een geweldige Ladies Ride in Amsterdam train ik vandaag even lekker thuis op de loopband, ondanks het mooie weer. Maar omdat ik het afgelopen weekend al zo druk ben geweest, wil ik ook nog even thuis rommelen met Indy. En net als voor alle deelneemsters gisteren was het ook voor mij flink doortrappen met die harde wind, dus even rustig uitlopen op de band is wel heel fijn vandaag ;-)
  Voor een verslag van gisteren verwijs ik jullie graag naar http://www.leontien.nl/artikel/1465/leontien_ladies_ride/nieuws/jullie_zijn_in_een_woord_geweldig.aspx
  De foto's staan ook al online en zijn te vinden op www.wielerfoto.nl

  Hele fijne dag zonnige dag vandaag!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Tineke geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Henk de Pater 8 juni 2011 - 16:11:

   doe de groeten aan Beatrix;) en zeg dr dat vannagt lekker was

   
 • 16-5-2011
   8,0
   

  Het is alweer een tijdje geleden, dus de hoogste tijd voor een update. Ben namelijk weer volop in training voor de marathon van New York in november. Het begon toch weer flink te kriebelen en heb toen met mijn vriendinnetje Caroline afgesproken dat we deze marathon samen gaan lopen. We hebben er zoveel zin in en zijn inmiddels lekker in training. Gisteren heb ik samen met een andere vriendin de halve marathon in Leiden gelopen en het ging echt lekker. Geeft me een goed gevoel voor de komende periode!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Bianca, Annemarie, frans en Marja geven Leontien een steuntje in de rug
  • Vince, Linda, joyce, Petra, Astrid en margreet geven Leontien een beloning
  • Marlene 30 mei 2011 - 18:40:

   Dag lieve Leontien,
   Volgens mij was het eind April toen ik je tegenkwam tijdens je Ladies Ride promotie bij de C&A. Wat vond ik dat toch geweldig. Je hebt je al op zoveel manieren bewezen en doet dat nu nog steeds, door anderen positief te beinvloeden. Je bent een voorbeeld voor iedereen wat doorzettingsvermogen en enthousiasme betreft. Ik houd het zelf 'gewoon' bij tourfietsen in Central Park. Het liefst had ik hier met jou en je damesteam getraind. In ieder geval Leontien: Ga zo door! En succes met de marathon-voorbereidingen.

   Groetjes,
   Marlene

  • joyce 25 mei 2011 - 9:25:

   Hoi Leontien,

   Wat goed dat je het doet echt onwijs knap, ik zou dat kunnen voor mij echt te zwaar, ik vind hardlopen echt lekker maar een marathon is voor mij echt te zwaar, ik zag je weleens
   hardlopen , je bent echt heel goed bezig hoor Super,

   en groetjes joyce

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Jantien
 • lonneke
 • PUCK
 • cristel
 • Barrie007
 • milou
 • Marieke Tiekie
 • Esmée
 • Dieuwke
 • Evelien
 • Nietie
 • Esther
 • Jolanda
 • Ria
 • Manon
 • Marijke
 • Angelique
 • Monique
 • Boaike
 • Yvonne
 • Marita
 • Tijkje
 • Hans
 • Gabe
 • Jacqueline
 • mienfrans
 • Petra
 • Ria
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?