Fris je huid op

Fris je huid op

Zonvakantie aan zee achter de rug? Dan heeft je huid het flink te verduren gehad. Zout, wind, water, zand… Dat gaat allemaal op je huid zitten. Het schuurt en prikkelt en kan vooral de huid van je gezicht beschadigen. Gelukkig zijn er manieren om na de vakantie je huid óók even te laten relaxen.

Het weer hier in Nederland is niet echt om over naar huis te schrijven. Hopelijk heb jij een zonniger vakantiebestemming opgezocht. Lekker ontspannen en bruin, maar met een droge, gevoelige huid teruggekomen? Dat is niet zo gek: door het buiten zijn in de zon en aan zee, heeft je huid het zwaar gehad. Hij is gestresst en ‘moe’.

De ideale behandeling voor die gestresste vakantiehuid is ultradermabrasie. Dit is een methode waarbij met behulp van microkristalletjes de huid wordt glad gefreesd. Het is, in tegenstelling tot het gevoel dat ‘gefreesd’ misschien oproept, een zeer aangename behandeling en daarmee ideaal om aan het einde van je vakantie, zo in je laatste vrije dagen, te ondergaan.

Ultradermabrasie is voor het gezicht, maar ook voor het lichaam, bijvoorbeeld voor je armen en onderbenen. Ruwe knieën en ellebogen kunnen met deze methode ook goed behandeld worden: al na één behandeling voel je het verschil.

Met de kristalletjes worden de oppervlakkige pigmenten weggefreesd en de huidstructuur geëgaliseerd. Daarna wordt een speciaal op de huid afgestemde hydrogel in de diepere huidlagen gesluisd waardoor de huid er weer stralend uit gaat zien. Ook dit gebeurt op zowel lichaam als gezicht. Eén keer geeft al geweldig resultaat, maar je kunt de behandeling ook meerdere keren achter elkaar ondergaan.

Het is trouwens het hele jaar door een geschikte behandeling, zomer, winter, zomaar of voor een speciale gelegenheid. Belangrijk is ten slotte om de huid ook thuis goed te verzorgen met hydraterende bodycrème voor het lichaam en hydraterende dag- en nachtverzorging voor het gezicht.

Nog één tip: voldoende water drinken zorgt van binnenuit voor een frisse huid.

Trefwoorden van dit artikel: beauty en uiterlijk, huid, ultradermabrasie
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?