Met onze vriendengroep de marathon van Rotterdam lopen!

Gestart op: 16-11-2010

Begin november 2010 zouden Michael en ik de marathon van NY gaan lopen. Een leuke uitdaging waar we hard voor hebben getraind, maar door omstandigheden zijn we niet gegaan en hebben wij helaas ons doel niet bereikt. Nu gaan wij voor de volgende marathon op ons lijstje; die van Rotterdam in april 2011. Samen met onze vriendengroep gaan wij als AA DRINK bedrijventeam deze nieuwe uitdaging aan!

Leontien is gestopt met haar trainingslogboek op 15-3-2011!
Jammer, maar geef het niet op!
 
 

Dagboek

 • 10-3-2011
   6,5
   

  Eindelijk weer even tijd voor een berichtje tussen alle drukke werkzaamheden door! Want ben weer lekker van hot naar her aan het vliegen deze week, maar allemaal erg leuke dingen.
  Zo was ik afgelopen dinsdagochtend te gast bij Myrna Goossen in KoffieMAX waar ik o.a. heb verteld over het WK Baanwielrennen dat van 23 tm 27 maart a.s. plaatsvindt in Apeldoorn. En aangezien ik ambassadrice ben van dit WK vond ik het natuurlijk erg mooi om mijn verhaal daar te mogen doen. Was een hele gezellige ochtend daar in Hilversum en voor wie het heeft gemist; het is via deze link terug te kijken http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1073905-deel-2
  Gisteren moest ik naar Amsterdam voor een fotoshoot en vanmorgen was ik alweer vroeg op kantoor voor de voorbereidingen van weer een fotoshoot. Ik moest een paar meiden van mijn wielerploeg vanaf een elektrische fiets (voor mij een hele nieuwe ervaring haha) aanmoedigen. Hartstikke leuk, maar brrrr wat was het koud!!! Maar omdat het voor de nieuwe ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e, Marijke, Marja , Astrid, Miranda en Stien van Schouwen geven Leontien een steuntje in de rug
  • e geeft Leontien een beloning
  • e 30 september 2022 - 13:25:

   e

  • e 30 september 2022 - 13:25:

   e

   
 • 28-2-2011
   8,0
   

  Het was een leuk en spannend weekend; het wielerseizoen is weer van start gegaan en dat geeft natuurlijk de nodige kriebels. Na een maandenlange voorbereiding was het nu eindelijk zover en konden onze meiden laten zien waar ze zo hard voor hebben getraind afgelopen zaterdag tijdens de Omloop van het Nieuwsblad in Belgie. Zie voor een kort verslag dit leuke filmpje:
  http://www.youtube.com/watch?v=tUl4YiZbOqA&feature=player_embedded#at=16
  Eigenlijk ben ik best tevreden (een derde plaats voor Chantal Blaak is toch mooi), maar zie natuurlijk ook nog wel genoeg verbeterpuntjes. We blijven er hard aan werken!
  Door de drukte had ik weinig tijd om te trainen, maar omdat ik toch mijn rondje wilde lopen ben ik gewoon extra vroeg opgestaan. Dus om 6 uur uit de veren en even lekker een rondje gelopen.
  Gisteren hebben we lekker met een paar vrienden bij mij thuis getraind. Het leek wel een sportschool haha! Maar met dat vieze weer vonden we het wel even lekker om binnen te trainen. Was ook n...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e, Aafje en Alex geven Leontien een steuntje in de rug
  • e geeft Leontien een beloning
  • e 30 september 2022 - 13:26:

   e

  • e 30 september 2022 - 13:26:

   e

  • isabella de Raad 2 maart 2011 - 18:25:

   Ha Leontien, vandaag begonnen met de proeftraining traning with the stars. Bedankt voor je support op mijn ipod. Ik struikelde bijna over mijn eigen voeten, maar toch hoorde ik dat je trots op me was. Dat gaf mij weer extra energie. Als ik over een paar maanden 5 km haal, zal ik een gat in de lucht springen. Tijdens de marathon zal ik jouw vanaf de kant supporten. Succes met trainen, misschien zien we elkaar in de buurt van Nesselande (hoewel 6.00 uur ietsje te vroeg is voor mij).
   Isabella

   
 • 17-2-2011
   7,5
   

  Heb er de laatste dagen eens goed over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn doel misschien moet gaan bijstellen. Merk namelijk dat het verwerkingsproces na het verlies van mijn dierbare vriend Ricardo veel meer energie kost dan ik van te voren misschien had gedacht. Ik vind het nog steeds heerlijk om te bewegen en blijf dit ook zeker dagelijks doen, maar heb daarnaast nog voldoende energie nodig om andere dingen te doen die ik ook belangrijk en waardevol vind. En merk dat ik geleerd heb om goed naar mijn lichaam te luisteren en niet ten koste van alles mijn gevoel uit te schakelen om een bepaald doel te halen, want dan zou ik mezelf voorbij lopen. En dat is juist wat ik nu niet wil. Ik blijf daarom lekker bewegen en probeer het de komende tijd een plekje te geven en zo weer rustiger te worden.

  Gisteren heb ik samen met Lars weer eens heerlijk buiten gelopen en hebben we samen een rondje van 13 km gedaan. Super met dit lekker weer natuurlijk! Verder heb ik gisteren e...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • e, Petra, Francine, kevin, Alex, Marjolein, Annemieke vd Bleek en Anita Steenge geven Leontien een steuntje in de rug
  • e en Aafje geven Leontien een beloning
  • e 30 september 2022 - 13:27:

   e

  • Leontien 28 februari 2011 - 13:25:

   Beste Ed,

   Wat goed wat jullie gaan doen! Het liefste zou ik op alle aanvragen voor het goede doel ingaan, maar helaas is dat onmogelijk. Ben momenteel zelf erg druk met de Leontien.nl Foundation waarbij wij Pink Ribbon en projecten op het gebied van eetstoornissen ondersteunen. Helaas ontbreekt het me aan tijd en mogelijkheden jullie te helpen bij jullie doel. Heel veel succes toegewenst! Liefs Leontien

  • Ed Hendrix 28 februari 2011 - 9:02:

   Leontien, wij zijn met 125 lopers aan het trainen voor de NY Marathon 2011 voor Kika en kunnen hulp gebruiken van een BN er. Wil jij ons hiermee helpen? Lees mijn verhaal op http://www.runforkika.nl/NewYork/ParticipantsOverview.aspx?PageId=1012.

  5 reacties  
 • 7-2-2011
   8,0
   

  Had al veel eerder een berichtje willen plaatsen, maar ben de laatste weken weer zo druk dat het er niet eerder van is gekomen. Sorry daarvoor!
  Ben nu ook hard aan het trainen met de meiden van mijn wielerploeg waardoor ik weinig tijd heb voor een update. Maar nu toch even snel een kort berichtje hier. We zijn momenteel heel hard bezig met de voorbereidingen van het nieuwe wielerseizoen en het gaat echt lekker.
  Tussendoor probeer ik natuurlijk ook wel voldoende tijd vrij te maken om leuke dingen te doen met Indy want dat is natuurlijk ook hartstikke belangrijk. Over een paar maandjes wordt ze alweer 4 en dan moet ze naar de basisschool. Dus nu nemen we het er nog even van hoor. En Indy vindt het prachtig tussen al die meiden en komt aan aandacht zeker niets tekort haha.
  Ondanks de drukte ben ik natuurlijk ook blijven lopen, maar moet eerlijk zeggen dat ik dat straks na deze intensieve trainingsperiode met de meiden weer beter ga oppakken. En dan ook weer wat vaker met mijn loopmaa...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • joost, Astrid en Miranda geven Leontien een beloning
   
 • 17-1-2011
   7,5
   

  Lieve allemaal,

  En het is weer maandag! Wat vliegen die dagen toch voorbij he? Heb een paar geweldige dagen achter de rug, dus ik kan er weer helemaal tegenaan :-)

  Afgelopen donderdag was ik te gast tijdens de netwerkborrel van People's Business in het WTC en mocht ik als winnaar van vorig jaar de Rijnmond Business Influential Award uitreiken aan de winnaar van dit jaar. Een hele eer, vooral omdat ik winnaar Koert Beerman van de Rabobank een enorm warm hart toedraag. Hij is naast groot zakenman, vooral een warm en mooi 'mensen-mens' en heeft deze prijs dan ook dik verdiend!

  Vrijdag zijn we gezellig met een aantal vrienden bij Kaat Mossel gaan eten en de rest van het weekend stond in het teken van leuke dingen doen met onze Indy. Doordat we zo druk zijn geweest de laatste tijd, hadden we nog wat in te halen en dat hebben we dan ook flink gedaan. We zijn heerlijk naar het bos gegaan, hebben daar een pannenkoek gegeten en 's avonds mocht Indy mee uit eten met de grote mensen. Da...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Tonny, Jolanda en Alex geven Leontien een steuntje in de rug
  • Karin 4 februari 2011 - 23:54:

   Kom op kanjer jij kan alles aan

   
 • 13-1-2011
   6,0
   

  Zo, na een hele drukke periode weer even tijd voor een berichtje. De afgelopen week stond in het teken van de 6-daagse in Ahoy en wat was het weer geweldig! Genoten van mooie wedstrijden en veel (heel veel) gezelligheid. Dat is altijd zo speciaal aan de 6-daagse want hier vind je het allebei; sportiviteit en gezelligheid. En natuurlijk ben ik supertrots op de winnaars Kirsten Wild en het duo Danny Stam en Leon van Bon van onze eigen ploeg. Gefeliciteerd kanjers!

  Maar moet eerlijk bekennen dat deze dagen er ook wel behoorlijk ingehakt hebben op mijn conditionele gestel want de 6-daagse betekent ook lange dagen en pas heel laat naar bed. Heb wel iedere ochtend een uurtje getraind op de Powerbike en de loopband, maar heb de lange afstanden buiten even gelaten voor wat het is. Die probeer ik snel weer op te pakken als ik weer een beetje opgeladen ben van alle drukte!
  Vanavond mag ik een prijs uitreiken tijdens het netwerkevenement People’s Business in het WTC in Rotterdam en dan ben i...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Monique Vermeulen geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Aafje 14 januari 2011 - 12:46:

   leontien,het zal best weer even wennen zijn het buiten lopen maar het lijkt bij jou wel of het van zelf gaat en heel veel heb je de afgelopen maand wening gemist buiten, daar het te gevaarlijk (glad) was, dus met goede moed weer helemaal opnieuw beginnen dat geen is jou wel toevertrouwd,veel succrs.

   
 • 3-1-2011
   8,0
   

  Allereerst wil ik iedereen natuurlijk een heel gelukkig, gezond en sportief 2011 toewensen! Hoop dat jullie ook gezellige dagen hebben gehad? Heb zelf een geweldige Oud&Nieuw achter de rug met een huis vol vrienden en een karaokeset.....Erg gelachen!
  Maar goed, de feestdagen zijn weer voorbij en we gaan er weer flink tegenaan. Heb de laatste dagen steeds binnen een uurtje gelopen wat lekker ging. Maar nu de sneeuw weer weg is, hoop ik ook weer lekker buiten te gaan lopen. Mijn loopmaatje Caroline gaat het ook weer oppakken en heeft me gevraagd haar hierbij te helpen omdat zij de laatste maand niet meer getraind heeft. Komt helemaal goed en we gaan er weer lekker voor! De marathon is alweer in april, dus we moeten ff flink aan de bak nu.
  Deze week weer een druk weekje. Morgen heb ik de hele dag een fotoshoot, woensdag hebben wij de officiele presentatie van onze wielerploeg tijdens een borrel en donderdag begint de 6-daagse in Ahoy wat altijd weer een feestje is om naar toe te gaan. ...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Aafje en Alex geven Leontien een steuntje in de rug
  • Annemieke vd Bleek 4 januari 2011 - 20:29:

   Jij en je familie natuurlijk ook de allerbeste wensen voor 2011. Dat het maar een sportief en gezond jaar voor je mag zijn.

  • Miranda 3 januari 2011 - 14:18:

   Even een ideetje hoor (las net stuk over Zwolle). Waarom is LLR nooit op een koopzondag? Winkels open, meer publiek, achterblijvers kunnen shoppen !? Vraag ik me elk jaar weer af .. vooral in Den Bosch !?!? Dán hebben ondernemers er meer aan idd.

   
 • 23-12-2010
   7,5
   

  En dan is het alweer bijna Kerst....Jeetje, wat vliegt het voorbij! Zeker met al die sportgala's van de afgelopen weken besef je heel goed dat er alweer een jaar voorbij is, want daarin wordt natuurlijk altijd volop teruggeblikt. Dinsdag mocht ik een prijs uitreiken aan weer zo'n topper tijdens het sportgala van het RTV Rijnmond; sportvrouw van het jaar Yvonne van Vlerken. Yvonne, nogmaals gefeliciteerd en je hebt het dik verdiend!!
  Heel gezellig al die feestjes, maar natuurlijk wel gewoon s ochtends weer lekker getraind. Vanmorgen met Blakie binnen aan de slag gegaan en het ging weer lekker. En daarnaast moest er vandaag ook nog gewoon gewerkt worden. Had een fotoshoot en dat is altijd hard werken kan ik je vertellen. Visagie, haar, poseren, omkleden, weer poseren. Geloof me, ik heb respect voor de meiden die hier hun werk van hebben gemaakt!
  Morgen moet ik echt nog even de laatste Kerstboodschappen in huis halen en dan gaan we even 2 dagen lekker genieten. Eerste Kerstdag met een p...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • geeft Leontien een steuntje in de rug
  • Astrid geeft Leontien een beloning
  • Astrid 30 december 2010 - 16:51:

   Hoi Leontien,

   Ik wil je even een hele fijne jaarwisseling wensen en de allerbeste wensen geven voor het Nieuwe Jaar op alle gebied.Natuurlijk ook voor Michael en Indy.
   Een jaar wat in vele opzichten keimooi was maar jammer genoeg niet goed eindigt ivm het overlijden van je maatje.
   Tussen al die vuurwerkpijlen die morgen omhoog gaan gaat er vast eentje naar hem toe.
   lieve brabantse groetjes Astrid.

  • Carla 23 december 2010 - 22:41:

   Super dat Yvonne heeft gewonnen!! Top dat jij de pijs aan haar mocht geven!
   Gezellige kerstdagen en een sportief 2011.
   Carla

  • Miranda 23 december 2010 - 21:21:

   Hele fijne feestdagen en een mooi 2011! Geniet van alle momenten!

  4 reacties  
 • 20-12-2010
   8,0
   

  Wat is het vandaag prachtig buiten he? Heerlijk weer om lekker buiten te ravotten in de sneeuw met m'n kleine meid! Kan er echt enorm van genieten. Het grote nadeel van dit weer is dat ik het echt doodeng vind om de auto in te stappen....En zeker zoals het de afgelopen dagen was, ga ik echt de weg niet op. Daardoor heb ik gisteren helaas verstek moeten laten gaan bij een afspraak die ik had in Arnhem. Zou daar namelijk een middagje gaan helpen in de glossyshop van Bandolera, maar helemaal naar Arnhem rijden met dat weer was echt geen doen. En omdat Bandolera er altijd voor zorgt dat ik goed gekleed voor de dag kan komen, vond ik het zo rot om af te moeten bellen. Maar ik ga het zeker nog een keertje goed maken hoor. Beloofd!!
  Voel me trouwens wel weer een stuk beter gelukkig. Ben alleen nog een beetje verkouden, maar inmiddels weer volop aan het trainen samen met één van de meiden uit onze wielerploeg Chantal Blaak (wij noemen haar altijd liefkozend Blakie). Zij is net terug van een p...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Alex geeft Leontien een steuntje in de rug
  • martine 21 december 2010 - 19:55:

   blij dat ik ook een loopband heb anders was er van lopen niets in huis gekomen met dat weer

   
 • 16-12-2010
   6,0
   

  Daar ben ik weer! Heb een paar drukke dagen (vooral avonden) achter de rug en vanacht waren we weer pas om 1 uur thuis na een zakelijk etentje in Apeldoorn. Maar eerlijk gezegd nog steeds niet hersteld van dat ellendige virusje. Jeetje, wat een hardnekkig kreng is dat zeg! Maar goed, dat late naar bed gaan helpt dan ook niet echt natuurlijk, maar gelukkig heb ik de komende dagen even helemaal niets op het programma staan. Kan ik nu echt eens goed uitrusten en uitzieken. Denk dat dit even heel verstandig is nu. Dus het trainen staat deze dagen op een heel laag pitje en tot dat ik me echt beter voel blijft dat zo. Nu echt even goed naar mijn lijf luisteren. Af en toe zweet ik even rustig uit op de Powerbike, maar meer dan dat doe ik echt niet nu. Heb er ook gewoon de puf niet voor.
  Trouwens wel een hele gezellige avond gehad tijdens het NOS-NOC*NSF Sportgala afgelopen dinsdag! En met een beetje extra make-up kunnen ze een hoop verbergen haha. Maar vind het altijd erg leuk om al die oud...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Riet, iris van dijken en Alex geven Leontien een steuntje in de rug
  • Tonny 19 december 2010 - 16:57:

   veel beterschap hoop voor je dat je er snel vanaf bent
   ik zelf ben er ook zo een kan ook niet uitzieken heb ik geen tijd voor maar daar door blijf je er wel langer mee door lopen en ben je er langer mee bezig. maar goed jij heb nu een weekje rust ik krijg dat in het nieuwe jaar dus daar ga ik naar toe ploeteren hahahaha.
   veel succes en een fijne feest dagen. groetjes Tonny

  • Astrid 19 december 2010 - 12:52:

   Heey Leontien,

   Wat leuk een kerstkaart van jou.Bedankt en voor jullie ook een hele fijne kerst en een goed 2011.
   En we zullen zeker weer inschrijven voor de ladiesride in den Bosch.

  • Alex 16 december 2010 - 12:23:

   Dag Leontien, Ik heb het Sportgala gevolgd van de Nederlandse sporkampioenen en je deed dit fantastisch... En ook proficiat aan de Nederlandse sporters. Groetjes, Alex

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • Jolanda
 • Elisabeth
 • Davita
 • Inge
 • Linda
 • Hendriët
 • A
 • mariet
 • Mar_Iete
 • Maaike
 • Bernadette
 • shanna
 • Lominda
 • Betty
 • Indy
 • Ineke
 • Sina
 • Esther
 • nicole
 • Brigitta
 • Marianne
 • Denise
 • marga
 • Denise
 • Marlous
 • Dieuwke
 • a
 • Ellen
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?